Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Ar matet ltv zinias????
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:17:13
| Nuoroda
Kodų tikrinimas niekam nepakenks, bet ir nemanau, kad jis būtinas. Jau greičiau čia nauja egzamino struktūra kalta dėl tokių netikėtų rezultatų
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:20:28
| Nuoroda
OnTop - o is kur esi jei ne paslaptis kad potvyniai lauke?
cukrine_mergaite - beabejo, yra 20% paklaida, todel, jog tokiu dalyku kaip rasinys niekada neimanoma ivertint objektyviai, nes zmones ne robotai, ir ne kompiuteriai. daug priklauso nuo mokytoju nuotaikos, oro, nusiteikimo, nuo pries tai rasyto rasinio, be to, vieni vertina griezciau, kiti nuolaidziau, galu gale ir klaidos gali buti traktuojamos skirtingai. taciau, jei jau egzas pakeistas, nieko cia nebepadarysi, ir objektyvumo tikrai nesurasi, apie tai turejo mastyt pries pakeisdami egza, dabar jau vsio kaip ir sakiau, paklaida apie 20%
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:24:12
| Nuoroda
Na as nieko ir nesakau. Bet manau, kad tie kurie pateike apeliacijas dave jas ne tik del kodu, o yra isitikine, kad buvo verti daugiau. Na tai ju darbus taisys dar karta ir galbut kazkas keisis. Nereikia man aiskint, jog zmones ne robotai, nes as kalbu ne apie tai. Aiskinu kad motyvacija apeliaciju daugumai ne kodai.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:24:57
| Nuoroda
p.s cinamonine ne cukrine ;]]] jei cia man
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:26:06
| Nuoroda
cinamonine mergaite, kitu nepuoliau tik tave, tai nebuk susireiksminus ir neuzskaityk save kaip visus..o uzsipuoliau nes nervuoji su ta savo ''sazine'' jei ja pati turi tai sveikinu..o mano sazine mano reikalas..
abituriente, gyvenu suvalkijoj..gal kas is pajurio valciu atsiustumet?
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:26:55
| Nuoroda
nu sorry, cinamonine pasitaisau as ir nesakau kad visi tik del kodu pateike, bet bus ir tokiu beje, as Tau nieko neaiskinu, tik pasakiau savo nuomone
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:28:20
| Nuoroda
Nu matai tu ir vel pradedi Sureiksmini ir pan ... Gyvenk paprasciau mergyt, nes kabiniejies prie ko nederetu ;]
Abituriente, as tik juokauju nesvarbu man cukrus ar cinamonas ;]]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:30:03
| Nuoroda
OnTop - as is pajurio, bet zinok jei dar lis mums irgi valciu prireiks na jei ka mestelk PM, kaip nors priplauksiu
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:30:48
| Nuoroda
Pritariu mergaitei aš manau, kad mano rezultatai pagerės ir egzaminas bus išlaikytas. Jau numanau kodėl neišlaikiau. Kadangi esu kairiarnakis, tai mano raštas nėra lengvai įskaitomas, todėl su manuoju darbu jau jie nebesivargino. Juk buvo paskaičiuota, kad vieno kandidato darbui galejo but skiriama max. 22 minutes, taip greitai objektyviai niekaip neištaisytų.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:32:51
| Nuoroda
Audrius] - belieka palinket sekmes.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:33:07
| Nuoroda
*kairiarankis*
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:34:33
| Nuoroda
Na taip jei rastas sunkiau iskaitomas jie labai nesivargina. Mano klasej nemazai zmoniu irgi del to gasdino, bet apeliacija pateikus manau jau ir hieroglifus sifruotu ;] Bus viskas gerai, jei tikrai parasei gerai ;]
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:35:45
| Nuoroda
mano vienas klasiokas parase apie 600 zodziu rasini, sake vos pats iskaite ka ten rase, nes laiko truko. gavo 78 %
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:37:04
| Nuoroda
Na juk neaisku kas taise ;] Vieni mokytojai varginasi, kiti tiesiog deda neislaikyta ir tiek...
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:38:07
| Nuoroda
NU.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:38:27
| Nuoroda
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:39:01
| Nuoroda
pati gyvenk paprasciau, jau pasakiau atsiprasau o tu vis dar prisimeni
abituriente, tai ka gailit valciu?? ot kokie, o dar sako kad suvalkieciai is lietuviu skupiausi:DD nors bendrai jo, zemaitija uzsienis skaitosi , nesuprasi kada ji vokietijai o kada lietuvai priklauso..
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:39:58
| Nuoroda
Ačiū, man jos prireiks! Taip, viską (samprotaujamąjį rašinį) parašiau pagal jo realią struktūrą, nieko trūkti neturėjo. Nebent kokios vienos lietuvių autoriaus pavardės. Bandomajį išlaikiau 70%, lietuvių mokytoja mažiausiai tikėjosi, kad neišlaikysiu, be abejo, aš taip pat.
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:40:07
| Nuoroda
jie APSIMES kad kazka perziures ir sakys viskas tvarkoje kad atsiknistu nuo ju visi su savo apeliacijom. Btw, ziniu nemaciau bet maciau tada kai rode suoli nuo palangos tilto ;D
|
Seniai matytas |
Žinutė parašyta:
2008-06-30
21:42:34
| Nuoroda
užtenka tų pykčių. Tai dabar ir man kištis ir toliau visi ginčysimės? Tokiu atveju jau geriau pasižiūrėkim kokį filmą, ramiau bus.
|
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Mano temos
| Trinti temą
| Redaguoti temą