VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:39:05 | Nuoroda
taj dabar belieka sulaukt treciadienio o jei istosiu taj geru kambarioku ir kajmynu ....... gal dar ka papasakotum,man tokiai neapsiswietusei?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:44:36 | Nuoroda
Na, matai, as pestute nejau, su masiniuku vazineau, bet siaip nuo kalno tokio reikia leeeeistis )))) Arba aplinkui Apie kokia 30 min manau. IngrI , suprantu tavo jausma, nors ir pati vel stoju, bet jau Vilniui, tai nesijaudinu, o tada biskuti nerimas buvo, kas , kaip, kur , kada Siaip tikrai nebaisu, dauguma labai draugiski, susidraugausit! O jei apie uniko atmosfera, tai irgi labai faina Bet jei atvirai, pvz vu filologijos labiau toks prie sirdies ( aha, ir ten pasimokyti spjau ) Siaip labai draugiski zmogeliukai abu kartus VU pasitaike, tai, kad nepergyvenkit, VISKAS BUS GERAI
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:47:36 | Nuoroda
o tu maja20 lb nuosirdus zmogeliukas esi kajp sakant toks nuo dusios aciu uz nuraminima o kokia specialybe zadi mokytis?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:53:16 | Nuoroda
Baik tu Tai gi reikia pasipasakoti, jei galiu patarti zmogeliukam! Juk paciai taip buvo praeitais metais, infos jokios, akys - baisu, nes nieko nezinai Tiesa, kaip pirmas ispudis jei Aleksoto bendrikas, tai biskuti baisu, nes toks kaip dvaras nedidelis Del studiju - dar ziuresim kaip pasiseks, kai is KHF isejau, nuejau dirbt, tai dabar dauguma N parasiau, o kur pasiseks, ziuresim Pries tai abu kartus VU filologijas mokiaus O tu kur taikais KHF?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:57:35 | Nuoroda
taikaus i ekonomika....mano balas 1857...pernaj paskutinio 1804..pagal pernaj tureciau istot,bet siemet gali keistis wiskas...nu zesim kajp cia gausis jej neistoju tada vdu ekonomika arba zemkej...bet zemkej wisaj netraukia..kazkajp nesinori ir galwot apie ja,geriau buciau wadyba parasius prasyme
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 23:01:46 | Nuoroda
Manau, kad istosi! Svarbiausia lauk geriausio rezultato Mum ir lauk beliko diena tiktai. Atsimenu praeitais metais, kazkas atkniso pries diena rezultatus, beveik teisingi buvo, man reikaima diena tik vieta auksciau pakilo, o istojau ten, kur ir tuose kaip ir netikruose rezultatuose buvo. Ech, taip tikejau ir siaip anksciau paziuret, bet kaip matai, niekur nera
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 23:09:08 | Nuoroda
as ir labaj noriu istot dar wiena klausimeli turiu pagal ka bendrabucius dalina,man seniau sake kad ziuri i tewu algas,tipo jej wirs 2000 lt uzdirba tada neduoda...kaip cia yra istikruju?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 23:45:03 | Nuoroda
Tiesa, pagal ka skiria bendrika - neaisku! As is Vln raj. buvau, drauge is Panevezio, as gavau, drauge ne, nors kiti dar is arciau gavo.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 08:46:39 | Nuoroda
Maja20, o kokia filologija studijavai, jei nepaslaptis?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 11:00:54 | Nuoroda
Logika paprasta - kas duoda didesni kysi, tas ir gauna bendrika. Tik reik zinot, kam kysi duot.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 13:45:31 | Nuoroda
to maja20. Anocka D hey, kaip laikaisi? na, o tj i anglu ir rusu kalbas stoja kasnors pas mus?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 13:48:14 | Nuoroda
o kas del baraku tj db tikrai duoda visiem, nemazai isvis tusciu kambariu yra ) bet jei daug norinciu bsu, tai turbut ir atrinkines mlabiau kam duoti, o kam ne tik anskciau prasyma del barako paduokit ir, manau, turetumet gaut )
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 14:27:11 | Nuoroda
matrix, nusisnekejai, nedaviau ne cento, o vieta bendrike gavau! Juodakaselietuvaite , anglu ir rusu kalbas ir rusu filologija VU Vln Karolin , aaaa!!!! Tu cia Va, zmogiukam pvz, Su Karoliuku cia susipazinom, ir istojom ten pat!!! Vat, buckis grupiokei ))) Kaip su Dovke jus laikotes? As va rezultatu laukiu rytoj, kur istosiu Jau busimiem KHF studentam krikstynas kai darysit, pasd jus atvyksiu Ir i uniko ir i bendriko krikstynas ))))
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 14:39:22 | Nuoroda
taip jau seniai begirdeta , Anocka :*** kaip laikaisi?kur db stosi??? lauskim lb ant krikstynu musu, oj kaip krikstysim db fuxiukus KHF'o naujus ir siaip kazkaip idomu kokia fuxu laida gausim siemet i savo KHF'a D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 14:44:28 | Nuoroda
aj os u Dovile gyvenam, gyvenam, jau va ir pirma kursa pratempem D db dovile prie ezero sedi, as i lenkija isvarau, man grizus i lt dovile pas mane atvaro, nenoretum uzsukt ir tu? ;D bet ent nesitiki, kad jau visi metai rpejo DD uztat Braun'o kaip pasiilgau D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 14:47:25 | Nuoroda
Nu jo...seniai taip sakau Bet i krikstynas tai tikrai, ypac bendriko )))) Tiesa, vakar buvau Kaune!!! Pro sali is pajurio vaziavau O kur stosiu...Na bus matyt Ryt parasysiu, ar kur vabse prieme )))) Kiek musu buvusiu fuksu liko??? Tiesa, kas kuruos busimus anglistus-rusistus? Oi, kaip jus fainai gyvenat )))) O kada grizti is Lenkijos? Man ryt jau i darba, turejau 8 dienu atostogas....O siaip LB noreciau atvaryt...Ir jusu ir Kauno ir BRAUNO pasiilgau ))))))))))))))))))))
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 17:15:40 | Nuoroda
tai ka zmogeliukaj laukiam rytojaus ryt wisi susibegam i sita foruma,pasidziaugsim arba pawerksim
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 17:47:17 | Nuoroda
tj Vika M manau, kad kuratoriaus fuxiukam musu dar kazka mastysim, nieko priziuresim vaikucius khf'o sekmes , Anocka, belaukiant rezultatu ;DНе пуха не пера, Aна *** na, o jum vaikuciai, tj tik sekmes ir kantrybes rytoj ) bet, pamatysit, viskas bus gerai )) laukiam ir palaikom visus busimus khfo studentus ) laikykites, vaikuciai )) mes tai jau rpaejome, taigi ir jus galite ))
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 18:03:17 | Nuoroda
Thanks Karolina Man tai jau iprastas dalykas laukt rezultatu, trecias kartas, tai jau igijau imuniteta nesiparinti Ziuresim, gal vel i VU soksiu, bet labiau kitur tikiuos, kad tik i pirma prioriteta neistociau Nespejau pakeist vietom O jus ziurekit, busimus KHF fuksiukus mylekit ir globokit Dieve, atrodo praeitais metais tik patiems taip buvo, tie kabinetu ieskojimai, destytoju pazinimas, paskaitu neklausimas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-22 18:06:30 | Nuoroda
D as tj atsimenu pirma paskaita lb gerai D kj Balsaityte atejo ir pasake, kad mum mokytis teks daugiau nei medikams D ir dar pirma karta kai Braun;a susitikom dar i paskaita gi velavom
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą