Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU lietuviu filologija ir reklama
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Aukštosios mokyklos, specialybės
>> VU lietuviu filologija ir reklama
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
08:40:12
| Nuoroda
sveiki, gal yra studijuojanciu VU kauno fakultete sia specialybe?
kazkaip labai patraukliai atrodo, tiek pavadinimas, tiek programa tik kad esu is vilniaus, o ten tik dieninis, tai vat ir reik labai gerai pagalvot
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
12:55:48
| Nuoroda
yra ir vilniuj atseit kiek teko su kuo kalbet,tai sake,kad reklamos mazuma ten:) o siaip as ir pati noreciau tik kad neaisku ar isvis lietuviu islaikiau:D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
15:06:02
| Nuoroda
nu man su tais laikymais, tai viskas aisku, pernai isilaikiau ir ciki viskas
o kur vilniuj? kazkaip neitiketinai skamba
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
15:13:31
| Nuoroda
as dabar uzsiimenu univeru reketavimu ir va dar viena emeila gavau is vu:
[quote:3i27rrow]Sveiki,
tiesa, priimame ir Vilniuje. Planuojame 16 studentu grupe.
Laukiame stojant,
Diana Sileikaite[/quote:3i27rrow]
jo,kai tiek daug,tikrai teks palaukt:D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
15:26:16
| Nuoroda
Nieko ten įdomaus. Jei norite būt apsibezdėjusiais kalbininkais, tai šita specialybė tam ir skirta. Bet ten studinjuojantys yra didžiausi nuobodylos, o dėstytojai - kaip konclagerio prižiūrėtojai.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
16:22:30
| Nuoroda
m nu ka gi
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
17:05:05
| Nuoroda
nu man su tais laikymais, tai viskas aisku, pernai isilaikiau ir ciki viskas
o kur vilniuj? kazkaip neitiketinai skamba Kuo gi neįtikinamai? VU juk ir yra VILNIAUS universitetas. Tik VU Kaune yra ne visos specialybės. Sakyčiau apie Kauną kalbėtume...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
17:37:08
| Nuoroda
atsimenu buvau jau nusprendus stoti į šią specialybę būtent Kauno fakultete, bet kai suradau specialybę KTU kompiuterinė lingvistika tai labiau patiko.. tai šitą pateiksiu jaučiu kokiu 2-3 numeriu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
17:56:07
| Nuoroda
matrix,
na tiesiog, kiek zinojau pvz kulturos vadyba yra kauno fke, tai jos vilniuj kaip ir nestudindavo niekas..ar grybauju?
o turi gal pazystamu kas ten mokosi ar siaip toki bendra vaizda susidarei?
nes dabar planuose: sita specialybe; vu sociologija; vu psichologija arba lkka turizmo ir sporto vadyba. vat ir galvoju ka cia pasirinkus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
19:24:02
| Nuoroda
Studijuoju pats ir nieko ten gero, esu antrame kurse. Netrukus spręsiu - pereit kitur ar baigti čia. Mokymo programa labai neįdomi - sovietinė. Viską reikia kalt, daug literatūros, nors tikėjausi, kad bus daugiau gramatikos. O pavadinime esantis žodis "reklama" tik ir lieka pavadinimu.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
19:32:15
| Nuoroda
literatura man patinka:D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-10
21:32:27
| Nuoroda
Literatūros teorija ir grožinės literatūros skaitymas ir analizavimas nėra labai patrauklu jaunam žmogui, norinčiam bent savaitgaliais praleisti laisvalaikį su draugais.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-10
21:34:28
| Nuoroda
o tai nori pasakyt isvien vien mokaisi ir jokio poilsio?maza to,viska absoliuciai mintinai?
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
10:21:47
| Nuoroda
aciu tau, matrix, uz info matyt, kad busi padejes apsisprest, nes kaip tik neseniai pabegau is spec, kur nemazai kalti reikejo ir tai ne sovietine medziaga, nepatiko
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
11:16:58
| Nuoroda
o tai nori pasakyt isvien vien mokaisi ir jokio poilsio?maza to,viska absoliuciai mintinai?Pasitaiko viena kita laisva diena per du mėnesius. O šiaip filologijoje besimokantis turi įprasti, kad laisvalaikiu turi skaityti grožinę literatūrą ir analizuoti kūrinius. LEngviau tik tiems, kurie vidurinėje mokykloje skaitė labai daug literatūros. Be to, reikia domėtis Lietuvos ir pasaulio politine, ekonomine padėtimis, turėti suvokimą istorijoje, kultūroje, religijoje. Tai reikalinga interpretuojant kūrinius.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-11
16:12:48
| Nuoroda
nu nzn,man tai labai idomu o tada taip,sakykit,kokio pobudzio kuriniai? jei pvz donelaitis nemiela:S
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
16:53:53
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi galvojau apie šią specialybę Kauno fakultete, turiu keletą klausimų matrix,
tarkim reikia skaityti ir nagrinėti vien lietuvių visokius savickius, nėris ir bradūnus su glinskiais?
mokykloj irgi tekdavo, bet nelabai to mėgau, kadangi atsakymai dažniausiai turi būt kaip konstanta, mažai interpretacijos laisvės,
dėl to ir rašiau esė, nes teksto kūrimas daug labiau patinka nei apsibezdėjusių senių interpretavimas pagal vadovėlį,
kas dar,
ai va, vos neužmiršau paklaust, ten yra vaikinų?:D nes būtų nesmagu, jei vien kūmutės aplink, visi tie krinkštimai ir kita dažnai nervina,
o aš dar nemėgstu kalt
taigi gal kas žinot panašią specialybę, kur reikėtų gerai išlaikyto LT VBE?, nes tikiu, kad gausiu apie daug
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
18:07:18
| Nuoroda
Sveiki:)
siemet Vilniuje pirma karta rinks sia specialybe. Visiem, ka domina, pirmiausiai siulyciau pasiziureti, ka studijuosit, o tai padaryti paprasciausia pasiskaicius tvarkarascius: www.flf.vu.lt rasit.
Pati galvojau apie sia specialybe, bet nebuvo Vilniuje, tai stojau i lietuviu+uzsienio ir nekeisciau. beje, tai specialybe, kur tikrai reikia aukstu VBE balu, cia kazkas klause. Tik siemet kalba gal nelabai patraukli...
Kad filologijoje reikia laaabai daug skaityti ir mokytis visiska tiesa, bet mintinai nieko kalti tikrai nereikia, na nebent lotyniskus veiksmazodzius, bet tai trumpas etapas:)
Va vaikinu tikrai laaabai trukumas, mano grupeje ju nera nei vieno.
O del interpretavimu ir autoriu, dabar turiu siuolaikines lietuviu literaturos paskaita ir pirma karta susiduriau su tuo, kad yra priimama kaip idomi ir galima kiekviena motyvuota interpretacijos galimybe. Labai idomu taip mokytis, ypac idomu diskutuoti su destytoja.
Jei kas idomu, klauskit. Tik spreskit pacios, nes kievieno nuomone skirtinga:)
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-11
18:14:00
| Nuoroda
tai kaip supratau tokiam vaikinui kaip aš - nemėgstančiam persimokyt ir sėdėt prie vandos juknaitės, filolgija ir reklama nelabai tinkama,
beje, mane domina tik VU KHF,
tai ar tikrai reklamai neskiriama dėmesio?
ar merginų - 99proc?
jei taip, nenorėčiau čia studijuot
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-12
08:51:32
| Nuoroda
Reklamos ten galima sakyt nera. Visas demesys skiriamas filologijai, o reklama yra tik keliolika paskaitu. Bernu ten retenybe, visoj grupej pas mus tera tik 2 bernai, vienas is ju as. Bet su juo nesutariu, tai nori nenori, tenka su panom bendraut, ar bent klausytis. Juk reik bent su kuo palaikyt bendravimo santykius.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą