Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
11:22:01
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
jum atidaro sita nuoroda, kuria ikele saulegraza? man kazkaip neatidaro.. ir kaip manot, per kiek laiko galima butu perskaityti visus 4 krontos vadovelius (7,8,9,10 kl) ?? perskaityt ir ismokti per 3 - 4 dienas. visiems vadoveliams po diena, nors 7 klases vadoveliui ir jos nereikia. as per valanda kazkur iveikiu apie 30-40 psl bet kurios mokomosios literatusos, grozine zinoma einasi greiciau.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
16:13:17
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Sutema, vis dėlto geriau būtum pasiėmus tas knygas, nes kompe skaityti tikrai nėra didelio malonumo Aš bent jau nelabai galiu ilgai taip išsėdėti. Ir šiaip su knyga patogiau. Šarai, kokie ten autoriai? Kas čia per knygos? Trijų dalių vadovėliai, autoriai: Pjeras Filipas Biunaras Žanas Pjeras Doranas ir kiti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
17:34:53
| Nuoroda
firefly rašė:
wilmoooote rašė:
jum atidaro sita nuoroda, kuria ikele saulegraza? man kazkaip neatidaro.. ir kaip manot, per kiek laiko galima butu perskaityti visus 4 krontos vadovelius (7,8,9,10 kl) ?? perskaityt ir ismokti per 3 - 4 dienas. visiems vadoveliams po diena, nors 7 klases vadoveliui ir jos nereikia. as per valanda kazkur iveikiu apie 30-40 psl bet kurios mokomosios literatusos, grozine zinoma einasi greiciau.... Tai čia dar klausimas ne per kiek laiko įveiki, bet kiek laiko neužknis tavęs juos skaityti. Man tai čia nežmoniška būtų per dieną visą vadovėlį perskaityti. Nu bent jau per 2 - 3 gal ir įveikčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
17:39:06
| Nuoroda
saras* rašė:
Saulėgrąža rašė:
Sutema, vis dėlto geriau būtum pasiėmus tas knygas, nes kompe skaityti tikrai nėra didelio malonumo Aš bent jau nelabai galiu ilgai taip išsėdėti. Ir šiaip su knyga patogiau. Šarai, kokie ten autoriai? Kas čia per knygos? Trijų dalių vadovėliai, autoriai: Pjeras Filipas Biunaras Žanas Pjeras Doranas ir kiti. nesu girdėjusi apie tokius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
14:44:31
| Nuoroda
Is kur jus kartojates istorija?/ Man tai kazkaip tingisi skaityt tas krontas. Vat gal yra kokia knygutska, kurioj butu viskas trumpai aiskiai isdestyta su visais faktais, kuriu reiks egzui, nes kronta nu tai ka as zinau, jau viena kart skaiciau, tai uzteks tos grozines literaturos, tu pasakeliu ir pan. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
17:58:59
| Nuoroda
Viskas kas reikia sudėta Vytauto Joniškio knygoje "Istorijos ir politologijos žinynas". Puslapiu apie 330. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
20:47:12
| Nuoroda
Nesuprantu, ką jūs veikėte visus metus, kad dabar vėl ir vėl skaitote tuos pačius vadovėlius |
Žinutė parašyta:
2009-05-11
21:08:35
| Nuoroda
Siaip is konspektu geriausia mokytis |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
23:19:15
| Nuoroda
Argentum rašė:
Nesuprantu, ką jūs veikėte visus metus, kad dabar vėl ir vėl skaitote tuos pačius vadovėlius Skaičiau tuos pačius vadovėlius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-14
21:24:10
| Nuoroda
bembinas rašė:
Is kur jus kartojates istorija?/ Man tai kazkaip tingisi skaityt tas krontas. Vat gal yra kokia knygutska, kurioj butu viskas trumpai aiskiai isdestyta su visais faktais, kuriu reiks egzui, nes kronta nu tai ka as zinau, jau viena kart skaiciau, tai uzteks tos grozines literaturos, tu pasakeliu ir pan. as tai vat viska kartoju-mokinuosi:) is tokios mazos knygeles kur yra sudetas visas trumpas istorjos kursas. autore: AUDRONE PETRAUSKAITE. knygyne turetum rasti ir visiem patariu |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-16
11:23:42
| Nuoroda
Turiu kompiuterinę konspektų versiją. Labai geras dalykas. Iš ten ir mokausi :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
14:04:42
| Nuoroda
ChiolYn rašė:
Turiu kompiuterinę konspektų versiją. Labai geras dalykas. Iš ten ir mokausi :] Tai galėtum savo turimais konspektais pasidalinti ir su kitais forumo dalyviais |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
15:14:54
| Nuoroda
Kam reikia, parašykit į emeilą. Negaila atsiųsti ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
16:15:28
| Nuoroda
atsiusk, jei gali [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
16:25:08
| Nuoroda
Žinau, kad ir avataras, ir paštas nuteikia kitaip, bet esu mergina. Čia tarp kitko ;DD o šiaip, visiems prašiusiems nusiunčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-17
16:50:17
| Nuoroda
Zinosim jau Dovile. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-19
10:43:17
| Nuoroda
siuskite sms su tekstu TXT VBE numeriu 1337 ir gausite nuoroda apie rytoj egzamine busiancius interpretacijos autorius, samprotavimo rasinio temas, taipogi suzinosite idomiu dalyku apie istorijos, geografijos, matematikos, anglu kalbos valstybinius brandos egzaminus. Zinutes kaina 5 lt. Dekokime zmonems bendradarbiaujantiems su Svietimo skyriumi. Sekmes. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-19
20:06:52
| Nuoroda
1547826 rašė:
siuskite sms su tekstu TXT VBE numeriu 1337 ir gausite nuoroda apie rytoj egzamine busiancius interpretacijos autorius, samprotavimo rasinio temas, taipogi suzinosite idomiu dalyku apie istorijos, geografijos, matematikos, anglu kalbos valstybinius brandos egzaminus. Zinutes kaina 5 lt. Dekokime zmonems bendradarbiaujantiems su Svietimo skyriumi. Sekmes. kazkaip nepatikimai atrodo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-19
20:24:29
| Nuoroda
Metanolon rašė:
1547826 rašė:
siuskite sms su tekstu TXT VBE numeriu 1337 ir gausite nuoroda apie rytoj egzamine busiancius interpretacijos autorius, samprotavimo rasinio temas, taipogi suzinosite idomiu dalyku apie istorijos, geografijos, matematikos, anglu kalbos valstybinius brandos egzaminus. Zinutes kaina 5 lt. Dekokime zmonems bendradarbiaujantiems su Svietimo skyriumi. Sekmes. kazkaip nepatikimai atrodo siusk ir pinigus prarasi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
22:38:45
| Nuoroda
Nurimo, nutilo istorikai Dabar gal mažiau skiriat dėmesio istorijai? Ruošiatės kitiems egzaminams? Mano mokytoja tai užsigrobė visoms savaitėms konsultacijų bet namuose praktiškai nesiruošiu šiuo metu. |
|
|