Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:42:52 | Nuoroda
jo, mes zemaiciai jei balsuosit uz zemaiciu partija padesim joke.. nebalsuokit is tikruju Audrius] - gal pridarei kokiu klaidu ir psio? o gal suvokima blogai parasei?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:44:01 | Nuoroda
Sorry OnTop bet as tavo atsiprasyma turbut praziurejau... arba ne taip taves supratau. As gyvenu labai paprastai del to ir nesistengiu gincytis ir bandau rast kompromisus visose situacijose. Audriau as manau, kad tada tikrai bus gerai. Na nebent girdejau, kad daug kas ne taip suprato rasinio tema. tai gal del to
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:45:26 | Nuoroda
Puiku, kad ir mokinių parlamentas prisidėjo prie teisybės ieškojimo (jeigu yra teisybė ???). Manau, be parlamento niekas nebūtų pajudėjęs. Galbūt išaiškės, kas yra ko vertas ir leis atsipūsti "moksliukams, kurie verkia dėl to, kad gavo mažai".
  • Fizika / VBE 89
  • Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:50:45 | Nuoroda
dabar biski dar neisigincykit nes atsijungsiu tai kai grisiu vel galesim:DD nors cia viskas ne i tema bet db biski off topic: gal kas esat The Killers fanai ir turit informacijos apie ju 4aji albuma parasykit man..aciu P.S linkejimai pajuriui ir zemaiciu partijai...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:51:49 | Nuoroda
Jei jau klaidų buvo, tai minimaliai. Iš diktantų pastoviai gerus pažymius gaudavau, taip pat rašinius rašydavau su minimaliu gramatinų klaidų kiekiu. Tik kartais kai nufilosofuoju, tai mokytoja pažymi, jog logikos klaida. O po to tenka eiti ir aiškinti kaip kas, kol įrodau savo tiesą. Egzamine stengiaus viską rašyti kuo paprasčiau, kad ir studentai (jei jie būtų tikrinę) suprastų aiškiai.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:54:17 | Nuoroda
O kaip ten buvo tema apie tolerancija bet dauguma rase apie netolerancija... Ar kazkas tokio Sicia gal kas blogai buvo... net nezinau. Arba tikrai bus isivelus klaida.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:55:43 | Nuoroda
oj cinamonine,nevadink manes tikra lietuve,mirstancia is pavydo,nes tikiuosi,jog nepertikrins visu kodu.as rami-visus 12metu klaseje buvau viena stipriausiu lituanisciu,mokytoja sake jog man pasiseks,siandien irgi labai sveikino. nera taip,kad buciau 4tukininke ir dabar drebeciau jog atims is manes tuos gerus balus.o cia visi atseit iesko 'teisubes',nes nesuvokia realybes.nepasiseke egzaminas-ka dabar daryt?eit tolyn su tuo,ka turi.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:56:59 | Nuoroda
jei nukrypstama nuo temos tai ~40% rasinio tasku prarandama, o kur dar gramatines klaidos
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:57:18 | Nuoroda
Rašiau apie toleranciją. Kadangi isdėsčiau dvi nuomones, dvi puses (kaip yra reikalaujama), tai ir čia problemos kilti neturėjo. Sakau, čia galėjau tik per raštą susikirst nu nieko, kaip bus, taip bus, nepražūsiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 21:59:12 | Nuoroda
Na man susidare toks ispudis ir tiek. As irgi esu tavojoj situacijoj, sekes man ta lietuviu visada, gavau pakankamai, bet nematau ko cia pykti ant zmoniu, kuriems nepasiseke ir tiesiog nori buti 100% tikri, kad viskas svaru. Gal ir kvaila ieskoti kaltu, bet man tas nekliudo.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:01:01 | Nuoroda
Audriau, matosi, kad esi protingas zmogus ir manau jog tikrai neprapulsi ;] Kaip ten bebutu veiklus, siekiantys savo tikslo asmenys ji vistiek pasieks. Bet pranesk kaip sekes tau ;]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:09:00 | Nuoroda
gal kas zinot kada paskelbs ar buvo ar nebuvo ta klaida isivelus?nors kazkaip manau kad paskelbs kad viskas gerai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:09:49 | Nuoroda
Cinamonine_mergaite, Tau taip pat galiu pasakyt, kad protinga esi. + negana to, dar ir egzaminus gerai islaikei Būtinai pranešiu per PM. na, einu filmą žiūrėt. iki
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:12:13 | Nuoroda
Ačiū ;] lauksim žinių ;p ikius.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:13:50 | Nuoroda
Gustyte, tu net nelauk ;] Aš kažkaip net nelabai sureikšminu, jei esi tikra dėl savęs tai gyvenk ramiai ir tiek. O paskelbs gal kokios savaitės bėgy,gal greičiau ( bent aš taip spėju ;])...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:17:48 | Nuoroda
cinamonine,as nepykstu ant zmoniu,kurie jauciasi gave per mazai.tiesiog...nepagalvoji,kad galejo but visokiu neigiamu niuansu,kurie padare itaka tavo egzamino rezultatui?sakykim,iskaltos 'zinios',mokytojo per auksti ivertinimai ir pan?a s nesakau,kad cia butent TAU tai taikoma,bet gal kitiem...
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:18:48 | Nuoroda
Gandas ar tiesa, kad tikrins tik rašinių ir teksto suvokimo kodus, o interpretacijos liks nuošaly? Tingėjau skaityt visą forumą, o ir žinių nemačiau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:19:25 | Nuoroda
taram param
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:20:20 | Nuoroda
IndRyte_ - nu tai zinoma kad ir interpretacijas tikrins...... bendraja prasme interpretacijos irgi vadinamos rasiniais/rasymo uzduotim
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-30 22:24:58 | Nuoroda
Agnilicious, nebenoriu as gilintis kas galejo but, kas negalejo. Tiesiog sakau kad del sventos ramybes man nekliudo kodu pertikrinimas ir tiek. Diskusija baigta ;]
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą