Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
22:53:23
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Nurimo, nutilo istorikai Dabar gal mažiau skiriat dėmesio istorijai? Ruošiatės kitiems egzaminams? Mano mokytoja tai užsigrobė visoms savaitėms konsultacijų bet namuose praktiškai nesiruošiu šiuo metu. Istorijos egzui daugiausia savo laiko skiriu, kiekviena diena ka nors paskaitau. Taip pat Ruosiuosiu busimajam matematikos egzaminui, bet ne taip intensyviai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
22:58:02
| Nuoroda
Man reikia gero balo, bet labai nenoriu datu mokytis. Siaip daug maz viska zinau, bet vat datu as niekad nemegau... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-24
23:01:58
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Nurimo, nutilo istorikai Dabar gal mažiau skiriat dėmesio istorijai? Ruošiatės kitiems egzaminams? Mano mokytoja tai užsigrobė visoms savaitėms konsultacijų bet namuose praktiškai nesiruošiu šiuo metu. Labai gerai, kad istorijos egzaminas tik 10 birzelio. per dvi savaites bus galima labai tinkamai pasiruosti, todel dabar apie ja reikia maziau galvot svarbiausia issilaikyt uzsienio kalba ir matke.. paskui grysti prie istorijos.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
18:01:19
| Nuoroda
hidan rašė:
Saulėgrąža rašė:
Nurimo, nutilo istorikai Dabar gal mažiau skiriat dėmesio istorijai? Ruošiatės kitiems egzaminams? Mano mokytoja tai užsigrobė visoms savaitėms konsultacijų bet namuose praktiškai nesiruošiu šiuo metu. Labai gerai, kad istorijos egzaminas tik 10 birzelio. per dvi savaites bus galima labai tinkamai pasiruosti, todel dabar apie ja reikia maziau galvot svarbiausia issilaikyt uzsienio kalba ir matke.. paskui grysti prie istorijos.. Na, aš tai po matematikos stipriai kibsiu į anglų kalbą... O matyt tik likusią savaitę iki istorijos kartosiuosi, ką dar reikėtų Šiaip aš irgi džiaugiuosi, kad istorija paskutinė. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
19:12:34
| Nuoroda
Per anksti dar istorija. Ir matiek, ir anglu pries ja dar ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
20:53:11
| Nuoroda
Na, manau isvis siemet tarp egzu lb nedaug laiko, ypac tiems kurie laiko nemazai egzu... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
22:22:39
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
hidan rašė:
Saulėgrąža rašė:
Nurimo, nutilo istorikai Dabar gal mažiau skiriat dėmesio istorijai? Ruošiatės kitiems egzaminams? Mano mokytoja tai užsigrobė visoms savaitėms konsultacijų bet namuose praktiškai nesiruošiu šiuo metu. Labai gerai, kad istorijos egzaminas tik 10 birzelio. per dvi savaites bus galima labai tinkamai pasiruosti, todel dabar apie ja reikia maziau galvot svarbiausia issilaikyt uzsienio kalba ir matke.. paskui grysti prie istorijos.. Na, aš tai po matematikos stipriai kibsiu į anglų kalbą... O matyt tik likusią savaitę iki istorijos kartosiuosi, ką dar reikėtų Šiaip aš irgi džiaugiuosi, kad istorija paskutinė. As laikiau vokieciu, tai man tik matke teliko. dar 8 diena i fizika nueisiu pasedet, bet siaip pagrinde dvi savaites istorijai ruostis.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-25
23:17:09
| Nuoroda
oi vargšė ta istorija užmiršta, palikta. labai gaila, nes jos dar galima išmokti, o kitų dalykų nelabai, bet vistiek sąžinė neleidžia jos mokytis prieš kitus egzus |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
11:09:11
| Nuoroda
sveikuciai kaip manote ar seis metais bus sunkus istorijos mokyklinis egzaminas?Valstybinio kazkaip bijau laikyti,nes ziniu pas mane ganetinai mazai... |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
12:41:48
| Nuoroda
vilmaskirmantaite rašė:
sveikuciai kaip manote ar seis metais bus sunkus istorijos mokyklinis egzaminas?Valstybinio kazkaip bijau laikyti,nes ziniu pas mane ganetinai mazai... ziurint kaip pasiruosi.Viskas priklauso nuo tavo turimu ziniu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
16:18:16
| Nuoroda
kazkaip bijau to istorijos egzamino |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
16:32:10
| Nuoroda
kaip manote koki zemelapi siais metais duos nagrineti???? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
17:13:49
| Nuoroda
Kažkaip labai norisi manyti, kad gali įdėti kokį šaltojo karo ar šeip kokį nors iš 20 amžiaus, na senovės tikrai nedės, Lietuvos žemėlapių irgi abejoju, tai nebent dar viduramžių kąnors.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
18:00:22
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
Kažkaip labai norisi manyti, kad gali įdėti kokį šaltojo karo ar šeip kokį nors iš 20 amžiaus, na senovės tikrai nedės, Lietuvos žemėlapių irgi abejoju, tai nebent dar viduramžių kąnors.. Apie kokį kalbi, M ar V egzą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
18:07:57
| Nuoroda
editutte rašė:
Muf Muf rašė:
Kažkaip labai norisi manyti, kad gali įdėti kokį šaltojo karo ar šeip kokį nors iš 20 amžiaus, na senovės tikrai nedės, Lietuvos žemėlapių irgi abejoju, tai nebent dar viduramžių kąnors.. Apie kokį kalbi, M ar V egzą? VBE, bet kas iš to, tai tik spėlionės:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-26
19:35:00
| Nuoroda
Spėlioti ką įdės beprasmiška... Kiek Lietuvių VBE temoje prispėliota buvo. Ir kas iš to ? Nei "nutekėjimai", nei nuojauta nepadėjo. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
19:40:01
| Nuoroda
ChiolYn rašė:
Spėlioti ką įdės beprasmiška... Kiek Lietuvių VBE temoje prispėliota buvo. Ir kas iš to ? Nei "nutekėjimai", nei nuojauta nepadėjo. Būtent o iš 20a. tikrai įdės kokį žemėlapį juk jis sudaro svarbiausią egzo dalį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-28
22:32:19
| Nuoroda
Ziaurus tas istorijos egzas, man net ranka dabar nekyla kartotis. Viska esu perskaites, net po du kartus. Vis tiek nieko neatsimenu, nezinau nuo ko pradet, ka labiau itvirtint. Knygose ta pagrindine informacija kuria reikia zinot kazkokia neisryskinta, tarsi paslepta. Temose daugiau vietos uzima "kaip zmones vertėsi, ką valgė, kaip uždarbiavo", o tik maža dalis tarp to būna įsprausta kažko svarbaus. Oj, čia per daug pasipiktinimo išreiškiau. Tiesiog visus metus neblogai ejosi ta istorija ir kontrolinius 10tam rasiau, bet taip lievai dabar nemoku nieko. Aciu tiem, kas perskaite mano verksmus |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
12:37:21
| Nuoroda
As tai labai laukiu istorijos egzo,labai smalsu kokios bus temos siemet |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
14:14:02
| Nuoroda
As labiausiai bijau istorijos egzo... Man jis sunkiausias atrodo, nezinau... Kiek girdejau is draugu, klasioku jiems irgi baisiausias... Atrodo kad nieko taip pat nemoku, nors kontrolinius rasydavau 9-10...... uzsimirsta viskas.. tai skaitinesiu dasbar per tas visas dienas, tikiuosi spesiu prisimint. |