Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
VU KHF kas bandys įstoti?
Visi forumai
>> Būsimiems studentams
>> Aukštosios mokyklos, specialybės
>> VU KHF kas bandys įstoti?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
19:51:29
| Nuoroda
tai ka berniuku visai nera ?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-11
20:11:13
| Nuoroda
Tai kad merginu tai dauguma:) bet tikiuos, kad atkris puse:D nors nepanasu..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
21:23:47
| Nuoroda
nu ir gerai, eisim y klubus bernu ieskot jauciu visi berniukai ekonomika ktu stoja
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
21:28:11
| Nuoroda
yra tų bernų.. informatikai, ekonomistai...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-11
23:37:52
| Nuoroda
Annisenn, gal kartais šiemet baigei Alytaus Dainavos vid.?{:
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
11:25:13
| Nuoroda
yra yra
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
14:09:43
| Nuoroda
tai gerai tada o jei dar grazus tai isvis pasaka
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
14:22:55
| Nuoroda
ugnia,nevisi stoja į KTU,pvz aš čia ir taip ,mes visi gražūs:D ai bet kuo daugiau panelių,tuo tik man linksmiau aišku vienam būti panelių būryje tai būtų liūdnoka
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
21:27:08
| Nuoroda
Spygatau, tu nenorek, kad panu daug butu:D nes negeris tada:) geriausia tai 50:50, tai nieks uz borto nelieka:D arba dar geriau kai vaikinu kokiais septyniais daugiau;)
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
22:41:57
| Nuoroda
kišenpiene,tu ką jau pradedi skirstyti visus poromis kad fifty-fifty? na aš šiaip noriu kad daugiau būtų..kažinau..neatsidžiaugiu aš kai gražios panelės applinkui sėdi ir klapsi akutėmis:D
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:12:06
| Nuoroda
Nu as i ateiti ziuriu:D nes juk tusai kai buna, tai nemiega visi bendroj lovoj:D o ir vaikinai du nesnaus susiglaude:D na bet cia tarp kitko:D ir tu nemanyk, kad jei ju bus daug, tai ir grazios visos:D o beto ne vien del klapsejimo jos manau sedetu aplink:D ir nesitikek, kad visu akys į tave:D gal atsiras koks varzovas ir visos kaip vistos paskui gaidi nubegs:D
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:12:30
| Nuoroda
Nu as i ateiti ziuriu:D nes juk tusai kai buna, tai nemiega visi bendroj lovoj:D o ir vaikinai du nesnaus susiglaude:D na bet cia tarp kitko:D ir tu nemanyk, kad jei ju bus daug, tai ir grazios visos:D o beto ne vien del klapsejimo jos manau sedetu aplink:D ir nesitikek, kad visu akys į tave:D gal atsiras koks varzovas ir visos kaip vistos paskui gaidi nubegs:D
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:13:10
| Nuoroda
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:21:20
| Nuoroda
na taip taippppppp,žinau būna visokių tų panelių,visokių ir reikia aš tai pvz visas kalbinisu žydraakes paneles,kurios nebus fyfos ,o bus protingos ir tikrai į mane niekas ten nežiūrės:DD aš tai negražuolis esu:D o taipppp,per tūsus bendrai nemiegam,bet aš labiau mėgstu išvis nemiegoti,neprikolas man kai eina visi meigoti tada aš pradedu rėkauti ir kelti visus...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:27:00
| Nuoroda
tai jau patikek kaip mes ten paklapsesim jum........
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:29:08
| Nuoroda
Tu kazkoks agresyvus:D tau bele rekaut:D miegot znok reikia:D daug ivykiu buna, kai visi miega:D o siaip man pvz tai po keliu tokiu nakteliu is eiles koma totali butu:D tad miegosim, o tave lauke paliksim issirekt:D
|
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:31:29
| Nuoroda
Nu ja, paklapsesim:D per kolius i vaikinu protingu darbus:D o as blyn nepataikau i kalbintinuju sastata, nes pas mane akys kazkokios pilkai zaliai melynos:D
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:35:47
| Nuoroda
kišenpiene,ammm amm man atrodo čia aš vienas būsiu toks ekstremalas:D nes man tai patinka veikti ką nors beprotiško,kad ir per tūsą kokį kokiam sode,paimi 4 ryto ir varai maudytis nors lauke ir sninga,o wanduo jau pasidengęs ledu:DD nu gi dzin...bent būna ką prisiminti,o ką prisiminsit miegodami?
ugnia,žiūrėk kad gražios akutės būtų bet tu vien klapsėjimu tai neapsiribok
|
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:41:56
| Nuoroda
Nu ja:D negrazus extremalas:D nu ziuresim kas per aparatas esi:D ech priminei man kaip per viena baliuka pas mani sodyboj pavasari per nakty tona sniego iskrito ir austant su klasioku begom fiksuot to grozio fotoaparatais..
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-12
23:45:33
| Nuoroda
ir dabar pasakyk kad pažaidėt su sniegu,apsimėtėtė ir voliojotės sniego pusnyse? tada ir tu būsi ekstremalė(minimum) patenki tu į kalbintųjų sąrašą.. tavo akys kaip mano,kitaip sakant bespalvės:D
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą