Ar apsimoka teikti apeliaciją?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:19:06 | Nuoroda
apeliacijas duokit tik tie, kurie neislaiket. O kurie islaiket- ka padarysi: kiek yra tiek......Nes dazniausiai paskui sumazina bala
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:28:29 | Nuoroda
Visiems tiems, kurie lygina savo bandomojo balą su tikrojo egzamino balu noriu kai ką pasakyti. Jūs neužmirškite vieno LABAI SVARBAUS dalyko, kai rašėm bandomąjį egzaminą, tai rašėm visi kartu, nepriklausomai mokyklinį ar valstybinį egzaminą planavom laikyti. Tikrą egzaminą, valstybinį pasirinko tik panašiai pusė abiturientų, reiškia kitą pusė, kuri greičiausiai ir buvo tie, kurie už bandomąjį arba surinko mažai arba neišlaikė, pasirinko dabar mokyklinį ir automatiškai visi tie kurie buvo apie vidurį bandomojo metu, nusileido į apačią. Taip pat nereikėtų pamiršti, kad ne visos mokyklos laikė bandomąjį, dauguma laikė, bet aš žinau ne vieną gimnaziją, kuri nelaikė, o ten taip pat nemažai mokinių, kurie nusitaikę į aukščiausius balus, o bandomojo metu procentų neįtakojo. Vienu žodžiu, nereikėtų čia painioti to bandomojo, ne rodiklis jis tikrai. O dėl apeliacijos, tai duokit ją, velniai nematė, bent jau po to ramu bus, kad padarėt viską ką galėjot, pamatysit savo darbą, pažiūrėsit kas blogai buvo. Nereikės kankintis po to ir galvot, velniais, o gal ten kas nors sumaišyta buvo...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:40:50 | Nuoroda
kad tos pavaduotojos greiciau gasdina del tu apeliaciju nei kad yra is tikruju... jom paciom ten visokiu vargu kyla jej duoda apeliacija tai ir jom paparasciau prigazdinti jog neverta jokiu apeliaciju rashyti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 20:50:35 | Nuoroda
Apeliacija tikrai bus parasyta. turiu 8 metiniame ir gavau 10proc. Cia yra ziauru baisu...Nezinau net kur detis. gyvenimas zlunga....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:03:57 | Nuoroda
KAS PRISIDEDA PRIE APELIACIJU LT RASYMO? Brukstelkite man i pasta :
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:08:06 | Nuoroda
O sakykit, davus, parasius apeliacija yra imanoma kad pareis tau atsakymas kad tu neilaikei? ir negausi atestato?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:13:42 | Nuoroda
As ir neislaikiau, bet tikiu ,jog turejau bent kelis % gaut, juolab kad panasiai kaip as mokesis klasiokas gavo 80%. Vienas klausimas: jei apeliacija parasau, galiu laikyt pakrtotini egzamina? Ir ka i atestata rasytu ar (jei gauciau bent kelis %) is apeliuoto egzamino ar is pakartotinio ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:27:16 | Nuoroda
Rašom. Kas per durnas klausimas? Lietuvių kalbą moku puikiai, bet rezultatas - 19%. Žinoma, nemalonu, kad atestatas bus gautas vėliau, bet ką jau čia padarysi. Šiuo metu kur nors įstoti vis tiek nėra jokių galimybių.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:43:57 | Nuoroda
Apsivertė pasaulis, o tam užteko tik vieno mėnesio (05.21-06.25) Kaip išdėstyti savo mintis, nes pradėjau galvoti, kad tikrai nieko nebe suprantu. O tie kurie nieko nesupranta, tapo gan aukšto lygio mokinukais. Gyvenime tikrai niekam nieko stengiuosi nepavydėti , tačiau kiekviena taisyklė turi išimtį. O ši išimtis aplankė ir mane, tada kai draugas paskambino ir pasakė, kad gavo 50.Pagalvojau "valio" pasisekė, nes tikrai žinau jo lygį ir dedamas minimalias pastangas. Tada ir prasidėjo "šventė", kai aš nusprendžiau sužinot savo rezultatą. O rezultatas tikrai mane švelniai nukrėtė, nes jis buvo gan solidžiu skirtumu žemesnis už 50. Kol sukau galvą..., pasipylė skambučiai, kurie manęs taip pat neguodė, mano balas buvo kažkiek didesnis arba net mažesnis lyginant su tais, kurie norėjo ir turėjo galimybes tik išlaikyti. Taigi pamaniau, kad man tikrai nenuskilo, bet įsijungiąs šį puslapį pamatau, kad čia nemažai tokio pat likimo mokinių ir net nebežinau ką galvoti: Ar ypatingai skyrėsi tikrinusių mokytojų lygis (neslėpkim, kad labai užtemptai ir keistai vyko taisymas) ir komisijoje skyrėsi kvalifikacijos lygiai; Ar šis NAUJAS egzaminas buvo palankesnis paprastai mintis dėstantiems mokiniams, kurie neskaito tarp eilučių ir neieško gilesnių minčių; Gal vyko klaidos suvedant balus (kažkodėl užtemptas rezultatų laukimas); O gal mus visus tik gražiai apgavo šis visų nemėgstamas numeris 1667 ir ryt sužinosim tikrus balus , na bet čia būtų nerealu Taigi vėl nebežinau ką begalvoti, gal tikrai pasaulis apsivertė. Gal tikrai paskutinis šiaudas - apeliacija kažką pakeis.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:46:38 | Nuoroda
nenuostabu, kad rezultatas žemas, jei tau kyla ranka rašyti "nebe suprantu", ar "įsijungiąs"...
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:47:21 | Nuoroda
PASIRASYKIT KAI PATVITINS http://www.peticija.lt/visos/1532
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 23:56:21 | Nuoroda
kur rasyti apeliacija?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 09:21:37 | Nuoroda
zinau realu pavyzi, kai gaves is pradziu 0%, po apeliacijos parejo 49%
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 10:56:02 | Nuoroda
Visiems tiems, kurie lygina savo bandomojo balą su tikrojo egzamino balu noriu kai ką pasakyti. Jūs neužmirškite vieno LABAI SVARBAUS dalyko, kai rašėm bandomąjį egzaminą, tai rašėm visi kartu, nepriklausomai mokyklinį ar valstybinį egzaminą planavom laikyti. Tikrą egzaminą, valstybinį pasirinko tik panašiai pusė abiturientų, reiškia kitą pusė, kuri greičiausiai ir buvo tie, kurie už bandomąjį arba surinko mažai arba neišlaikė, pasirinko dabar mokyklinį ir automatiškai visi tie kurie buvo apie vidurį bandomojo metu, nusileido į apačią. Taip pat nereikėtų pamiršti, kad ne visos mokyklos laikė bandomąjį, dauguma laikė, bet aš žinau ne vieną gimnaziją, kuri nelaikė, o ten taip pat nemažai mokinių, kurie nusitaikę į aukščiausius balus, o bandomojo metu procentų neįtakojo. Vienu žodžiu, nereikėtų čia painioti to bandomojo, ne rodiklis jis tikrai. da_master, argumentai aisku išties svarūs ir visiškai sutikčiau, jei mano klasiokų gauti rezultatai per vbe nebūtų daug geresni nei per bandomajį..iš klasės mano vienintelės balas krito..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 11:05:49 | Nuoroda
mano lietuvių rašiniai visuomet buvo pavyzdinaiai ir dėl lietuvių vbe mažiausiai jaudinaus. iš bandomojo gavau 98 o is vbe tik 80. tačiau visuomet labai nepasitikiu savimi ir niekada nemanau, jog parašiau gerai. maniau, jog bandomojo iš vis neišlaikysiu, o 98 juk šis tas )... tad tikrai nžn ar verta rašyti tą apeliaciją,juk kaip visada manau, kad susivėliau.. be to lietuvių vbe toks keistas reikalas...gan neapibrėžtas. ir gal kitam vertintojui būtų kitaip atrodę. o dėl to, kad tikrina keli žmonės tai manau, jog visgi viskas priklauso nuo 1ojo,o likę pusiau aklai sutinka, nes tingi gilintis.. hmz.
Žinutė parašyta: 2008-06-26 11:48:12 | Nuoroda
As manau, kad neverta rasyti apeliacijos. Labai daug zmoniu nepatenkinti rezultatais, reikia kreiptis i spauda, televizija. Kazkas tikrai sumaisyta
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 11:55:40 | Nuoroda
Apeliacija rasoma mokykloje,o atestata vistiek isduoda laiku(per isleistuves),nors ir parasyta,kad iki liepos 17d,NEC apsidirbo eilini karta
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 12:01:56 | Nuoroda
atestatą gausit iki liepos 21, jei teikiat apeliaciją... kas yra tikra šikna... bet vistiek aš ją parašiau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 12:06:07 | Nuoroda
Apeliaciaja yra elementarausias prasymas mokyklos direktoriui del pakartotinio darbo patikrinimo. Pats rasiau apeliacija
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 12:13:18 | Nuoroda
šviesiaplauke nejauti jaučiu, kad nusišneki? "labai daug nepatenkintų, todėl reikia kreiptis į sapudą, televiziją.." tai ir kreipkis nekimarinus čia ir besikreipdama būk maloni pasirašinėt savo, ar kitais konkrečiais vardais, o ne visų abiturientų. o pirmiausiai tai išvis aš tau pasiūlyčiau išsiaiškinti, ką reikšia sąvoka "apeliacija". 12 metų mokykloj prasėdėjusiai ir įsivaizduojančiai, jog gerai moka lietuvių, tai problemų manau neturėtų kelti. o va jau kai išsiaiškinsi ir susiesi su savo nepasitenkinimo priežastimis, manau nebenorėsi į jokią televiziją kreiptis. beje kas tas "daug" leisk paklaust? tu, tavo kaimynė. kas dar? forumuose sėdintys?? nebejuokink. turėdama galvoje laikiusiųjų mąstą (skaičių) skirk ir suvok žodžius "daug" ir "mažuma" .
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą