VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 00:26:44 | Nuoroda
na viskas paaiškės rytoj dar turiu vilčių kad gal apeliaiciją lietuvių pakels mano stojamajį balą..mažai šansų tikriausiai kad iš 35 proc.padarys 80 proc. ? bet jei tiek padarytų tada būtų panašus stojamais balas kaip tavo:D o gal tada stoti į Vadybą ir Verslo administravimą Vilniuje? patekčiau tikrai ten.. o tada bandyčiau pereiti į ekonomiką jei atsirastų laisva vieta:) ką darytttttttttttttt
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 01:24:43 | Nuoroda
ten kazkas stume ant KHF...tai va ka pasakysiu jei nezinai ko pats zmogus nori ir t.t. tai ir atrodo shudas arba tiesiog sistema kitokia is po mokyklos ir sunku priprast o destytojai nors ir durna sistema bet aukstu lygiu paruosia pats vilniaus dekanas taip sake konferencijoj kaune cia KHF neveltui jis norejo viena specialybe is KHF perkelt y vln kurios dar ten nera....todel KHF ar KTU ta pati shuda maltum tu ten, cia tik tavo paties nusistatymas, as pastebejau jau kaip kiti iskart nusistato pries tai net neysitikine pilnai ir verkia kad viskas blogai kad mokytis sunku kad durna mokymo sistema ir pasenusi, bet inai laiko isbandyta tad nereikia destytoju uz save durnesniais laikyti...o as kai pripratau man visai px cia tame KHF shuda malu siek tiek pasimokau ir zjbs
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 01:32:29 | Nuoroda
aisq budavo dienu kada tiesiog destytojai supjauna gryba ir krc zhopa buna pareini nervus tramdydamas, taciau mano kambarioke KTU vakariniam ekonomika mokos tad ir ji ten parejus dejuodavo kartais kad daxuje mokytis kad neina pavezt ir t.t. tad zinokit kad stebuklu niekur nebuna ... nemanau kad KHF blogas dalykas...juolab baige jy turesit ne KHF o VU diploma tad nieko neprarandat...tempkit tuos 4metus ir px bus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 01:42:20 | Nuoroda
coldfusion, ka studijuoji? is braizo sakau gal grupioke kokia mano
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 01:49:16 | Nuoroda
Aj vo,radau kad "2kursis a. filologas" tai neee.. nors as igi filologe. dbr teip... nestumkit studijuoju lietuviu filologija ir reklama. nesigailiu. ir nesuprantu zmoniu, kurie čia siautėja su savo nepasitenkinimu.. perstokit,mielieji VISIEMS NEĮTIKSI kažkas kažkada pasakė. ir neklydo ! man čia gut... turiu 50grupiokių.. BOBALIS ir būtinai užsiregistruokit į fuxų stovyklą. ruošiam jums smagumynų
Žinutė parašyta: 2008-07-11 02:57:55 | Nuoroda
Na as pvz labai su atsarga i ta galimybe pereiti ziuriu.. O del lt egzamino tai gali ir 25 po apeliacijos gaut:D o ta vadyba tai bent mano galva tai ne mokslas:) cia tik kaip antras aukstasis but gali:) tad spreskis:) neaisku, kaip tam khf..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 08:37:53 | Nuoroda
ai as tai nekreipiu demesio i ta bloga nusiteikima pries KHF... Juk visokiu nuomoniu yra, visokiu ir reikia.. as 100proc isitikines, kad jei tai Vu fakas, tai bet kokio sudo nemala, namenau kad leistu taip zemai savo kartele... turiu pora pazistamu ten studijuojanciu, tai visai patenkinti, ir siaip kazka su kazkuo lyginti yra beprasmiska, kol visko nesi isbandes pats... todel nesiruosiu keisti savo nuomones apie KHF ir bandysiu stoti ten... ir zinau tikrai nemazai zmoniu, ketinanciu ten taip pat stoti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 12:40:14 | Nuoroda
maladiec o ruslana beje mano puske ten studina tokia pat specialybe kaip tavo bus 3kurse dbr
Žinutė parašyta: 2008-07-11 13:05:41 | Nuoroda
Truputi pavaidinsiu snobe:D begu i vu, kad nebutu padugniu ir su busimais eruditais studijuociau, o kai paskaiciau pagyras khf su visokiais px, daxuja ir etc, tai tik atpurtyt gali nuo univero:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 13:36:03 | Nuoroda
tai manai, kad jei cia pora tokiu apsireiske, tai visi priimti studentai bus tokie patys? juk visur visokiu pasitaiko, ir rimtu ir nelabai... o juk tarkim i eko studijas priima net 80 atrodo...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 13:48:16 | Nuoroda
coldfusion, gausi supazindint apie tą "š malimą"... be abejo, būna visko, tikrai. IR VISUR. dėstytojas koks pasimetęs gyvenime pasitaiko, pasitaiko ir lb nerealių dar kažką skaičiau apie bendrabučius. jop, turime khf bendrikus aleksote. bet ten su vietoj būna problemų, kas gauna kas negauna, bet siulo negavusiems ir kitur. pvz atsimenu mums siulė veterinarkes bendrabuciuose pasisveciuo, bet mes kazkaip nenorejom o dbr gyvenam su ekonomistem keliom zemkej ir nesiskundziam. uztrunku 15min iki univero bekeliaudama
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 13:50:17 | Nuoroda
jei nepameluosiu, siemet buvo 96 ekonomistai
Žinutė parašyta: 2008-07-11 13:59:31 | Nuoroda
Tai taip, suvokiu, kad visur visokiu yra:) bet tikiuos bent mano grupej bus normalus jaunimelis, neskleidziantis rusu kalbos ziniu:D
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 14:01:48 | Nuoroda
nebent i anglu ir rusu filologija istosi tada be rusisku keiksmazodziu po paskaitu neapsieisi
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 14:53:07 | Nuoroda
Sveiki as irgi pasirinkau ekonomika... pirmu numeriu parasiau vln VU ir MRU bet ten balai labai auksti,o maniskis 1869 tad tikiuos istot i KHF. Tiesa nors galimybe pereikti is kns i vln man atrodo gana netikroviska,bet gal vis del to kam teko girdet? Arba gal zinot kur kreiptis del issamesne informacijos siuo klausimu? O gal su mano balais net i KHF nelabai yra sansu.....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 16:43:30 | Nuoroda
As siandien pakeiciau prasyma savo, pirmu numeriu sita parasiau,manau ystosiu. Tikiuosi labai linksmo kolektyvo ir draugisku zmoniu nors stoju ant durniaus, nes mokintis tai jau visiskai nieko nenoriu, uzteko man tu 12 metu per akis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 16:53:25 | Nuoroda
kiseneje_piene jau iskart matau kad skaniai krimsi knygas
Žinutė parašyta: 2008-07-11 19:21:43 | Nuoroda
Coldfusion, cia jau nuo aplinkos priklausys:P jei bus judanciu zmoniu, tai tikrai nebus kada art:D o jei visi susidomeje mokslais, tai viena nesiardysiu, bet ir persimokint neplanuoju, nes jau 12kl pakako. Bet uz nemokama vieta noretus pakovot, nes noriu dar viena dalyka baigt, o antros studijos jau mokamos, tai nesinori taip tevu nuskausmint:) na bet bus kaip bus.. Svarbu, kad nesigaileciau nk:)
Žinutė parašyta: 2008-07-11 19:23:21 | Nuoroda
Tik blyn labai jau panu daug:D
Žinutė parašyta: 2008-07-11 19:28:46 | Nuoroda
O del kraustymosi is khf i vln tai as siandien bandziau ekonomikos fako dekanei prisiskambint, taciau kazkas nesigavo, tai parasiau i el pasta. Gal atsakys. Reiks gal dar kaune paklaust. Bet siaip manau mazai sansu.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą