Po Istorijos VBE...Ka manot?Atsakymai,diskusijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 13:13:51 | Nuoroda
Asmeniskai man buvo labai sunkus-cia egzaminu centras tikrai pasistenge...O kaip jums pasirode? Visu pirma tai jis neatitiko egzamino matricos: senove,viduramziai-25% naujieji amziai-25% naujausi laikai-40% politologija-10% mano nuomone nieko panasaus nebuvo...ir siaip nebuvo antro pasaulinio,saltojo karo, LDK,ne vieno klausimo is Senoves...kazkas buvo labai nepatenkintas anglu VBE ir netgi siule peticijas...manau cia daug labiau tiktu rengti peticija ar kazka panasaus...Taigi kokia jusu nuomone apei si egzamina,kiek tikites tasku surinkt?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 13:16:23 | Nuoroda
nu ble nesuprantu kam po dvidešimt tokių pat temų kurt?? po vbe , po vbe.. dėmesio stoka čia, ar kas??
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 13:22:53 | Nuoroda
Man irgi pasirode labai sunkus.Abidna del to, kad nebuvo nieko is senoves, kuria taip kaliau( visokias civilizacijas ir panasu s). Ir siaip nu, tie sukilimai tai kaip cia pasakius...hmm...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 13:34:25 | Nuoroda
ce visiem tie sukilimai prota susuko...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 13:55:16 | Nuoroda
nu nezinau,man tie sukilimai buvo lengviausia dalis...o vat viduramziai...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:10:58 | Nuoroda
matrica tikrai neatitinkanti.... kam deti po 10 klausismu is konstitucijos ... visiska nesamone... cia tikrai tiktu peticija nes paskutine nesamone duoti egzamina is tokiu galima sakyti nereiksmingu dalyku... cechai... jomajo... ne tikrai supykau ir galutinai supratau kad nec reikia sudeginti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:14:09 | Nuoroda
Eikit jus klounai, manot kam nors idomios jusu peticijos? Isvis jei nesugebejot normaliai parasyt to egzo tai vadinasi tiek ten ir temokat, reikejo imt mokyklini ir nereiktu verkt dabar. Va as nuejau ir parasiau ta mokyklini normaliai ir galvos sau nesuku, o cia juokdariai eina laimes bandyt i valstybini ir dar poto nepatenkinti kad per sunkus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:16:17 | Nuoroda
ka tu nusisneki pypkius? bandyti??? visi iki siol buve egzai apimdavo temas kurios ir turetu buti egze, pasauliniai karai sutartis atr padalijimai o sis neturejo nieko! knygose apie siastemas nedaug ka galima buvo net suzinoti! klausimai dviprasmiski tu nematei egzo taip kad nesakyk!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:21:01 | Nuoroda
pypkius>>>kokios dar laimes bandyt...tu pats gal nesupranti nei kiek istorijos,buvo idetos pacios nereiksmingiausios temos, o svarbiausios net nepaliestos...pvz as istorija moku labai gerai(svarbiausias temas),bet cia buvo gryna nesamone kur matyta kad egzamino pagrinda sudaro viduramziai(ir tai dar ne Lietuvos),o ne naujausieji laikai...o musu peticijos tai aisku kad niekam nerupi...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:27:02 | Nuoroda
nu buwo naujausi laikai nesakykit, visas testinis vien tik is ju, bet wat kur senove nukiso nzn.,, turbut dar tokio isstorijos egzp nebuvo, kad nebutu nei vieno klausimelio apie senoves istorija
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 14:31:39 | Nuoroda
Matau yra bendraminciu. Taip. man mokytoja akcentavo, kad gali buti senoves civilizacija, LDK, Pasauliniai karai ir Saltasis Karas, kuriuos neblogai ishsisnagrinejau pries egza, dar kazkodel vakar prie SSRS prasedejau ilgiausiai.. Testo klausimai..- na politiniai.. pasijutau lyg teises egzamina laikyciau. nebepamenu, bet atrodo, ish senoves ne vieno klausimo nebuvo. Nusivyliau rades tik viena zemelapi.. kaip jie man patinka.. gerai mokejau nagrinet.. Ir pokst.. nu toks lengvas ir tik vienintelis.. Lb nusivyliau... Na o klausimai.. dabar pasijutau lyg sededamas Lietuviu kalbos suvokimo egzamine Kaliau datas, ir siaip daugeli zinojau is bendro isprusimo.. bet ju kazkaip net nereikejo irasyt.. Galiausiai emiau "susileist" emes skaityt saltinius apie viduramzius ir ta universiteta.. jo ypatumus.. Net i galva nesove kad tokiu egze klausines Su sukilimais tai susipainiojau.. skaitau ta daina.. niek nesuprantu, nebezinau kas tie poniatovskiai.. Jau dieve... nu tokiu beviltisku klausimu.. Uzkniso trys klausimai su tais padariniais.. atsakiau tapati per tapati Galutine isvada: Sis egzas keistas toks, issiskiriantis is kitu istorijos egzu. Politinis ir siaip nuobodus, jokiu karu, uzkariavimu, suvienijimu, vienas zemelapis ir tos temos, na neaktualios, pamokose isvis jas greitai praeidavome ir neistrigdavo galvoje. Tad nezinodamas ka rasyt, prirasiau visokiu ese i tuos ju neaiskius klausimus ... Ir galiausiai pasijutau laikantis nebe istorija.. o teises mokslus.. Jauciu kad moku istorija neblogai, bandomajame istempiau apie 90%, labai domiuosiu savarankiskai, net stot zadejau i Istorija, bet deja, negalejau savo ziniu pritaikyt siame egze nu kazkoks netoks tas egzas kokio tikejaus ir viskas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 15:00:20 | Nuoroda
Pritariu Benjaminui 100 procentu Labiausiai nustebino, kad egzas kazkoks neorientuotas normaliai, viskas suktai padaryta, nors is pirmo zvilgsnio atrode lengvas. Ypac papiktino zemelapis - kazkoks penktoku lygio. O past egzas labiau primine lietuviu teksto suvokima, kaip kazkas jau minejo Tai arba NEC'as cia labai naujoviskai ir kietai norejo pavaryt, arba labai susimove...eilini karta. Na, belieka tiketis geriausio...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 15:12:14 | Nuoroda
Benjaminas, kaip pirstu i aki apie egza parasei, skaitai musu mintis
Žinutė parašyta: 2008-06-11 15:17:58 | Nuoroda
Aš irgi yuos žemėlapius taip nuoširdžiai mokiaus ir patiko man jie visai.. O dėl sukilimų tai apsidžiaugiau, nemažai jiems laiko skyriau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 16:37:19 | Nuoroda
kai pradejau vartyti egzamino uzduociu lapus ir pamaciau 69 ar 62 klausimus, pagalvojau ACIU DIEVUI bus lengvesnis nei kitais metais, bet,... kai pradejau daryt, supratau, kad suklydau ir net baisiai suklydau, tie saltiniai jau tokie buvo kazkokie nenormalus, o testai uzpainiuoti, kad nezinia, krc man tai baisiau pritruko laiko, baigiant rasyt i viduramzio saltiniu uzduociu atsakymus isgirdau: IKI EGZAMINO LIKO 15 MINUCIU, pagalvojau viskas man KAPUT, gerai mokejau tuos sukilimus, bet kai pradejau ant greito skaityt i rasyt, net nesuvokiama ka darau, supratau, kad prasoviau... ir dbr galvoju, jog buciau laimingiausias zmogus zemeje jei surinkciau nors 50..
Žinutė parašyta: 2008-06-11 16:52:38 | Nuoroda
nuo galo viską reik pradėt daryt kaip aš, visada testą pasilieku paskutinį. o šiaip matau visiems čia nlb užduotis VBI patiko, ne vienas matau jau esu stojantis į istoriją.
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:15:59 | Nuoroda
O aš tikėjausi daug sunkesnio, o dabar tai esu labai geros nuotaikos, labai gerai, turėčiau tikrai gerai išlaikyti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:22:52 | Nuoroda
http://www.egzaminai.lt/failai/576_uzdu ... torija.pdf Ka as zinau, man tai kitoki dave. Nene
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:28:46 | Nuoroda
as tai susimoviau... niekada istorijai daug laiko neskirdavau... bet pries egza stengiausi lb...daug demesio skyriau datom, kuriu ne nereikejo beveik... zemelapis lb lengvas buvo, bet ir to nepadariau norm... ne egzas o pasityciojimas cia buvo... kuo toliau tuo graziau...geraai kad jau paskutinis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-11 17:30:58 | Nuoroda
ei, o klausykit sita... As tuos testo atsakymus rasiau iskart i ta lentele gale ir jokiu raidziu neapibraukinejau prie klausimu. Nieko blogo?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą