Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU KHF kas bandys įstoti?
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Aukštosios mokyklos, specialybės
>> VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
18:52:03
| Nuoroda
Sveiki,
galvoju ir aš apie VU KHF, bet, žiūriu, čia visi į ekonomiką, vadybą, o aš, mat, - į LF ir reklamą.
Truputį dvejoju, rinktis Kauną ar Vilnių (pati gyvenu Alytuje). Ar perėjimas iš vieno fakulteto į kitą tikrai įmanomas? Turiu galvoje, perėjimą, tarkim, iš VU KHF LF ir reklamos į VU LF ir reklamą Vilniuje.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:15:02
| Nuoroda
Kiek teko girdeti tai i visas d,n,v, buvo priimta po 80.. man irgi idomu kaip cia su tuo perejimu?
O be to, gal kas zinot kokioje gatveje yra bendrabuciai?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-07
19:19:47
| Nuoroda
Ir apskritai, apie tuos bendrabučius ką nors konkretaus sužinoti galima? Toks jausmas, tartum jie būtų kone slapti - fakulteto tinklalapyje informacijos nėra, šioje temoje kažkas pateikė ją apibendrintą ir t.t. Koks adresas, kainos, gyvenamosios sąlygos?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
14:31:28
| Nuoroda
ir as cia meginsiu stot . tikiuos, kad nesusirinks vien kaliku sutve, kuri knygas istisai griaus ir nereikes ilsetis ramybeje visus studiju metus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
17:06:50
| Nuoroda
nestumkit ant moksliukų, jie irgi žmonės
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
18:05:24
| Nuoroda
jau kad aš ne kalikas tai būkit ramūs:D triukšmausiu ir vargo nematysiu ieva o tu ką irgi ekonomiką?:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
19:33:55
| Nuoroda
Sveiki, klausimas dėl stojimo į ekonomika VU khf Taigi, 2006m mažiausias konkursinis balas įstojusio į čia buvo 1865,70, o 2007m- 1804,70, tai nejaugi konkursinis balas mažiausias nusmuko net per 61 balą kažkas neįtikėtino...Duomenys atrodo teisingi iš lamabpo ir vu svetainių ištraukti...Jeigu akys manęs neapgavo Tai kaip bus šiais metais, vėl laukti tokių staigių pokyčių?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
19:59:22
| Nuoroda
sveiki visi;) as irgi cia bandau stoti,parasiau pirmu numeriu:) ziuriu,kad susirinkusi komentatoriu chebryte yra beprotiskai fantastiska:) kas daugiau kitur rase?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
20:42:36
| Nuoroda
turint tokį idėjinį vedlį kaip aš - nors ir į pragarą, ane Austėja?
DDDD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
20:59:41
| Nuoroda
sfveiki busimi grupiokai, ir as i VU KHF ekonomika, malonu kad visu tokios puikios nuotaikos, nes as ir is nuogirdu sprendziu kad mokytis nera sunku, taciau sunku istoti (konkursinis balas gan aukstas), bet pagal praeitus metus as laisvai istoju, ir gal net pataikyciau i pilnai valstybes finansuojama . O del bendrabuciu isnarsiau visa interneta ir NIEKO, visur tik nuogirdos ir nieko konkretaus. O jei dar ir yra galimybe is KHF pereiti i Vilniu, mirciau is laimes, nors manau del tokios galimybes tikrai vertetu pasistengti (bet man cia vistiek atrodo nerealu, juk fakultetai skirtingi, skirtingi miestai), bet nesvarbu, jei jus visi cia jau tokie saunus, manau tikrai sugyvensim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:09:07
| Nuoroda
oooo turim dar vieną ekonomistą(-ę) ! kaip jėga pats fainiausią univerą padarysim ir išgarsėsim
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:21:35
| Nuoroda
N ajei konkursinis nekils, tai tureciau istoti ir as na manau galima viska suderint ir mokslus ir linksmybes Studentausim smagiai Tikiuos ir prie Kns priprasiu..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:29:10
| Nuoroda
sweiki, ziuriu cia visi dziaugetes y VU KHF ystoje ir t.t. tad noriu jus pagasdinti ! jus padaret klaida ! as cia metus jau mokaus anglu filologija ir cia grynas beprotnamis !! destytojai paciuoze ! bet ne ne siaip priprasti ymanoma jeigu jauties lyg butum paliktas negyvenamoj saloj pamatysit istikruju smagu cia sh malt tame KHF ir nieko neveikt...sesijos irgi smagiai gan pirmais metais praejo good luck everyone
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:31:06
| Nuoroda
neiįšgąsdinsi jei nepatiks tai mesiu mokslus ir eisiu dirbti į stroikes:D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-08
21:32:44
| Nuoroda
tai tada dar pagasdinsiu kad is musiskiu isejo arba perstojo turbut ~5 zmones ir dar vienas zada man rods kitais metais stot y VU is KHF nes dabar jam neiseina sedi su skola
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
11:57:05
| Nuoroda
o cia rimtai kad tam KHF tik durniu volioja? mokymo kokybe nera tokia auksta kaip VU Vilniui?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
12:29:26
| Nuoroda
man sake kad ten humanitariniu mokslu kokybe daug aukstesne negu paciam vilniuj del to ir yra humanitarinis fakas nors mokymo sistema kai kur durna bet paruosia tai stipriai bent ant kalbu pagal mane... o del ekonomikos tai nzn pazystama sake praeitais metais kad KTU ekonomika jie viska praejo kur ta pati viska KHF dar tik tuo metu ejo, bet nemanau kad skirias labai mokslas KTU ir KHF ekonomikos tiesiog gal destytojai vieni vienokia sistema turi kiti kitokia, siaip tai visai px tame KHF ir kokybe tikrai nebus lieva arba lievesne negu vilniuj bent jau ant humanitariniu mokslu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
12:34:00
| Nuoroda
man tai bisky tada keista, jog humanitariniame fakultete yra destoma ekonomika... tada gal i ja nelabai stipriai kreipiamas demesys, nes tai ne ekonomikos fakultetas ir ekonomika nera svarbiausias dalykas, manyciau turbut pagrindinis demesys ten kreipiamas i filologojas ir kitas panasias specialybes...
O tavo pazystama patenkinta ekonomikos studujimis KTU?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
13:52:05
| Nuoroda
ha,
kad VU filologijas ir kitas disciplinas geriau dėsto ir ten labiau apsimoka mokytis nei VU KHF, tai, manau, faktas
ekonomika nėra realinis dalykas, nėra ir humanitarinės, dėl to ji ir priskiriama socialiniams mokslams, kuriuose biškį sumixuota, VU KHF neturi atskirto socialinių mokslų instituto, todėl ekonomika ir prišlieta prie humanitarinių,
šiaip ar taip, ji daug artimesnė humanitariniams mokslams, nei fizikiniams
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-09
16:34:31
| Nuoroda
oi laukiam, laukiam, cementofkes laukiam ..cia pasiskaitinejus, tai atrodo, kad bus nesveikai smagus grupiokai, as tikiuos jus realybej tokie patys busit
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą