VU lietuviu filologija ir reklama
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 11:40:01 | Nuoroda
hm, o kokį darbą planuoji dirbt, baigęs studijas? kas nors gali ką nors pasakyt apie karjerą, baigus šią specialybę? tikiuosi ruošia ne mokytojus (as)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 15:40:25 | Nuoroda
taigi gal kas žinot panašią specialybę, kur reikėtų gerai išlaikyto LT VBE?, nes tikiu, kad gausiu apie daug lietuvių kalbos stojimui gero rezultato reikia į KTU kompiuterinę lingvistiką.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 16:07:05 | Nuoroda
komp. lingvistika irgi domiuosi, bet man nelabai patinka, kad, pasak daugumos forumiečių, ten lengva įstot, + ten stipriai, kiek supratau, dėstoma matematika, informatika, bent iš pradžių, kchm
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 16:28:22 | Nuoroda
va tas ir yra, kad ten įstoti lengva, o mokytis paskiau lb sunku aš irgi ieškau kažko kas su lietuvių kalba, nu tiksliau, kad lietuvių egzaminas daug lemtų stojant..jau galvojau tikrai į kompiuterinę lingvistiką, bet visada yra BET.. gal bus kas geriau dar...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-12 17:40:32 | Nuoroda
į VDU istoriją būt gerai, bet jaučiu, kad istorijos vargei daugiau 80proc surinksiu, hm
Žinutė parašyta: 2008-06-30 10:08:34 | Nuoroda
uch manes vis dar neatkalbejot,darykit ka nors:D
Žinutė parašyta: 2009-06-20 10:03:04 | Nuoroda

noriu paklausiti kokios magistro studijos siulomos bajgus lt filologijos ir reklamos bakalaura. girdejau kad jos issiskiria i dvi kryptis viena lietuviu tradicinė kalba ar kazkas panasaus o kokia ta antra?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą