Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:33:40
| Nuoroda
Ne nu zek kai paraso :"bet pvz yra zmoniu kurie istoja vos vos...na tai yra per plauka...ir jiem nu nesveikas stresas... tame tarpe ir as...nu jej tuos procentus atims...tj nu ..... (daugtaskis ) tikrai teisme susitikti manau verta nes cia jau taip negalima"
Tai as per jus isvis niekur neistoju
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:37:53
| Nuoroda
Kokios nesamones?? bl uzkniso jau!!!
Ko cia uziat...Kiekvienais metais buvo ir bus neislaikiusiu desimtukininku...Mintinas atkalimas + mokytoju simpatijos= 10
Bet tai toli grazu nereiskia, kad jus to ir verti...pamirskit.Egzaminai parodo kokia yra realybe.
As suprantu, kad gal ir isivele kokia klaidele...Bet argi gali buti, kad taip masiskai visi "desimtukininkai" neislaike???...Galbut stresas, baime ir pan pakiso koja....
Mane jau is proto varo tokie tampymaisi...mano rezultatas lietuviu atitinka mano zinias..gavau virs 90%...jauciuosi rami del to. Bet tikrinimai ir vel pertikrinimai...stoga rauna...man jau reikia issiusti atestato originalo kopija i univiera...ir jei iki tam tikro termino to nepadarau..."adios amigos"!!!
Yra ir daugiau zmoniu, kuriems toks rezultatu vilkinimas viska zlugdo......
IR NESVAIKIT DAR KART SAKAU ... Nejau zmones, kurie turejo 7 ar 8 is dalyko negali gaut geresnio balo uz ta , kuris buvo mokytojo numiletinis ir 10 turejo..reika moket mastyt, greitai suktis realioje situacijoje...O ne girtis: "vat as 10 turiu ir gausiu 100" FORGET ABOUT IT!!!!
Nervuoja...Greiciau viskas baigtusi...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:42:05
| Nuoroda
Zinai, manau, kad jei pertikrinus darbus rezai bus visiskai kitokie,....vadinas siais metais niekur nestosiu..O su nec tikrai teks teisme tampytis...jau vien moraliniu aspektu daug galima pasakyti...
O kiek tu gavai, JUSTI??
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:44:28
| Nuoroda
O tie kas neislaike tai nera streso???...visi dziaugiasi kad neislaike jo???....as neislaikiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:47:22
| Nuoroda
SAVANAUDE
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:54:04
| Nuoroda
as taip pat neislaikiau, o tikrai turejau
praejo tik keturos dienos po rezu paskelbimo, o as savo isleistuviu sukneleje plaukioju, va ka nervai padare...
suknia tai persiusim, o nervu lasteles kas sugrazins???
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:00:33
| Nuoroda
man tai jau ir atsibodo , nebegaliu stoga rauna,viskas atsibodo, as kai pamaciau savo rezultata soka gavau negalejau atsikvoset kad taip galejau blogai parasyt. As parasius darba visada puikiai jauciu kiek galiu tiketis, kur suklydau t.t Po lytu egzu tiesiog pamaniau kad geriausias mano darbas per siuos metus ir buvau visai rami kad virs 50% tai jau uzsimerkus gausiu,paskui buvo ideti teksto suvokimo atsakymai pasiziurejau kad pas mane labai panasus atsakymai irgi turetu but neblogai visi. Na nezinau as tai su savo ivertinimu nesutinku. va istorija tai tikra kaip parasiau tiek ir gavau na +- keli procentai. Mano mama kalbejo su neco direktore tai ji sake kad su tokia balu skaiciavimo ir suvedinejimo programa dirba PIRMUS METUS, jiems tai yra nauja. DAr sake kad jie neturi nei laiko nei noro, nei lesu pertikrinet viska. Zodziu uzsi.... kaip nori
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:07:05
| Nuoroda
kas savanaude???
As uz teisybe..
bet mane i kapus varo tas egzaminu neskaidrumas...
Mano likimas sprendziasi priklausomai nuo to, kada galutinai viskas baigsis...Juk uzsienio universitetai neatsizvelgia i tai, kad Lietuvoje tokios kvailystes vyksa...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:08:27
| Nuoroda
O jie tik balus sutikrins (testo ir rašinio/interpretacijos) ar išvis - darbus peržiūrinės?
Kaip manot, kiek ilgai dar temps šitą gumą?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:10:18
| Nuoroda
tik balus ir kodus turi pertikrint, nes jei is naujo viska tikrins juk vel visi 5 sav lauksim..Pasisaipymas kazkoks!!!
|
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:13:06
| Nuoroda
Nors as taip ir nesuprantu, kam sito cirko su kodais reikejo, bet dabar, kai jau ministras komisija sudare, tegu pertikrina, visiems ramiau bus. Tik as tikiuosi, kad galesiu atestata gauti, kada ir planuota, nereikes cia per kai kuriuos ilgiau laukti
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:14:46
| Nuoroda
http://www.alfa.lt/straipsnis/c78676
Tai blyn nebesuprantu nieko? Visi skirtingai rašo.
Bus pertikrinti tik kodai ar ir darbai ? Ničivo nipanimajūūūū.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:15:43
| Nuoroda
Tai jau tikrai kad pasišaipymas ,.] Va - šiandien pirma liepos diena, antras vasaros mėnuo prasideda, o įtampa kaip ir gegužės pabaigoj.
|
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:20:41
| Nuoroda
Pertikrinami tik kodai bus, nes jei darbai butu tikrinami, reiktu 2000 vertintoju, norint per dvi savaites viska is naujo patikrinti. Tiek kvalifikuotu LT mokytoju jauciu apskritai nera.
Gal tiesiog tam tikra imti perziures, bet visu darbu tai tikrai ne.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:50:12
| Nuoroda
o jie atraso i laiskus(turiu omeny nec'as)? gal atsakytu, kada galima tiketis rezultatu is naujo..tai vel nervai nauji
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
01:59:01
| Nuoroda
dar man buvo lb juokinga kai neco direktore pradejo mano mamai skiest kad vaikinai visada geriau islaiko nei paneles taip kad vos ne kad as uzsipisciau su taip savo procentais ir dziaugciaus kad is vis tiek gavau nes as ne baxuras. N. susprogdint ta neca Atsiprasau kad tiek keikiuosi, bet jau zinokit nebegaliu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
08:19:15
| Nuoroda
Tai cia tik kodus pertikrins,taip?
|
Žinutė parašyta:
2008-07-01
09:25:46
| Nuoroda
Jau dalį patikrino, dar prieš tą peticiją ir prašymus, viskas gerai su tais kodais NEC'as jokių problemų manau neturi, viskas gerai buvo sutvarkyta.
|
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
09:36:17
| Nuoroda
nu gi jie ten gali nieko nedaryti..ir mat pasakyti kad "patikrino". mazdaug tau mama gali pasakyti - eik daryt namu darbus. tu nueisi prie kompo ir prazaisi counter strike, o mamukei sakysi "matai kiek ilgai dariau".
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
09:51:11
| Nuoroda
Kokios nesamones?? bl uzkniso jau!!!
Ko cia uziat...Kiekvienais metais buvo ir bus neislaikiusiu desimtukininku...Mintinas atkalimas + mokytoju simpatijos= 10
Bet tai toli grazu nereiskia, kad jus to ir verti...pamirskit.Egzaminai parodo kokia yra realybe.
As suprantu, kad gal ir isivele kokia klaidele...Bet argi gali buti, kad taip masiskai visi "desimtukininkai" neislaike???...Galbut stresas, baime ir pan pakiso koja....
Mane jau is proto varo tokie tampymaisi...mano rezultatas lietuviu atitinka mano zinias..gavau virs 90%...jauciuosi rami del to. Bet tikrinimai ir vel pertikrinimai...stoga rauna...man jau reikia issiusti atestato originalo kopija i univiera...ir jei iki tam tikro termino to nepadarau..."adios amigos"!!!
Yra ir daugiau zmoniu, kuriems toks rezultatu vilkinimas viska zlugdo......
IR NESVAIKIT DAR KART SAKAU ... Nejau zmones, kurie turejo 7 ar 8 is dalyko negali gaut geresnio balo uz ta , kuris buvo mokytojo numiletinis ir 10 turejo..reika moket mastyt, greitai suktis realioje situacijoje...O ne girtis: "vat as 10 turiu ir gausiu 100" FORGET ABOUT IT!!!!
Nervuoja...Greiciau viskas baigtusi...
NEPANAŠU, KAD ŠITA PANELĖ SĖDI RAMI ;DD ATITINKA ŽINIAS TAI IR SĖDĖK RAMI. AŠ NĖ TRUPUČIO NEPERGYVENU, NES ESU ĮSITIKINUS, KAD GAVAU SAVO REZULTATUS, O UŽSIENIO UNIVERAI KIEK TEKO GIRDĖT PAGRINDE ŽIŪRI Į METINIUS (JUK STOJAMA AR NE NUO SAUSIO???) ... TAIP KAG GYVENKIT RAMIAI KAS IŠ TIKRO ESAT VERTI, NES NIEKAS NIEKO NEATIMS. Juk ne darbus pertaiso, tada galėtumėt bijot. O dabar tik kodukai. Na nebent darbas ne tavo, tai ir nenorėk kito žmogaus balų. Kiek gi galima tą patį kartot?
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą