Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:51:01
| Nuoroda
VA KAIP BUVO TAISOMAI LT EGZAMINAI http://www.cha.lt/2007/07/20/kaip_buvo_ ... minai.html
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:52:00
| Nuoroda
kas čia per nesąmonės su tais egzaminais šiais metais.. už lietuvių surinkau tik 76%, nors gerai ją moku.. o visokie bambukai, kurie vos mokėsi ir tai sugebėjo gauti ~50%.. kur teisybė??
Na zinai...galejaj dar maziau gauti....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:53:12
| Nuoroda
O tai ką, šitie visi nepatenkinti, žadat apeliacijas rašyti?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:54:12
| Nuoroda
Nesuprantu , ko jus cia isterikuojat , juk egzaminai.lt yra visi atsakymai , susiziurekit ar taip atsaket visu pirma ..as pasiziurejau , ir mano taskai atitinka ... reikia nepamirsti , kad egzaminas yra respublikinis , galbut jus gerai paraset , bet atsirado dar geresniu , taigi ne pagal taskus cia , o pagal tai , kiek aplenkei ... vienu tasku daugiau surenka ir automatiskai jus zlugdo ...o pats kyla .. bet galit rasyt apeliacijas , jei esat isitikine ...bet as tai pasiziurejau , kad mano koda uzlipintu ant egzamino..juk liepia susitikrinti
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:55:37
| Nuoroda
man taipogi kyla itarimu.nes klaseje dundukai surinko daug daugiau nei gerai besimokantys mokiniai.vienam vos is pasigailejimo 4 isvede.32 procentai.kitas isvis 59;Das vos nenukritau 7 procentus isvydau;>viena mergiote isvis neislaike is kurios tikejausi aukstumu.dar viena puikiausiai mokesi 21 surinko;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:56:51
| Nuoroda
MissTobulybe, o ką sakyti kai tie kurie vos 5 ar 6 tempia gauna virš 90?? suprantu tavo nusivylimą.. manasis ne mažesnis...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:57:38
| Nuoroda
na man tai egzaminas irgi absoliutų netikėtumą pateikė: metinis 9, įskaita 10,bandomasis 96,mokytojai tiek mokyklos,tiek papildomai,kur ėjau irgi neblogus rezultatus pagal darbus prognozavo, o parėjo atsakymas-59.Aišku,gal neturėčiau skųstis,kitiems dar mažiau,bet vis tiek l.skaudu. Tai kaip jaustis,kai tikrai sąžiningai mokinausi,daug pastangų dėjau,o tie kurie prastesnius pažymius turėjo, netgi kai kurie beraščiai, sakyčiau,kur vos teigiamus tempė surinko panašiai arba daugiau(aišku buvo ir tokių,kurių balai atitiko realybę)??? Nesakau,kad tobulai lietuvių moku,bet esu tikrai daugiau verta,tik va,dėl apeliacijos baisoka,o kas jei ir tuos mažus baliukus numažins ir liksiu prie suskilusios geldos?? Nežinau,jau tiek nervų šitas egzaminas suėdė (
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
20:59:22
| Nuoroda
Nerašysiu daug, o gal atvirkščiai .
Pradėkim nuo to, kad baigiau mokykla (praeitais metais) taip, kad palyginus šių metų balus ir praeitų išryškėja tendencija: kuo mažiau moki tuo daugiau gauni.
Dabar tiems, kurie gavo daug (buvo nemažai tokių, kurie jų nusipelnė), bet dauguma ne. Aišku galima rast išskirtinių bruožų, kad jis gabus kalboms iš prigimties, bet tai taikytina ne visiems. Taipogi dėl to vadinamojo "kalimo" Lietuvių kalboje nėra ką kalt, o tik išmokt paprasčiausias sąvokas tai nėra kalimas. O loginio mąstymo irgi ne per daugiausiai čia reikia, juk ne kažkokį uždavinį reik išspręst, o suprast ( tą tikrai turėtų kiekvienas atsėdėjęs tuos 12 metų) ką skaitai. Dėl tų apeliacijų ir peticijų, tai garantuoju, kad naudos nebus.
O su NEC - neaišku, kas ten per mokytojai taisė tuos darbus, ir kokia jų kvalifikacija buvo. Taipogi, kaip buvo sudarytą sistema sujungt kelių dalių balus į vieną (kokia sistema naudota). Ir išvis, egzaminą turėjo paskirstyt 2 dienoms (taip būtų išgaunamas didesnis žinių kiekis, nes nuo to sėdėjimo manau, kad dauguma pavargo ir pabaigai išvis jėgų mąstyt mažai liko).
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:00:30
| Nuoroda
To saule: kas tau dundukai, kas daugiau gavo ar kas maziau? Nusisneki kaip turi but, as nieko nesimokaiu ir geriau gavau uz daug besimokiusius, nes siaip galva gera turiu, tai kad gera galva turi jau dundukas? Ar pavydas labai grauzia
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:03:22
| Nuoroda
Valstybinis egzaminas yra ne mokyklinis , jame reikia izvelgti , vieniems pasiseka - kitiems ne, ir cia visiskai nepriklauso , ar tu buvai geras mokinys ar ne ...o klausyti , kaip jus sakot , kad visi geri mokiniai gavo lievus balus , o visi blogi gerus , tai net juokinga klausyti ..paeme is geru ir blogiems balus atidave ... beja as gerai mokinausi ir gavau normaliai pagal savo lygi , taip kad apie gerus mokinius su blogais balais gandas zlunga ..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:05:09
| Nuoroda
Antanai,jokio pavydo!niekada nesijauciau genijus lietuviu kalboje, bet bent sakini suregzdavau;Dir pamokas lankiau,nemiegojau per jas ir nejau taisytis is ketverto;Dnebutinai besimokantis zmogus dundukas:Pbet pas mane klaseje buvo tokiu;>o surinko vos ne dvigubai uz 10ukininkus:>ir bandomojo gavusius maximalius ivertinimus
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:06:28
| Nuoroda
juokingi man tie kalikai, kurie niekad neduoda nusirašyt ir dėl egzų dėjuoja, kad blogiau gavo už petrą, kuris mokės prastai, o vat ponas ar ponia dešimtukas gavo mažai... koks jūsų reikalas.... žiūrėkit savo balus... nepatinka - rašykit apeliaciją...
Aš gavau žinutę, kad neišlaikiau, ryt eisiu, ir rašysiu prašymą dar kartą tikrint mano darbą, nes tikrai jaučiu, kad egzaminą išlaikiau...
o ponai tobulybės irgi gali tą patį daryt, tik abejoju ar bent vienas išdrįs, nes juk gali ir sumažint balą... Ir galų gale gaunas, kad geras ir esamas įvertinimas...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:07:39
| Nuoroda
jau tik nereikia "aš protingas ir originalus, todėl numušė" gaidelės.
jei tavo argumentai geri (ta prasme svarūs) ir rašai į temą. nesvarbu, ar patinka vertintojui tavo pozicija, ar ne, gauni gerai. Jei rašai PUBLICISTINĮ RAŠINĮ pagal jo reikalavimus, gauni dar geriau. Jei rašai be klaidų, gauni puikiai. O dėl to, kad vertintojui nepatinka tavo rašymo pozicija, jis tau nepridėlios skyrybos, rašybos klaidų, kurios daug ką lemia
Ir visai nesvarbu, kas taiso.
O tie nepatyrę debilėliai vertintojai tai šiaip jau ir klaidų nepastebi dažniausiai
Ir atminkit, kad suvokimas sveria tiek pat, kiek rašinys.
|
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:09:34
| Nuoroda
NA ir "sapnuojat" jūs čia... kad net baisu daros skaityti... koki baisūs dalykai daros vajė vajė Čia tikrai kažkas negerai, Lietuvių metinem turiu 6, bandomojo gavau 12, o egzamino 12.. tai ką aš tokia nevykus ir nepadariau per metus paažangos... cha juokinga skaityt net
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:10:27
| Nuoroda
Matau cia daug nepatenkintu. Kas is to jei jus visas knygas esat perskaite ir terminus zinot. Per egzamina reikia mastyti. Tikrinamos ne tik zinios bet ir tai kaip zmogus mastyt moka.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:11:42
| Nuoroda
ai darykit , ka norit ,suprantu , kad skaudu , kai save pervertini ir pamatai , kad nesi toks puikus zinovas ....
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:12:00
| Nuoroda
<<<<<<To tulaud >>>>>
esamas balas nėra geras, ir tai kad nerašo kažkas apeliacijos, nereiškia kad jam esamas balas geras. Žmogus gavęs mažai bijo, kad po apeliacijos pateikimo nebutų dar mažiau. NEGI TAIP SUNKU SUVOKTI JO SKAUSMĄ IR NUSIVYLIMĄ??? taU kyla klausimas išlaikei ar ne, o mums ar Nesame nuvertinti. Štai kur skritumas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:19:40
| Nuoroda
sveiki
kai atejo sms su gimtosios LT rezultatu 74% tikrai apsidziaugiau, taciau veliau suzinojusi visu kitu savo mokyklos rezultatus apsiverkiau turbut tas mano 74% yra aukso vertas, kai tuo tarpu viena puikiai besimokanti klasioke, ivairiu rajoniniu olimpijadu nugaletoja, kuri uz bandomaji 98% gavo, metinis 10, iskaita 10 ir gavo vos 50% as net nzn kaip reikia jaustis, jei toki ivertinima gauna tikrai nenusipelnes zmogus, tiesiog truksta zodziu apsakyti! kai tuo tarpu klasiokai, kuriem mokytoja prognozavo, jog neislaikys isvis egzamino, isvede vos 4, gavo 43, 56, 75... ir pan. Kur tai matyta ka? Visiskai nesuprantu, kas cia po velneis vyksta kur teisybe? net netikiu savo 74% (kurie galejo buti zymei didesni), kai kiti blogai ir visai nesimokantys gavo daug daugiau nei as O del peticijos tai as visom keturiom PALAIKAU! verta pabandytI! tiesiog labai skaudu ir liudna del kitu, kuriems taip nepasiseke, lb noreciau, jog pabandytume del tos peticijos!
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:25:17
| Nuoroda
cia yra Valstybinis BRANDOS egzaminas. cia vertina ne tik tavo zinias neziuri tavo metinio koks tu pareigingas buvai ar papildomai lankiai bet ir sugebejima sumazint stresa iteampoij bunant atsakinet i uzduotis kurios tikrai gal ir turi netikslumu bet yra pakankamai objektyvios kaip valstybiniam ir butent ta diena.
Egzamino forma yra tokia kad gali kad ir kaip moket bet lb daug lemia sekmes ir uzduoties suvokimas butent tuo momentu be to ir gyvenimo patirtis kur pvz matkej nieko nelemia. taip kad kiek gavot tiek ir turekit ir maziau skuskites arba duokit apeliacijas dar nuzemins tai pasijuokt galesim tik
|
Žinutė parašyta:
2008-06-25
21:26:03
| Nuoroda
O pagalvojai,akd galbtu tie nesimokantys yra protingesni uz tave? Nebutina but kaliku,kad gerai egzus islaikyt.Prisiziuri i kitu metinius ir jau loja kai tie gerai egzus islaiko.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą