Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:28:12
| Nuoroda
ale bet tai man pasisekė, gavau mažai, vadinasi esu protinga...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:29:30
| Nuoroda
tai ash tave sveikinu, matyt laimingas zmogus esi....tikiuosi , kad ne kalikas, nes jiem ne kazkas buna ateiti...bet atmink bukite malonus su zonemis kildami-jums teks susitikti su jais krentat.. cia visai tautai tas galioja... nes daug kas pamirshta kaip viskas laikina siam gyvenimeli...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:32:39
| Nuoroda
to: parakas... virshuj tekstukas..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:32:39
| Nuoroda
na tia man atrodo kazkam ir atejo kritimo metas, tad bukit MALONUS, ar verta kelti toki skandala... ;]] as sakau dekokit mokytojams, kuriu deka manet kad esate protingiausi.. ;]] ismokit pralaimeti.. visada atsiras geresniu uz jus ;]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:36:24
| Nuoroda
o ko tu cia ishvis rasai, nelb suprantu... tjp, yra lt zodzio laisve... tu esu patenkintas, mes ne... tu dziaugieisi ,mes ne... tj varyk i foruma, mes zjbs, ir rasykis ten...mes rasom chia ir neikas neturi teises musu tildtyti, kjp mes netildom tokiu kjp tu!jei esi toks garantuotas savo 100-tjs tj neturetuym putotis.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:38:55
| Nuoroda
na guge dabar suprantu kodel ne daug surinkai ;]] as nesipiktinu, tiesiog as nesuprantu, kodel visi tokia uztikranti kad yra geriausi.. kaip as pasakyciau, pagal Jurgi ir kepure ;]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:40:29
| Nuoroda
nenusisneku, lindai mokytojai i sikna, isvede gera pazymi, o per egza susimovei ir dabar verki atsisedus kaltini kitus, kad jie protingesni. Cia reikia kaltinti tik save ir savo durna galva ir cia niekas nieko nepakeis. Pilna zmoniu kuriems isejo metinis 9-10 ir gavo 95-100% ir pilna tokiu kuriems isejo 4-5 ir gavo po 3% taip, kad nekelk tu cia bangu duok ta savo susikta apeliacija, neislaikyk is vis to egzo ir plauk indus airijoj. Sekmes tau ! Gavau 95,nes esu protingas, bet niekad nelindau i sikna mokytojai todel turejau metiniam tik 6, bet zinojau kad as tai ziurkei irodysiu dar. Ir stai tau, dabar turbut ji is gedos raudonuoja
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:41:05
| Nuoroda
tikrai manau kad neverta ziuret kiek petras ar onute gavo jeigu esat tikri kad paraset gerai tai apeliacija jum parodys jusu klaidas
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:43:53
| Nuoroda
man tikrai lb nemalonu del bendraklasiu....
maciau kaip jie mokosi..ir liudna,kad vieni,kurie tikrai nesimoke gavo gerus pazymius..o tie, kurie daug skaite...gavo prastai....
siaip...pati irgi nesu moksliuke..bet manau,kad esu verta savo balo..nors....nemalonu pries tuos,kurie tikrai geriau mokesi...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:44:22
| Nuoroda
va matai koks tavo siauras poziuris ir mentalitetas...wharever kaip as rasau cia ir ka rasau.. as esu didziai pasipiktinus ir man niekas nieko neirodys...taciau nereiksia , kad as nesugebejau parasyti gerai egzo...zmones kurie supa mane galetu ishsakyti savo nuomone bet ji lygiai tokia pat kaip mano... kad vyksta stebuklai...jei tu butum gaves ats. neishlaikyta, vietoj to savo 100, o juk znojai , kad neblogai parasei.. ka darytum.. tevam sakytum, tjp ash daunas, juk mane visi tjp vadina, nes neishlaikiau... nebandytum ieskot teisybes..?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:45:12
| Nuoroda
Kaip baisu skaityti tokius teisuolių,patenkintų savo balu komentarus.Ir nereikia čia sakyti,kad "kalikai" gavo blogai..atvirkščiai,tokiem realiukam,visiškai nekūrybingom asmenybėm labai pasisekė.Aš,asmeniškai, neišlaikiau.Ir nemanau,kad 99 procentus pilotinės gavau netyčia,metinį 9 irgi per daug laiko analizavimo,gilinimosi į autorių kūrybą,skaitymo vakarus ir dienas gavau.Beje,mokytoją labai griežtą turėjom,daug rašėm interpretacijų,analizavom krūvas kūrinių ir publicistinių tekstų.Sekėsi man daugiau nei gerai.Ir aš nepervertinu savęs,bet sakau kaip yra.
Beje,girdėjau,kad nrt licėjuje atsirado neišlaikiusių mokinių.Tai kaip gi čia dabar?Persimokė?O prisiminkim,kad kaip tik licėjaus mokiniai užkelia kiekvienais metais balų kartelę,nes jų balai visuomet aukštumose.
Tai ką gi mielieji mano,teisuoliai,geriau negu tikėjotės gavę ir nemanantys,kad verta kelti triukšmą- nebūkit tokiais egoistais, leiskit bent vieną kartą įrodyt,kad tai nėra vien tik eilinis,kasmetinis abiturientų verkšlenimas.Kodėl užsienio kalbos gaunu 92,o savo gimtosios lietuvių,kurią moku žymiai geriau už užsienio,neišlaikau???
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:47:32
| Nuoroda
tai sitas forumas nepakels tau balo ;]]] kreipkis i savo mokyklos administracija, manau apelecijos rashimas, tau vienintele isheitis ;] Airija, priimk mus, indu plovejus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:48:04
| Nuoroda
Tai kogi tu cia verki panele, jei tu parasei labai neblogai ir gavai neislaikyta, tai tiesiog parasyk apeliacija, blogiau nebus. Man rodos, jog tu isvis nepataikei i tema ir tiesiog labai pervertini save.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:49:02
| Nuoroda
Lietuviu mentalitetas buvo ir bus labai zemo lygio. Jus paziurekit vieni i kitus... Toks jausmas, kad tie ,kurie dabar palaiko NEC, tiesiog megaujasi tuo, kad kitam ,12 metu isbuvusiam tame paciame kailyje, zinanciam visus Lietuvos svietimo niuansus tiesiog smagu, kad zmones, kurie stengesi, dirbo gavo mazai ir vos ne persa jiems nuomone, kad gavo pelnytai... As galiu jums pasakyti, kad tikejausi gauti bent 60%, vien del to, kad mano interpretacija yra labai netradicinio ir dazniausiai nauju kritiku pripazistamo poziurio, kuris kokiam stalinistinio laikotarpio vertintojui pasirode juokingas... Bandomojo gavau 84% metiniam A lygiu gimnazijoj turejau 8 ir tai del labai didelio apsileidimo palyginus su kitais mokomaisiais dalykais... Tai tikedamasis salyginai mazo 60% rezultato gavau SMS zinute, kurioje aiskiai buvo parasyta : Kandidatas egzamino neislaike... Dabar galit varyt ant manes, kad per daug pasitikejau savimi ar buvau kazkoks kalikas, kuriam viskas taip ir turejo buti... Bet aukstindami NEC jus paprasciausiai negerbiate savo kolegu. Abiturientai kiekvienais metais isgyvena lygiai ta pati ir man dabar tiesiog bjauru stebeti kaip jus edat vieni kitus ir begat i kita barikados puse... Jei jus butumete tokiomis keistomis aplinkybemis gave tokius ivertinimus tikrai kovotumete uz save. Taip, kad padarykite isvadas, nes gyvenimas vien egzaminais nesibaigs... O del gerb. D.Sukienes bei labai labai kompetetingos lietuviu kalbos ekspertes Lisauskienes issakytu komentaru esu ganetinai nustebes... Ar ne per greitai duotas atsakas musu mestiems kaltinimams. Atsiminkite: visi zmones klysta, todel anksciau laiko, butu labai malonu, jei nebutumete uztikrinti savo teisumu, kaip ir mes nesame garantuoti savo rezultatais... Visi normalaus poziurio abiturientai, neleiskite, kad Lietuvos svietimas uzkirstu kelia jusu tikslo siekimui.
Pagarbiai,
Chris
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:50:47
| Nuoroda
man tai irgi atrodo neitiketina kad zmogus tikejosi gauti 100 ir mokejo ant jo ir neislaike arba kad turejo 4 ir gavo 100%
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:51:23
| Nuoroda
gavau tiek kiek buvau verta,niekada nebuvau nei nuvertinta,nei pervertinta...tik visada visiem norisi greiau
ir jus "ALE" nekalikai ir nesubinlaiziai bukit malonus ir negruzinkit tu,kuriem nepasiseke
nes jus esat sudziai!ir jum kales vaikai sekasi,beto jus net neesate protingi,tiesiog laimingi,todel abejoju jusu issigirtomis proto galiomis!
.
gavau 76.Tiesiog jusu darbus taise vpu studentes-visiskai jusu proto lygio merginos,todel dziaukites ir nepiskit proto tiem kam tikrai nepasiseke
.
P.S. ATSIPRASAU UZ NEETISKA KALBEJIMA IR NECENZURINIUS ZODZIUS...(jei jie kalba laukiniu kalba ir tik ja supranta,tai galiu ir iki ju lygio nusileisti)
|
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:52:25
| Nuoroda
As nelabai suprantu kodel cia rasineja tie kurie patenkinti savo balais. Gal bijot, kad jei bus kazkas pertikrinta, nebeturesit tu balu
|
|
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:53:08
| Nuoroda
dabar jums reikiaapsisprest ar pasitikit savim ar nec. nes jei nec, taieikit ramiai miegot, ateitis nulemta. bet nepamirskit, kad stojant i univera kiekvienas procentas aukso vertes. ne rizikuosit, nepasieksit teisybes. visiem sekmes. pati labai gailiuosi kad kai as laikiau neparasiau apeliacijos. dvi savaites praverkiau, bet kas is to. buvo per velu. viena drauge pasakojo kad jos pazitamam matematika is 2 procentu iki 90 kazkeliu pakele. dabai buvo sukeisti. cia ne siais metais. na man skamba baisiai. ir kas suzinotu jei ne butu apeliaciju. tikrai ne agituoju, tiesiog nesileiskit zlugdomi. sekmes visiems.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:54:00
| Nuoroda
APELECIJA WOW!!!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-26
15:57:53
| Nuoroda
Bet cia ziuriu kaip is kokio filmo paimtas fragmentas kas ant ko geriau pastums,knyga po viso sito pokalbio butu galima sukurti,neimanoma buvo neisikisti i jusu pokalbi.Anekdotai kazkokie,kai kuriuose is jusu atsispindi tikras lietuvis,na lietuvis nebutu lietuvis,jei nepasijuoktu is kito nesekmes..Juokinga,bet kartu ir graudu..
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą