prašymų registracija internetu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 21:12:49 | Nuoroda
O ką reikia įrašyti toje skiltyje "Paštas"? Suprantu, kad pašto kodą reikia įrašyt, bet kas tas paštas? Ką ten rašyt?
Žinutė parašyta: 2008-06-28 21:19:05 | Nuoroda
Jei mieste gyveni- nieko... Vat jei kokiam miestely, tai prie adreso rasosi ....... pastas;)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 21:37:11 | Nuoroda
Norejau paklaust, nes nesuprantu. Galima pasirinkt mokamas, dalinai finansuojamas, visiskai finansuojamas. Tai jeigu nori kad finansuotu, reikia balu didesniu? Is kur man zinoti ar istosiu i finansuojama ar ne?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 22:45:34 | Nuoroda
taip reikia balu didesniu, taip, nzn ar istosi todel jei lb nori i ta specialybe antroj vietoj irasyk ta pacia tik mokama
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 10:29:30 | Nuoroda
Yra 2 galimybės. Stoji į m (mokamą) arba į vf (valstybės finansuojamą) vietą. Kai kur mokamų nėra arba yra labai mažai. Tai va. Pagal balus (bent jau senąja tvarka) pusė įstojusių į vf veitas gaus pilną finansavimą, kita pusė (prastesnius balus gavę studentai) paklius į dalinai valstybės finansuojamas vietas. Tuomet jiems teks mokėti 500 su trupučiu litų per semestrą. Po pirmo semestro sąrašas perrikiuojamas pagal mokymosi rezultatus ir iš dvf gali patekti į vf jei gerai mokysies. Prašymo registravimo formoje yra tik vf ir m pasirinkimai. Kaip jau minėjo [url=http://www.studijos.lt/diskusijos/memberlist.php?mode=viewprofile&u=40699:1iluupp3]Chameleonas[/url:1iluupp3], jei tikrai nori į kažkurią specialybę ir kišenė leidžia mokėti už mokslą rašyk vienodas specialybes vienas po kitomis, tik aukščiau įrašyk vf, o žemiau m vietas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 17:46:50 | Nuoroda
o paskui dar kas registravosi internetu turės nuo 9 iki 19 dokumentus priduoti? o kokiuose miestuose galima tuos dokumentus nešti(gal žinot ar alytuj yra),kokių dokumentų tiksliai reikia?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 18:11:47 | Nuoroda
http://www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2008.pdf Priėmimo komisijų adresai ir reikalinga info 15 psl Reikalingi dokumentai registruojantis 7 psl (2 stulpelis, jei prašymą pildei internetu)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 07:42:44 | Nuoroda
Alytouuj yra kažkoks vgtu padalinys: VGTU Alytuje: VšĮ „American English School“, III aukštas, Naujoji g. 3, LT-62119 Alytus; tel. (8 655) 03 029.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 08:07:45 | Nuoroda
Sveiki, turiu klausima. Ar as nuvykes i VK galiu is ten rasyti prasyma i KMU LVA IR KK???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 09:41:59 | Nuoroda
Sveiki, susidūriau su problema: anksčiau viskas normaliai man prisijungdavo, o db rašo šitaip: Klaida ! Error at vu_x$online_reg.do_login: ORA-01422: exact fetch returns more than requested number of rows Ką daryti, ir kas čia do nesąmonė???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 10:49:31 | Nuoroda
sveiki, gal kas nors galetu pagelbeti sviesiu plauku merginai mano tetis sumokejo uz mane banke ta rekalinga imoka, o as dabar negaliu prisijungti, gal kas nors butu toks malonus ir galetu pasakyti, kaip reikia rasyti ta prasyma, kad galeciau kuo greiciau prisijungti, nes liko tik septynios dienos, o man darosi velniskai neramu :S tikiuosi tai neliks sauksmu tyruose, aciu is anksto
Žinutė parašyta: 2008-06-30 11:35:30 | Nuoroda
nasa, LAMA BPO pradžioje gi parašyta: [b:24aadwyc]1. Pastaba apie stojamosios įmokos atpažinimą ISAS[/b:24aadwyc] Jūsų stojamoji studijų įmoka gali būti neatpažinta Priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas ISAS. Dažniausiai taip atsitinka, kai įmoką už stojantįjį atlieka kitas asmuo (tėvai). Tokiu atveju, įmokos mokėtojas turi pateikti prašymą, kuriame savo įmoką susieja su konkrečiu stojančiuoju. Prašyme būtinai nurodykite KAS (vardas, pavardė, asmens kodas) už KURĮ stojantįjį asmenį (vardas, pavardė, asmens kodas) atliko įmoką. Tokį prašymą galite atsiųsti elektroniniu paštu Atliekant mokėjimo pavedimą internetinės bankininkystės būdu, patariame papildomai įrašyti stojančiojo asmens kodą tekstiniame laukelyje (mokėjimo detalės ar pan.). Tokiais atvejais įmokos atpažinimas užtrunka ilgiau (apie vieną darbo dieną), tačiau mokėtojui nereikia pateikti aukščiau nurodyto prašymo Formaliu stiliumi parašyk laišką ir nusiųsk, per dieną sutvarkys. vytauteE, daug neaiškinsiu, bet tai techninės problemos iš LAMA BPO pusės. Arba palauk kiek, kadangi jų servisai gali durniuoti ir po kiek laiko (ilgai nelauk), kitu atveju galimas variantas, kad kažkur nebuvo saugiklio kokio ir sistemą jau kažką privėlė. (čia jeigu per kiek laiko neatsigaus) Tokiu atveju reikėtų rašyti prašymą ir aiškintis.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 11:41:53 | Nuoroda
david,sita jau seniai maciau, bet nelabai zinojau kaip reik ta prasyma rasyti ech, vis viena aciukas tau jau parasiau, dabar laukiu ir kramtau nagus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 12:16:04 | Nuoroda
Sveiki, gal galit padėt man visai žaliai tuose prašymų blankuose? Aš noriu vežti į patį universitetą, o ne rašyti per internetą, tai turiu banke susimokėt ir po to nuvažiuot į tą universitetą ir viskas jau ten bus aišku ar kaip? Ką ten reik vežtis? Ten bus koks parodomasis blankas? Ir iki liepos 7 dienos galima ane?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 12:21:29 | Nuoroda
nasa, mane istiko lygiai toks pat likimas jau pries pora dienu tetis sumokejo tuos nelemtus 170lt , o ju kaip nieks neatpazista, taip neatpazista negi jie skradziai zeme pradingo? visgi suma ne 20 ir 30lt parasiau ta prasyma ir laukiu atsakymo...matyt susivienijo cia su linteliu tas lamabpo ir vargsus abieturientus kaip tik gali apiplesineja
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 12:50:05 | Nuoroda
Gal kazka blogai suvedet? arba pavedima padaret internetu savaitgali ir operacija atliko tik siandien? as vat tik sumokejau ir po keliu h jau prisijungt galiu
Žinutė parašyta: 2008-06-30 12:51:06 | Nuoroda
Čia todėl, kad tėvas pervedė iš sąskaitos, kuri yra jo vardu, o ne jūsų. Todėl jūs automatiškai atpažinti nebuvot, reikės kažkam rankomis tuos pinigus priskirti jums, todėl ir užtrunka papildomai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 13:24:19 | Nuoroda
Joa butent kad savaitgali dare pavedima...ir is savo vardo saskaitos tetis...tai gal cia tame ir yra esme, ir visai jie nenori apiplest vargsu abiturientu as dar turiu vilties, parasykit jei kam daugiau kiltu panasiu problemu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:11:39 | Nuoroda
blonde, o kada tu prasyma parasei? as tai tik siandien.. ir dabar grauziu nagus, nes liko tik septynios dienos!!! Vis bandau registruotis, bet bergzdzias reikalas :S jau is ties neramu darosi na, tikekimes viskas bus ok bet kita vertus, juk optimizmas tai informacijos trukumas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:13:06 | Nuoroda
Klausiu tų, kas mokėjo banke - ką reikia ten nusinešt, kad galėtum susimokėt?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą