Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:45:56 | Nuoroda
Jo gal geriau eik i tiesiogini eteri ten isreiks savo nuomone
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:48:24 | Nuoroda
Visur vyksta tas pats meslas.Yra zinoma ir tokiu kurie gavo kiek turejo gauti.Yra begale tokiu kurie gavo aiskiai per daug ir dabar myza i kelnes kad tik kas neisaisketu,yra begale neislaikiusiuju kuriems sis prakeiktas egzas susiko artimiausius ateities planus.Realus pvz: AS - bandomojo 96%,metinis 9%,LT VBE 49%. Klasiokas - metinis 8,bandomojo 76%,LT VBE 16%. Klasioke - tik per verkslenimus graudenimus prileista prie egzo,pirmam semestre turejusi 2,i bandomaji net nejusi,LT VBE 40%. Bachuras is paralelines - LT VBE 36%,lankomumas 0,vos prileistas prie egzo. toliau net nevardinsiu nes tas pat per ta pati.....faktai kalba patys uz save?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 17:57:12 | Nuoroda
tokiu tikrai yra daug..kuriu balai tiesiog juokingi..tad galit cia nepurkstaut kad tik keli garsiai rekauja.Nejau jus prie teisybe?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:10:29 | Nuoroda
Manau tie, kurie daug "varo" ant tų, kuriems taip nepasisekė yra ne bet kas, o tie, kurie gavo puikius įvertinimus už nieką. Kiekvieną kartą yra nepatenkintų, tačiau šį kartą šis nepasitenkinimas yra masinis. Vos ne kas trečias žmogus nesupranta, kodėl gavo tokį prastą įvertinimą. Jeigu NEC toks tikras savo teisumu, kodėl nenusprend-ia paviešinti darbų internete? Juk buvo tokia ėdėja, tačiau jos atsisakė. Kodėl? Nes žino, kad dag kas bus nepatenkinti vertinimui. Ačiū už kompetenciją
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:27:45 | Nuoroda
Gavau 32. Nors ir nebuvau ten super geras mokinys bet tikejausi kokiu 50-60. Aisku nelabai smarkiai cia ir skiriasi, tiesiog keista, kad gavau panasiai su zymiai geriau ir daugiau besimokanciais. Musu mokykloje irgi yra atveju, kai 10-tukininkai gavo 21, 17 arba net neislaike, nu keista tikrai, nesitiki, kad galejo prirasyt visisku nesamoniu. As tai apeliaciju bijau rasyt, vien del to, kad nesu uztikrintas savo ziniom, maza kas, gal dar maziau gausiu, bet tai bliam, jei zinociau kad cia kazkokios klaidos ir su manim padaryta, tai nedelsciau :/
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 32
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:35:50 | Nuoroda
Bet tai kaip suprast kodai nesutapo? Atseit kai mokytojai pries egzamina klijavo galejo neteisingai uzklijuot ar kaip? Tokiu atveju reikia tikrinti ar rastas nesiskiria?
  • Istorija / VBE 60
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 32
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 72
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:48:16 | Nuoroda
AS tai nesuprantu kaip galima objektyviai ivertinti lietuviu interpretacija ar rasini , kai mokytoju nuomones skiriasi , o vertina abi. Turbut yra vertinama kas pirmas vertino darba , o antras besalygiskai sutinka su jo nuomone ir paraso ta pati , kad nereiketu per daug vargintis
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 18:52:20 | Nuoroda
mum mokytoja pries egza kale i galvas nesirinkt rasiniu, nes pizdiec gali buti. sake seminaruose ta pati rasini vienas mokytojas ivertindavo 5, kitas 8. va ir subjektyvumas, skirtumas sioks toks. jei nenuskyla ir patenki ant skriagines senmerges ir po to pareina prasti ivertinimai. o del kodu, kazkaip vargu ar jie taip masiskai buvo sukeisti. linkiu sekmes kovoje del geresniu balu,nes pats pazistu zmoniu, kuriem nlb pasiseke ir ju tiesiog gaila, nors paciam tai tik papildomos nerimo dienos bus, kuriu ir taip, kaip daugumai is cia esanciu, tikrai nebuvo per mazai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:00:45 | Nuoroda
NIeko nesakysiu tik nukopijuosiu vieno forumiečio idėją : Aš- Lietuvių metinis 8,vidurkis visų 9.4 ,lytų VBE - 35 proc. Klasiokas-Lietuvių metinis 4,vidurkis apie 7,gavo daugiau klasei 87 proc. Klasiokė-Klasės pirmūnė, lytų 10,vidurkis panašus kaip mano,gavo 49 proc. Auklėtojos(lietuv.kalbos mokytoja) vaikai - abu gavo po 30 proc. galėčiau tęsti be galo be krašto..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:03:52 | Nuoroda
Parašiau apeliaciją ir dabar bent ramiau. Aišku, nežinia, kas vėl pertikrins darbą, bet bent jau žinau, kad padariau, ką galėjau. Kaip bus - taip. Jei kitais metais egzaminą pakeis į tokį, koks buvo anksčiau, net nedvejodama jį perlaikysiu ir, esu tikra, kad tada mano žinios bus realiai įvertintos.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:21:28 | Nuoroda
NU nebuvau prisiregistraves bet po lietuviu pamaniau dzin reik pasakyti ka manau. kodel nerasyti apeliaciju? atsakyymas paparastas, nes po apeliacijos anksciausiai atestata gali gauti 18 liepos, kas yra 5dienis, tai cia anksciausiai, todel jau nebespeji nunesti savo atestato i univera ir todel i prima stojimo rata jau nebepapuoli ir turi tiketis kad antraajame tave priims kokios nesamones pas mane? zmones neturedami jokio kulturinio issilavainimo gavo 88 procentus ir panasiai. aisku yra ir tokiu kurie turi 10 pilotiniame gavo 98 o dbr 99 bet tokiu visada buna, taciau yra tokiu kurie per pamokas nieko neveike, klaidu dare mases, neitiketinai daug, polotines uzuoties net neislaike o daabr gavo 87 ka daryti? na apeliaciju matyt daug kas nerasys bent jau tie kurie islaike ir kuriem balas lietuviu nera labai svarbus, todel manau jog galima remiantis praeitu kartu patirtimi eiti prie SMM ir pasakyti savo nuomone. pastreikuoti, paskelbti kokios cia nesamones darosi. nes tikrai darosi kartais neaisku kodel? uz ka? kas vertino? nes kaip rasini ivertina vieni o kaip kiti? kiek gavauas ir ka man tai lemia? is esmes as stoju i medicina ir mano balas su lietuviu 67proc yra pakankamai nemazas 1912,1 tai pagal pernai metus istoju laisvai, tad man ir tas 67 nieko labai nelemia, bet atestate tureti 67 kazkaip tais nelabai norisi... nors tai nera labai ir blogai. nors turejau 9 tikrai stipru 9 pas lietuviu mokytoja kuri siaip ruosia zmones labai gerai egzui, ir prognozavo jinai kad 75 tai bus tikrai(nes jau tiek tai man butu visai gerai) gavau tiek tad visi kurie yra nepatenkinti savo rezultatais siulyciau susirinkti i foruma kita koki ir ten apsvarstyti sav o veiksmus, nes apeliacija yra ne iseitis kaip matome... jei ka rasykite maila man ir sukurti galima svetaien kokia minimalia kurioje galima visiem susivienyti ir imtis veiksmu ir tai daryti reikia skubiai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:21:51 | Nuoroda
pazistu viena zmogu, buves klasiokas. visiskai nesimoko, skolu turejo aibe, prie poros egzu nenorejo prileist, prie vieno ir neprileido. nenustebciau, kad jis istorija islaikytu arti 100.(tiksliau, kad gaus virs 90, tai beveik garantuotas). bandomajam lt gavo virs 80. durnas zmogus? nea, bet gerokai pritingintis, nzn, kaip jis islaike, bet nenustebciau, jei butu gaves gana neblogai. taip, kad tas ketvertukas ar astuntukas, devyntukas isties yra gana subjektyvu
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:29:59 | Nuoroda
Kodu sumaisymas egzamine yra visiska nesamone negi galvojat, kad nec durniai dirba? Metinis pazymis egzaminui jokios itakos neturi, i egzamina reikia eiti nusiteikus ji parasyti geriau, nei bet kada esate kokia analize parase ar teksto suvokima, o ne mastant, kad va turiu 9 tai minimum 70% tikrai gausiu. Ar pagalvojot, kad ne vien analize reikia rasyt? gal ja ir gerai paraset, bet gal teksto suvokime varnas saudet? Be to tie, kurie mokykloje turi prastesnius pazymius uz jus, tikrai nereiskia, kad jie bukesni, kaip tik yra tokiu, kurie mokykloj tingi mokytis, taciau priseda pries egzamina ir surenkja dar daugiau uz ta, kuris 9 ar 10 turejo. tai taip, kad neieskokite kaltu, geriau rasykit apeliacijas, nes ia jau darosi panasu i serija: Neislaikiau egzamino, metiniam turejau 10 tai apkaltinciu nec, kad kodus sumaise. Tiesos ieskokite, bet ne tokiais absurdiskais budais, nes egzaminas is tiesu yra loterija
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:32:08 | Nuoroda
Man protu nesuvokiama, kaip galima tokius aukstus balus gauti...cia jau reikia buti vunderkindui...bet kur tie prastieji balai???niekur nemaciau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:36:35 | Nuoroda
Ko jūs čia dabar putojat, na aišku neišlaikėt tai dabar NEc kaltinat, a apie save nepagalvojat? Aš pvz turėjau metinaim 8 ir surinkau 54, ir tai labai gerai Gavau tiek kiek mokėjau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:40:16 | Nuoroda
Nenoriu nieko izeist savo komentaru, bet zmones nemanau, kad kodai galejo buti supainioti. Pvz as asmeniskai kai per egza pasirasinejau ant to lapo pazejau ar kodas tas pats kuris lape ir kuri klijuoja, tai del savo rezultatu esu tikra. Bet linkiu sekmes tiems, kurie ieskos teisybes
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:44:08 | Nuoroda
nu dabar as pasakysiu taip. niekas nesako kad as turejau 9 tai turejau gauti 90. siaip yra keista kad zmones kurie neturi kulturines patirties, niekur nevaiksto, tik geria ir tusinasi, turi vos 4 pasneketi bandytum tai nieko rimto nesuregztu nebent apei savo TACKE, kurie visus metus male suda ir mokytojai juos tieisog tempe... gavo 90. cia yra gaidys. as sedejau mokiausi nagrinejau skaiciau stengiausi bent 75 kiek man jau gerai is lietuviu... o gavau 67. tai ar ne egzamino reikalas aptikrinti kas mokesi ir turi apskirtai suvokima apie lietuviu kalba, kas moka destyti mintis, kas sugeba rasyti sudetingus sakinius ir suvokti tekstus su potekstemis (kuriu beje siemet kaip bebutu apgailetina nbuvo)... panasu deja kad siu metu egzaminas apverte daugelio zmoniu gyvenuimus aukstyn kojomis irpriverte suabejoti situo egzaminu ir egzamino svarba...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:51:14 | Nuoroda
verksniai vaziuokit i anglija, ten jusu laukia .Busit pigi darbo jega
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 19:56:25 | Nuoroda
apgailetina yra tai, kad net ir abiturientai nesiklauso savisiu... akis uz aki dantis uz danti... visi priesai? as nieko pries kad taip yra, nes kituose egzuose as perspjoviau daugumas ir galiu ramiai su 67 as buti ir istosiu visur kur tik noriu is esmes, bet as negaliu tyleti matydamas tokias neteisybes, nes nu tikrai vemti vercia kaip taip imanoma... o apie anglija geriau patyletum, jei zmones nori gerai lietuviu islaikyti tai jau matyt nenori i anglijas vaziuoti ir nori likti cia tiesiog jie nori tiketi sistema kuri turetu buti gera, bet ji nera gera. todel tokie zmones kaip tu vadinantys kitus verksniais dazniausiai buna pilkos zuveles kurios mano jog pasiekia daug bet is tikruju mala suda ir plaukia pasroviui, o tai veda i anglija, tad nenustebk po meteliu kitu pats ten atsidures ir prisimines sita komentara
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-26 20:03:30 | Nuoroda
neteisybes??? nematau jokios neteisybes, kai irodysit , kad ten kazkas ne to yra tada ir galesit varyt.O kad keli moksliukai gavo mazai ir pradejo myzt, tai ne mano kalte.Tie patys matematikoj planavo bent 50% gaut,o gave 90% ir daugiau skundesi, kodel tiek mazai, nesamone ir pan.Gal as ir atsidursiu anglijoj, bet tuo atveju jai suplanuociau ten studijuot, kitu atveju ner man, ka ten veikt.EIkit savo teisybes ieskot
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą