Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:30:32 | Nuoroda
su visais sutinku kurie itaria kazka keisto!!mano metinis 9 bandom o gavau 37 o dbr 16 tai ka gali
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:34:12 | Nuoroda
pritariu rayen...visi cia aiskina, kad metiniai neatitinka egzamino rezultatu..bet ar esat isitikine, kad puikiai isdestete mintis rasinyje? ar nepakiso kojos stresas? ar nemanot, kad tie, kurie turejo zemesni bala mokykloje, per egzamina sugebejo graziai (gal ir paprastai, bet logiskai) isdestyti mintis...manau, tie, kurie esate isitikine, kad tikrai turejote buti geriau ivertinti- rasykit apeliacijas..o gyvenime reikia moketi ir susitaikyti su likimu, kitaip bus sunku ateityje
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:36:21 | Nuoroda
na, iš bandomojo 86 gavau, iš kalbėjimo 10, metiniam 9, iš egzamino 62 ir nemanau, kad čia klaida. tiesą sakant net bijoti pradedu dėl šito šurmulio...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:37:43 | Nuoroda
o tiip,kalbat tarsi tiem, kurie sakinyje padaro 5 klaidas padaro, staiga prašvito protas ir nuostabiai parašo, klaidos dingo ir net logika sakiniuose atsiranda. Ir net žargono nevartoja. ne,tikrai netikiu,kad jie tiesiog parodė, ką galėjo. Tokių vienetai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:38:35 | Nuoroda
man tai viskas čia normaliai, nesuprantu, ko jūs taip pergyvenat.. jei abejojat, rašykit apeliacijas, o pas mane viskas atitinka:) metiniam 9, už bandomąjį 80 taškų (procentų kažkaip ten pas mus mokykloj nesužinojom), kalbėjimas 10, VBE 93
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:42:59 | Nuoroda
patenkintų ir tokių kuriems viskas čia normalu MAŽUMA.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:43:07 | Nuoroda
liaukitės... Čia VBE ir užteks kreipt dėmesį, kas buvo vertesnis ar ne toks vertas. čia buvo loterija - vieniems pasisekė, kitiems ne. Juk žinojom visi, kad su lt bus problemų, bet nedarykit dar didesnių - kam reikia rašykit apeliaciją ir žiūrėkit savęs.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:45:24 | Nuoroda
Niekaip nesuprantu kaip gali dėtis tokie dalykai. Mokiausi tikrai gerai, metinio turėjau 10, bandomojo gavau 92, esu respublikinių konkursų laureatas ir surinkau 54. Aišku tai neblogai tačiau tikėjausi daug daugiau, bent jau 80. Klasėje yra keli, kurie už mane gavo daugiau, nors metinių turėjo dvejetus arba ketvertus, o jų žinios tikrai nulinio lygio .
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:47:55 | Nuoroda
Aš sutinku su tais, kurie mano, jog kažkas čia negerai. Metiniai tai yra ne esmė, nes kai kuriems mokytojai numuša, kai kuriems pakelia. Bet vis dėlto kaip žmogus neturintis jokio supratimo apie interpretacijos rašymą gali gauti virš 90%? man čia tikrai kažkas mistiško, nes mano klasėj irgi tie kurie tikrai rašo vidutinio lygio rašinius, teksto suvokimus gavo apie 90 ir daugiau. Peršasi išvados arba mokytojai bestreikuodami ir skubėdami vertino labai atlaidžiai arba iš po pernai metų kilusių diskusijų bijojo būti griežti arba darbai tikrai sumaišyti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:52:44 | Nuoroda
Gal greiciau buvo taip, kad tuos kuriuos tikrino pirmiau tikrino viska saziningai. O tuos kuriuos tikrino veliau, spaudziami laiko terminu pravare ant greicio svarbu, kad praziureta ir rezultatai yra. Juk buvo tu problemu su mokytojais, ju trukumas, nenoras dirbti papildomai ir t.t. Tai tiksliai nieks ir nezino kaip cia buvo tas vertinimas atliekamas. Kaip kazkas sake tai laimes dalykas, kieno darbai taisyti paskutiniai ir galejo gaut daugiau. Nors cia mistika nieks tiksliai negali pasakyt kaip buvo is tikro galima tik speliot.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:54:17 | Nuoroda
Man susidarė toks įspūdis, kad kažkas su keltu čia bus negerai... Suprantu ir tuos, kurie gavo labai gerai, jie nenori, kad kas nors keistųsi, tačiau yra ir tokių žmonių, kuriems šis egzaminas labai daug ką lemia, todėl, mano nuomone, taip rankas sudėjus sėdėti tikrai negalima. Sėkmės visiems! Tebūnie teisybė (su bar kodais, ją pasiekti, kur kas geriau, nei be jų ir tai yra tikrai labai geras dalykas)!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:57:47 | Nuoroda
aš ir esu linkusi manyti, kad esmė ne vertinime, o tiesiog klaida duomenų bazėje, tie kodai susimaišė, ar ką.. sakykit ką norit, bet absurdiškumo rezultatuose pakankamai, kad drįstume tais rezultatais abejoti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 21:58:35 | Nuoroda
ŽMONĖS, RAGINU RAŠYTI APELIACIJAS. Kai NEC ar kas ten gaus daug apeliacijų iš mokinių,kurie tikrai gerai mokės,bet gavo tarkim 40-60,tai gal kažkokias išvadas padaryti. Piktoka,kai ten vieną kartą metuose nesugeba normaliai visko ištaisyti ir be klaidų įvertinti,o kitiems tie rezultatai gyvenimo pasirinkimus lemia.. Tikriausiai čia kažkokia kodų klaida įsivėlus,nes daug kam sutampa metinis,įskaita,bandomasis,valstybinis,o kitiems absurdas kažkoks NEBIJOKIT, tikrai RAŠYKIT APELIACIJAS, jei jaučiatės, kad kažkokia klaida įvykus. kitaip nikeo nepakeisim. SĖKMĖS. PAts mokiaus gerai, o vbe gavau vidutiniškai (net prie prastesnių klasės rezultatų,kai kiti virs 70,80,90 surinko). IKI Beje,apeliaciją tikrai rašysiu .
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:02:30 | Nuoroda
Na ziuriu ne as viena nusivylusi sitais rezultatais.TAip pat neislaikiau nors mokiausi ir savo lietuviu ziniomis buvau uztikrinta nemaniau ,kad surinksiu 80-100 % , bet manau buvau verta nors menku tu 50%, bet deja tokia realybe. apmaudu , kad kartais tos pastangos nueina veltui, bet kaip yra taip. Smagu, kad kazkam pasiseke, bet gaila , kad kiti nemoka ir isijausti i kito kaili.Kai ateina tas nelemtas zodis Egzaminas neislaikytas ir kai siunti kelis kartus net , nes manai , kad tai neimanoma Apmaudu labai apmaudu.ziurekit nenukabinkit nosies , neviskas juk dar prarasta Sekmes
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:06:41 | Nuoroda
tikrai kazkas negerai!!!mano metinis 9, bandomo gavau 37% o sio tik16% Esu tikra kad bent 30%buvau verta TIKRAI RASYSIU APELIACIJA!!NORS PASAKOJO KAD PO JOS GALIU GAUT MAZIAU!!BET NERIZIKUOSI NEGERSI SAMPANO!!O JEI PASITVIRTINS KAD KAZKAS SUMAISYTA?//
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:08:39 | Nuoroda
Siūlyčiau apeliacijas, o ne peticijas ir masinę psichozę. Point'as tas, kad suvokimo testo vertinimo instrukcija buvo keista, ir labai daug protingų žmonių nesugebėjo įtaikyt į jos rėmus! Man nuoširdžiai gaila tų, kurie turėjo išlaikyti, bet neišlaikė... Tai tik parodo, kokia suknista loterija yra šitas egzas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:10:59 | Nuoroda
Apsivertė pasaulis, o tam užteko tik 31 dienos (05.21-06.25) Kaip išdėstyti savo mintis, nes pradėjau galvoti, kad tikrai nieko nebe suprantu. O tie kurie nieko nesupranta, tapo gan aukšto lygio mokinukais. Gyvenime tikrai niekam nieko stengiuosi nepavydėti , tačiau kiekviena taisyklė turi išimtį. O ši išimtis aplankė ir mane, tada kai draugas paskambino ir pasakė, kad gavo 50.Pagalvojau "valio" pasisekė, nes tikrai žinau jo lygį ir dedamas minimalias pastangas. Tada ir prasidėjo "šventė", kai aš nusprendžiau sužinot savo rezultatą. O rezultatas tikrai mane švelniai nukrėtė, nes jis buvo gan solidžiu skirtumu žemesnis už 50. Kol sukau galvą..., pasipylė skambučiai, kurie manęs taip pat neguodė, mano balas buvo kažkiek didesnis arba net mažesnis lyginant su tais, kurie norėjo ir turėjo galimybes tik išlaikyti. Taigi pamaniau, kad man tikrai nenuskilo, bet įsijungiąs šį puslapį pamatau, kad čia nemažai tokio pat likimo mokinių ir net nebežinau ką galvoti: Ar ypatingai skyrėsi tikrinusių mokytojų lygis (neslėpkim, kad labai užtemptai ir keistai vyko taisymas) ir komisijoje skyrėsi kvalifikacijos lygiai; Ar šis NAUJAS egzaminas buvo palankesnis paprastai mintis dėstantiems mokiniams, kurie neskaito tarp eilučių ir neieško gilesnių minčių; Gal vyko klaidos suvedant balus (kažkodėl užtemptas rezultatų laukimas); O gal mus visus tik gražiai apgavo šis visų nemėgstamas numeris 1667 ir ryt sužinosim tikrus balus , na bet čia būtų nerealu Taigi vėl nebežinau ką begalvoti, gal tikrai pasaulis apsivertė.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:13:38 | Nuoroda
Aš visą dieną šoke. Ką jau ką, bet lietuvių moku puikiai. Va tau metinis 9 (mokytoja griežta, stipri, pas ją 10 nieks neturi), įskaita 10, bandomieji 98% ir 100%. VBE gavau 59%. Net kūnas aptirpo. Tikrai esu verta daugiau, nes ne tik mokykloj su lietuvių kalba draugavau, rašiau straipsnius, su mokytojais nuolat diskutuodavau filosofinėm temom ir panašiai. Žodžiu, verkt norisi, bet iš nevilties nėra ašarų...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:14:36 | Nuoroda
o as maniau , kad cia sitaip tik musu ir drauges mokykloj, pasirodo tikraj kazkas yra negeraj. butu saziningiausia kad jie per naujo viska paskelbtu sutikrine, bet ka daryt kad taip atsitiktu neisivaizduoju
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-25 22:15:25 | Nuoroda
Pas mus tai viskas tikrai normaliai, visi gavo pagal savo zinias. Aisku tie, kas pasizymejo "kalimo" logika egazmino neislaike. Neislaike ir tie, kurie nesimoke ir nepasizymejo loginiu mastymu. Apibendrinus viska, manau, kad egzaminas buvo toks, koks ir turejo buti.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą