Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:26:16
| Nuoroda
tai ka cia ir vel taika?
nu tureciau laiko tai pratesciau diskusijas su cinamonine mergaite,bet eina idomus filmas per ltv2: like gyvi anduose-ar kazkas tokio..tai patariu paziuret(ypac tau cinamonine mergaite), kai zmones turi rinktis morale ar islikima...tai va jei likciau viena kalnuose ir badauciau tai suvalgyciau tave ir sazine neuzgrauztu:DDD
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:28:31
| Nuoroda
Aciu OnTop uz patarimus, bet pas mane su morale ir su sazine viskas tvarkoj. O kad taves negrauzstu sazine galejai ir neminet jau seniai aisku ;] Ramybes musu namams mielieji
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:33:28
| Nuoroda
Su tuo lietuviu egzaminu gaunasi vos ne uzburtas ratas. Ok, dabar patikrins tuos kodus, pasirodys, kad padaryta klaidu arba ne, kas irgi labai tiketi, nes nec'as tikrai nenores pripazinti, kad buvo netobulas vertinimas,o kas gali garantuoti, kad klaidu neisivels is naujo tikrinant kodus, juk tikrins ne 10 ir ne 20 kodu. Tada vel prasides pasipiktinimo banga delto, kad galbut blogai patikrino, juk nelabai kas nores pripazint, jei jiem sumazes rezultatai.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:36:50
| Nuoroda
As manau, jog to kad visi butu patenkinti nebus, bet viena karteli lai perziuri ir tiek. Supras zmones, kad reikia kaltinti tik save ;] viskas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:40:15
| Nuoroda
Juokinga su situo egzu man, turejau 6 semestre, gavau daugiau uz dauguma 10ininku ir dar cia kazkas stebisi, supraskit, kad metinis nieko nereiskia, nes as ir nesimokydamas zinojau kad daug gausiu, nes siaip rastingas esu ir spauda skaitau, bet kai kuriem kvailelia, nedasunta tokie dalykai kaip as saibu dx prisirinkes juos visus aplenkiau
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:42:54
| Nuoroda
tai kodel dabar kaltini nec darba,o ne save?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:43:22
| Nuoroda
Antanai tokiu kaip tu nedaug bet zinom kad yra. As nesistebiu kad kai kurie blogai besimoke klasiokai gavo daug nes jie yra logiskai mastantys zmones, bet tie kurie net realiai nezino ka reiskia interpretacija jau kitas klausimas ;]
Yra kaip yra, patikrins visiems bus ramu, pyks zmones tik ant saves ir viskas.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:45:47
| Nuoroda
As nekaltinu is viso nieko nes gavau labai daug. esu patenkinta savim. as dar karta kartoju nematau reikalo pykti ant tu kurie netiki kad galejo blogai parasyti. Lai isitikina ir bus gerai viskas. O tu nebesirsk ir gyvenk ramiai jei esi uz save garantuota. Bet kazkodel man atrodo kad bijo tie kuriems yra del ko ;]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:50:50
| Nuoroda
nieko jie ten netikrins tik pasake kad tai padarys jog visi nusiramintu ir tiek. Pamatysi po kokiu keliu savaiciu pranes kad ten viskas gerai ir nerado jokiu klaidu.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
22:53:47
| Nuoroda
Na gal tai ir bus tiesa ;] gal ju ir nera.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
23:03:20
| Nuoroda
BAIKIT JUS VIENA KART KALTINT TA NEC'A! NU TIKRAI NUSIBODOT! KIEK GALIMA?? TEN TOKIE PATYS MIRTINGIEJI ZMONES SEDI, KAIP MES!! JUS KA MANOT, JIE VISIEMS BLOGO LINKI?? BAIKIT SVAIGT VIENA KART!! VISUOMET LENGVIAUSIA KALTINT KITUS, TIK NE SAVE! BET TAI TAIP ZEMA! AS GARANTUOJU, JOG NEC'UI PATEIKUS DUOMENIS JOG REZULTATAI NESUMAISYTI, CIA PRISIKURS PILNA TEMU KOKS BLOGAS NEC'AS, KAIP NETEISINGAI ELGIAS... PATI GAVAU IS VOKIECIU EGZAMINO 41%, PER VISUS 12 MOKSLO METU IS VOKIECIU NESU GAVUS MAZESNIO PAZYMIO KAIP 9, BET NET NEKILO MINTIS KAZKA KALTINT.. REISKIA BUVO DAUG GERIAU MOKANCIU ZMONIU UZ MANE!! NUSTOKIT JUS VIENA KART SU TOM SAVO TIKRAI KVAILOM BLEVYZGOM... ACIU UZ DEMESI. LABANAKT.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
23:06:30
| Nuoroda
Nepatenkintu visad buvo ir bus. Labanakt ;]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
23:49:42
| Nuoroda
Puikumėlis. Velniava tikra. Sėdėsiu dabar kaip ant adatų ir lauksiu naujų rezultatų. Gavau gerai ir manau esanti to verta, bet maža, kas bus. O gal dabar supainios kokį koduką ar dar ką? O stojimo prašymas jau paduotas...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
23:52:24
| Nuoroda
Abituriente_, protingiausias parasymas sitose blevyzgose apie nec'a kiek esu mates
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:03:52
| Nuoroda
baisu man kad nesimazetu balas..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:07:04
| Nuoroda
kokie čia visi protingi susirinkę
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:07:23
| Nuoroda
bet pvz yra zmoniu kurie istoja vos vos...na tai yra per plauka...ir jiem nu nesveikas stresas... tame tarpe ir as...nu jej tuos procentus atims...tj nu ..... (daugtaskis ) tikrai teisme susitikti manau verta nes cia jau taip negalima
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:25:31
| Nuoroda
ach tai vo ko tu cia taip pyksti ant tu teisybes ieskotoju;] nu as tave suprantu..bet ka tu zinai...gal tave nuvertino ir tu dar prisiauginsi tu procentu seip ar taip..tas lietuviu egzaminas yra is pagrindu VIENAS DIDELIS NESUSIPRATIMAS.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:29:54
| Nuoroda
Tai kodel turi kiti aukotis ir neistoti i savo norima specialybe, del jusu kur per klaida gavo tokius balus???????
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-07-01
00:31:47
| Nuoroda
D ne musu cia klaidos....tai nesauk...eik ant neco varyk
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą