VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-19 22:12:57 | Nuoroda
ir is wis man tos laukimo dienos baisesnes nei wisi 5 walstybinai kuriuos laikiau...
Žinutė parašyta: 2008-07-19 22:54:58 | Nuoroda
jap, znok as ir lbiau panikuoju del istojimo nei egzu:) bet mane mano didysis palaikytojas nuramino ir uztikrino, kad tikrai istosiu:) tai as ir patikejau, kad su savo 1952.3 tureciau praejt:D o su jumi tai nezinau kaip bus:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 13:20:44 | Nuoroda
o aciu kad nuraminaj dar bajsiau pasidare bliam stupudowaj ir nepraisiu su sawo balais....sapnawau kad i zemkej i ekonomika istojau...taj tajp ir bus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 13:52:51 | Nuoroda
As i anglu filologija; dabar jau viskas prasymo pakeist negalima, man tai biski nusivylimas buvo, kai prasyma daviau ir dokumentus registravau - kazkokie marozai ir fyfos susirinke buvo; tikiuosi atsiras idomiu ir nesiauraprociu zmoniu, kad studijos nebutu kancia. P.S. Rasykit visi busimi anglu filologai ir netik
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 14:02:34 | Nuoroda
jo,bajsiausia kaj istosi ir nebus su kuo bendraut....nusiwylimas tada juodaj....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 21:19:16 | Nuoroda
nemanau, kad daug kils, jei apskritai nesmuks, nes būkim realistai - VU KHF Ekonomika - ne kažin kas, matot, net špygamums kažkur kitur su savo neblogais balais perbėgo :>> o jei ir neįstosiu, tai nieko tokio, ekonomika niekad ir nesižavėjau tada politikos mokslai mhmh niamniam
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-20 22:55:12 | Nuoroda
aisku kad nekils,o nukris bent kokiu 15-20 ir nezinau jokiu argumentu kdl taip turetu but,bet pamatysit bus nes man taip reiktu lb
Žinutė parašyta: 2008-07-20 23:28:20 | Nuoroda
kai parašiau stojime tik 1 vietą, tai man turėtų būt baisiau negu jum ;D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 17:41:22 | Nuoroda
soriukas visiems, kad apleidau savo pačio forumą ;D buvo daug mąstymų,dvejonių,bet ŠPYGAJUMS niekur nepabėgo:D vis tik palikau VU KHF ekonomiką pirmu numeriu ir už dviejų dienų turėčiau čia rėkauti iš džiaugsmo kad įstojau taip kad mieli drambliai nesiparinam,aš ne marozas ir ne fyfinas jūs irgi ne todėl chebra bus gera Pasirašo visų gerbiamas bendrakursis,bendragrupiokas,bendrasugerovas ir sugulovas.(paskutinių gal nereikėjo sakyti ) Spygatau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 19:35:40 | Nuoroda
aš pirmoj vietoj VU KHF verslo informatiką parašiau manau, turėčiau įstoti. Prašau, apšvieskit mane kas nors kaip tame KHF yra su bendrikais? Tame VU apgyvendinimo saite neradau nieko apie Kauną Ar sunku gauti vietą (aš iš Šiaulių) ? Kaip gyvenimo sąlygos?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 20:53:05 | Nuoroda
man taip pat iškilo klausimas del benrabuciu? apie juos informacijos niekur nerandu be to turiu dar viena kausimuka: gal kas žino , jeigu įtoju į vu khf tai visus dokumentus riekia vežti i vu khf ar i pati vu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 21:11:24 | Nuoroda
Saunu spygatau, kad nesi nei marozas nei fifinas , tik apie dramblius biski nesupratau , idomu, kur dingo anglu filologai, kaip suprantu cia visi ekonomikai, verslo informatikai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:14:13 | Nuoroda
ej taj bus bajeris,kad dar bendrabucio iswis nebus VU KHF...tada taj zjb kas istos
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:23:46 | Nuoroda
Nu jo, čia tai būtų prikolas Nuomotumėmės visi didelį viešbutį bet girdėjau, kad tikrai yra KFH bendrikai Tik info mažai apie juos. Skambinsiu rytoj ir klausiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:25:20 | Nuoroda
kai suzinosi parasyk cia i foruma bus wisiem ramiau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:29:30 | Nuoroda
Yra yra KHF bendrikas, jie nuomoja ji Pati praeitais metais gavau, bet ilgai negyvenau, nes nutraukiau studijas. Salygos - na, kaip kam Bet gyventi galima. Dazniausiai 4 zmones vienam kambaryje. Iki uniko pestute - tolokai. Siaip Aleksote yra bendrikas apie kuri sneku, del kito nzn Krikstynos - super! Kas papulsit ten, laukit gero tuso
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:32:30 | Nuoroda
o taj kokia to bendriko bukle? lb prastai?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:34:58 | Nuoroda
Nu ne, ne lb baisiai Siaim butent man, 2 aukste salygos geresnes pasirode ) tulikai, dusas geri) as 3 gyvenau, dusu 3 nera, tik 2) Bet siaip visai nieko, ypac jei kambariokai ir kaimynai geri! Pas mus dauguma is KHF buvo, pvz kambariokes visos ir KHF, viena net grupioke!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:36:32 | Nuoroda
Tiesa, pagal ka skiria bendrika - neaisku! As is Vln raj. buvau, drauge is Panevezio, as gavau, drauge ne, nors kiti dar is arciau gavo.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:37:50 | Nuoroda
Maja20, klausyk, o kiek tas "tolokai pestute" iki universiteto?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą