VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 17:04:13 | Nuoroda
o ko jus pergyvenat del tu baraku..mes po univero langais ikursim palapiniu miesteli ir problema isspresta, net uz komunalinius nereiktu moket
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-09 23:15:19 | Nuoroda
ikursim ikursim, bet kad baraka gauti labai lengva EI, STUDIJUOJANTYS VU KHF pasakykit ar galima is jo pereiti metu begy i vilniu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 08:43:38 | Nuoroda
tikrovėje mes būsim bailūs kaip kiškiai, o arčiau priėjus mergaitei, neabejotinai nusigąsime ir bėgte parbėgsime atgal į savo palapinę
Žinutė parašyta: 2008-07-10 09:30:19 | Nuoroda
Che is nervu del lt kodu patikrinimo rezu net uzsireginau cia:D bet uzbridus i sita a le skilti nors ir apniko abejones, bet mano siaucianti puse belekaip patenkinta jusu artimos ateities planais studinant:D spygatau, pabandyk tu meme but!:D taip kad as ir jusu bendrakurse busiu:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:09:35 | Nuoroda
ej as ir cia i ekonomika stosiu jei ims mane bet ziuriu jusu cia tiek daug stojanciu,kad man gali vietos nebelikt ka prognozuojat?konkursinio balo kilima ar smukima?paprognozuokit man i nauda ka?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:11:51 | Nuoroda
bet kaip fainai būti pastebėtu:D visi čia iš manęs tikėsis,kad būsiu rėksnius univero ir šposus darysiu,o aš specialiai nesisakysiu kad esu tas "spygatau" ir stebėsiu jus:D ne ne o iš tikro, tai kai visi įstosim siūlysiu daryti cementofkę ankščiau nei prasidės mokslo metai:D kas už šią įdėją?:D kiseneje_piene, jau kad aš ne mėmė tai tu būk rami rausim stogą,kepsim šašlykus univero kiemelyje,ir ir ir ai..pamatysit:D tikiuosi ne aš vienas esu,kuriam pabūti su draugais svarbiau nei mokslai:D gustyte, kaip ekonomistas būsimas galiu paprognozuoti,taigi šių metų tendencijos labai neaiškios,iš vienos pusės konkursinis balas kris kaip tai daro pastaruosius metus,nes ekonom.studijos praranda populiariumą,bet iš kitos pusės šiam univere jis kils,nes mes labai stiprę propagandą skleidžiam šiam forume, ir jei iš tų 1200 žmonių kurie perskaitė forumą,stoti bandys bent jau 200 į ekonom.studijas,tai galim įkalti patį didžiausią konkusinį balą,žodžiu siekam rekordo:D
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:31:15 | Nuoroda
Spygatau, manau tu ir nelinkusius tusintis isjudinsi:D as dar net prasymo nenunesiau, o jau laukiu sueit su kursiokais:D o uz isankstine cementofke esu visom keturiom!
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:31:44 | Nuoroda
Spygatau, manau tu ir nelinkusius tusintis isjudinsi:D as dar net prasymo nenunesiau, o jau laukiu sueit su kursiokais:D o uz isankstine cementofke esu visom keturiom!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:51:11 | Nuoroda
aš daugiau galūnių turiu, man sunkiau apsispręst
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 21:55:10 | Nuoroda
pasisakykit savo kb kas netingit ka?
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:06:14 | Nuoroda
Na mano i ekonomika tai 1952,3:) lb viliuos isokt i nemokama vietele.. Bet bus kaip bus, svarbu saslus issikept su spygatau:D ziuresim, kaip jis ketinimus savo realizuos:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:08:46 | Nuoroda
blem o tu kišenpiene visai gudri gerą balą turi.. mano tai tik 1907 , bet vistiek įlysiu į apmokamą vietą,nes kaip pastebėjau ten yra 80 vietų ir visos valstybės finansuojamos,mokamų nėra whahah ėėė bet aš tai šašlų vienas nepirksiu,mesimės ant šašlų visi draugiškai ane?:D aš moku labai skaniai juos apdeginti.oj t.y iškepti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 22:25:24 | Nuoroda
is kur jus cia tokie protingi?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:01:09 | Nuoroda
gal norit prie saslu pasikviest 2kursi a. filologa? tixliau ne viena ;D senai kazkaip begeriau ;D ble pries savaite turbut.... pas mus vienos panos tai krc reiktu kazkaip nauju ;DDD
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:06:22 | Nuoroda
ooooooooooo aš taip ir norėjau, kad dar kas nors iš dabartinių studentų prisijungtų:D galėtumėt normaliai papasakoti kaip ten tas univeras, ir šiaip apšviesti kiek pakelia studentai:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:39:42 | Nuoroda
Visi kas labai norint i VU KHF - nuliudinsiu. Pati stodama i KHF net nepagalvojau, kad pasakymas "I kHF istosi - daug sudo srebsi" yra tiesa. ir galu gale isitikinau. kai jau studijos ipusejo, jauciuosi beviltiskai, nes moko suda, destytojai belekokie ir apskritai antram kurse dar nesupratau, ka mokinuosi ir kodel man to gali prireikti. taigi gerai pagalvokit apie studijas KHF!!! Nes tik lankstinukai graziai apipavidalinti ir prirasyta visokiu saldybiu prie programu aprasymu. Ir dar: ekonomika tiesiog neekonomika, nes moko vejus!! kulturos vadyba apskritai svarbu paskaitas praveda, o realiai nieko nemokina. tai vat. As kaip perzengus i trecia kursa manau, kad padariau didziausia klaida gyvenime istodama i VU KHF, jau geriau vargciau KTU, bent bent zinociau, kokiu tikslu 4 metus univero sienas ramsciau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:49:48 | Nuoroda
Tarp kitko paskaicius jusu "rasinelius" supratau, kad jus vis dar nesupratot, kad VU KHF bendrabucio neturi. Studentai gyvena Zemes ukio universiteto bendrabuciuose arba tokiam ant aleksoto kalno, kur dazniausiai vietu nebuna. tai esat ne is kauno verciau mastykit apie gyvenimos vietos paieska.
Žinutė parašyta: 2008-07-10 23:50:39 | Nuoroda
Tu su tokiu balu tai.. ne ne, viskas ok:D tai ja, mes visi po pem centu susimesim, o tu dar kiek reiks:D o siaip dziugia zinia suzinojau.. Khf ner tarptautines ekonomikos.. Ir siaip tevai sako gal i vln bandyt.. Krc, net nenorejau i ta ekonomika, pripaise cia ja, o jau kai apsipratau su ta mintim, pasidziaugiau busimu smagiu kursioku, tai dar paaiskes, kad Vilniun trauksiu..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:12:20 | Nuoroda
blyn čia prisvaigo kažkokie..dabar nežinau ką daryti ir pačiam:) gal keisti į pirmą vietą kad KTU studijuoti...arba gal į Vilnių įstočiau su tokais balais..ko čia nervuojat dar net neįstojus? o aš maniau kad VU KHF jau kaip prestižinis koks skaitosi...
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:18:32 | Nuoroda
Spygatau, i vilniu niekaip nepraslysi... As pati abejoju, ar bandyt verta.. O ktu tai visi lb skirtingai vertina.. Kaikas kalba, kad kolegija is jo padaryt nori, kad senas mokymas, kiti, kad vos ne kaip vu ekonomistus ruosia.. O khf ne prestizas, tiksliau menkesnis:) faktas, kad uz vdu tikrai geriau:D
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą