Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:26:43
| Nuoroda
febbre rašė:
sokoladinis rašė:
Pasitaisau - 20.56, nes juk VU irgi skaiciuoja su matematika Kaip malonu pasigirti Šokoladiniau, man rodos kursiokai būsim, jei Vilniun stosi D Sveikinu tave ir save Man nusimato 20,54 + 1(iš olimp.) = 21,54 As esu kiek pasimetes del tu papildomu balu... nes nuo to laiko, kai emiau inirtingai dometis priemimo taisyklemis, viskas keitesi ir ne viena karta gal as klystu, bet papildomi balai yra skaiciuojami tik sudarant geriausiuju eile, t.y. krepseliu dalybose, o stojant i studiju programa skaiciuojamas konkursinis balas be siu balu... ar ne? Kadangi skaitosi tik skirtingos olimpiados ir tik 11-12 klasese, tai tureciau papildomai gauti 2 + 1 = 3 balus, bet kaip suprantu sie balai viso labo tik garantuoja aukstesne vieta geriausiuju eileje, o konkursineje eileje i konkrecia studiju programa jie nieko nereiskia... ar bent jau nereiske iki eilinio taisykliu pakeitimo Siandien mokykloje gavau pastaba, kad varzymasis kieno konkursinis didesnis panasus i pimpalu matavimo varzybas nepaisant to, 23.56 |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:31:41
| Nuoroda
belatriks rašė:
18,52, kaip manot i odontologija priimtu?nevarbu vf ar m...as bijau, kad tex namuose metelius pasedet.... Megink i KMU, gali buti kad tokio balo uzteks... Jei ne matematikos 8, KB butu didesnis bet kokiu atveju turi sutikti, jog butu kvaila nebandyti |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:41:17
| Nuoroda
o gal žinote kur galima rasti ankstensiu metu žmonių stojimo rezultatus ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:13:38
| Nuoroda
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:13:42
| Nuoroda
o jetau kokie cia visi issimoksline kai paskaitinejau tai baime net sukilo kad isvis beviltiska as su savo balu 14.62. turiu vilties i vk bent? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:37:23
| Nuoroda
Medix rašė:
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:45:32
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise matau tu cia protingiausias esi, tai gal galetumei ir mane pakonsultuoti?:D mano matkes metinis 8(A) o noriu tai i medicina |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:45:54
| Nuoroda
Kaip manot ar gavus iš bio 72, chemijos 85, lt 63 dar turiu galimybių įstot išvis į mediciną, kad ir mokamai? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:49:17
| Nuoroda
Sokoladinis jau vietas dalina |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:51:47
| Nuoroda
lamabpo tinklapyje yra visu specialybiu pernai metu pirmuoju ir paskutiniuoju numeriu istojusiuju konkursiniai balai, siulau zmoguciams kuriems neramu pasinaudojus balu skaiciuokle uzmesti aki ar atitiktu pernai metu stadartus |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:54:41
| Nuoroda
sonaatt rašė:
o jetau kokie cia visi issimoksline kai paskaitinejau tai baime net sukilo kad isvis beviltiska as su savo balu 14.62. turiu vilties i vk bent? i vf? universitete, ko gero, sansu jokiu... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:56:30
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
sonaatt rašė:
o jetau kokie cia visi issimoksline kai paskaitinejau tai baime net sukilo kad isvis beviltiska as su savo balu 14.62. turiu vilties i vk bent? i vf? universitete, ko gero, sansu jokiu... Jis turejo omeny Vilniaus kolegija turbut...:P |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:59:31
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise zinoma, kad galiu, taciau tas atestatas reikalingas tik tam, kad istoti ten kur noriu:). Jei man to, ka turiu pilnai uztenka, kam tada uzsitraukti papildomu streso dienu. Butu dar bajeris, jei po apeliacijos sumazetu ivertinimas;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:01:47
| Nuoroda
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise matau tu cia protingiausias esi, tai gal galetumei ir mane pakonsultuoti?:D mano matkes metinis 8(A) o noriu tai i medicina Na jau, protingiausias pas mus cia protingiausia - Muuuu nes ji stoja i odontologija Tavo KB 18.20? Sudetingas atvejis... mano kristolinis rutulys susidrumste konvertavus tavo balus iseina, jog tavo egzaminu vidurkis yra 70,00, jei laikysim, kad metinis tampa 10A. Kazko ikvepiancio pasakyt negaliu, bet jei nori i medicina, tai butinai rasyk pirmu numeriu - ka gali zinoti, gal pasiseks |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:03:42
| Nuoroda
Na man taip pat reikėtų @ šokoladinis konsultacijos, nes jis turbūt labiausiai nusimano šiuose balų reikaluose:). Man labai nepasisekė su lietuvių, todėl dabar mano KB sudaro tik 17,96 kaip tu galvoji ar turiu bent menkiausią galimybę įstoti į KMU? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:06:03
| Nuoroda
Riva_ rašė:
Kaip manot ar gavus iš bio 72, chemijos 85, lt 63 dar turiu galimybių įstot išvis į mediciną, kad ir mokamai? Jei metinis 10A, tai KB 18,44... Tavo egzaminu vidurkis 73.00... i nemokama sunkiai, o i mokama, bent jau kmu, manau patektum jei pameginsi, blogiau nebus |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:12:08
| Nuoroda
Medix rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise zinoma, kad galiu, taciau tas atestatas reikalingas tik tam, kad istoti ten kur noriu:). Jei man to, ka turiu pilnai uztenka, kam tada uzsitraukti papildomu streso dienu. Butu dar bajeris, jei po apeliacijos sumazetu ivertinimas;D Na, matai, cia daugiau principo reikalas jei manai, kad is tikruju tave ivertino per prastai, reiketu rasyti, bet gali buti, jog apeliacijos nepatenkins ir tuomet bus nesmagu, jog i isleistuves ejai be atestato, nervinaisi, ir pan. Reikia nusiramint, blaiviai pamastyt, o gal tikrai tai ne toks jau ir blogas balas as pats tikejausi apie 70, ir, jei buciau tiek gaves, buciau patenkintas |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:13:22
| Nuoroda
Billie Jean rašė:
Sokoladinis jau vietas dalina ir tu nori - stok i eile |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
20:15:54
| Nuoroda