prašymų registracija internetu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:18:54 | Nuoroda
Nieko, tik pasakyk kur pervesti... Ateini, užpildai pervedimo lapelį pateiki ir viskas. Duomenis kur pervesti rasi LAMA BPO taisyklėse.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 14:30:01 | Nuoroda
Tai jeigu aš vešiu dokumentus į KTU ir moku Hansa banke, tai banke turiu nurodyt tai, kas parašyta čia : gavejas – KTU (Bendrojo priemimo komisija), gavejo bankas – AB bankas „Hansabankas“, s¹skaitos Nr. LT93 7300 0100 0251 0391, banko kodas – 73000, sutrumpintas imokos, mokesèio pavadinimas – Stojamoji studiju imoka, kodas – 1467, „moketojo kodo skiltyje rašomas stojanèiojo asmens kodas, suma skaièiais – 30, 80, 170 Lt ? Gerai supratau?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 15:08:49 | Nuoroda
Kodel as turiu rasyti banke KTU (BENDRO PRIEMIMO KOMISIJA) kaip mano pavedimo gaveja? prie ko cia jie?
Žinutė parašyta: 2008-06-30 15:39:21 | Nuoroda
Na čia bendrojo priėmimo, LAMA BPO sąskaitos numeris.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-02 23:01:31 | Nuoroda
Sveiki, turiu du klausimus: 1. Noriu pasitikslinti del grafos tevu islaikomu asmenu skaicius. Seimoje yra du vaikai, vienas - pilnametis, kitas - ne. Ka tureciau ten rasyti? Berods ta grafa pildyti turi tik socialiai remtini zmones, ar klystu? 2. Del skilties Šiuo metu studijuoju: Teoriskai dar 'studijuoju' kitame fakultete, taciau jau esu pridavusi dokumentus buti isbrauktai is studentu sarasu (administracijoje zadejo isbraukti per kelias savaites, bet vis dar galiu prisijungti prie duombazes), nes keiciu studiju profili. Taigi, ar pildyti ta grafa, ar ja reiktu pildyti tik stojant i koki nors antra fakulteta, n/v studijas? Is anksto aciu uz informacija!
Žinutė parašyta: 2008-07-03 08:14:02 | Nuoroda
Dėl tėvų išlaikomų asmenų skaičiaus, tai rašyk tiek kiek yra priklausomi nuo tėvų. Manau vienas vaikas, kur nepilnametis tai tikrai yra priklausomas ir jį išlaiko tėvai, jeigu ir tu eisi išlaikoma tėvų, tai yra gyveni pas juos, pati nedirbti ir aišku neturi gyvenamosios vietos esi irgi išlaikoma tėvų. Pagal įstatymus vaikas gali iki 24 metų reikalauti būti tėvų išlaikomas. Čia šiaip toks faktas.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą