Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Ar apsimoka teikti apeliaciją?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
12:15:37
| Nuoroda
Ka tik parasiau apeliacija mokykloj. Gavau 35% nors is bandomojo buvau gaves virs 80, o metiniam istempiau 9 nors mokiaus pas mokytoja eksperte ir dauguma pazymiu buvo uz rasinius ir interpretacijas. Kitas abiturientas is mano mokyklos, panasiai mokesis kaip ir as, gavo 37 (taip pat parase apeliacija) jam kaip ir man tai tikrai skaudus smugis, kai matai kad visos viltys zlunga. Beje dokumentus del stojimo galima paduot tik iki 07 19 taip kad pertikrint tikrai turi anksciau.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
12:22:53
| Nuoroda
vat tame ir esmė, kad anksčiau nieks nepertikrins, ir dokumentų pridavimo datos niekas nepratęs taipogi....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:28:29
| Nuoroda
nera cia ko pergyvent. Apeliacijos, nelygu jų skaičius, išnagrinėjamos per 2 – 3 savaites nuo rezultatų paskelbimo dienos, tačiau ne vėliau kaip iki liepos 17 d. nec'e viskas aiskiai parasyta
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:44:00
| Nuoroda
Na va as pries pora val jau parasiau apeliacija. na piktute lb lb esu,bet na ka treciadieni vyksiu perlaikyti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:02:26
| Nuoroda
Na mielieji pasiskaitykit istatymus,pateikus apeliacija per 3 darbo dienas,jusu darba turi perziureti 2-3 saw, ilgiausiai iki liepos 16,liepos 17 diena atsakyma gauna jau mokykla.taip kad spesit viska. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:04:43
| Nuoroda
P.S ,,Peticija atmesta dėl taisyklių pažeidimų" |
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą