Medicinos fakultetas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:19:39 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:

tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D

Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise

zinoma, kad galiu, taciau tas atestatas reikalingas tik tam, kad istoti ten kur noriu:). Jei man to, ka turiu pilnai uztenka, kam tada uzsitraukti papildomu streso dienu. Butu dar bajeris, jei po apeliacijos sumazetu ivertinimas;D

Na, matai, cia daugiau principo reikalas jei manai, kad is tikruju tave ivertino per prastai, reiketu rasyti, bet gali buti, jog apeliacijos nepatenkins ir tuomet bus nesmagu, jog i isleistuves ejai be atestato, nervinaisi, ir pan. Reikia nusiramint, blaiviai pamastyt, o gal tikrai tai ne toks jau ir blogas balas as pats tikejausi apie 70, ir, jei buciau tiek gaves, buciau patenkintas

nu man svarbiausias kad i KMU MF VF vieta istociau ir viskas;). Jei sakai, kad tureciau jaustis drasiai tai ir taip padarysiu.;D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:21:55 | Nuoroda
blackflower rašė:

Na man taip pat reikėtų @ šokoladinis konsultacijos, nes jis turbūt labiausiai nusimano šiuose balų reikaluose:). Man labai nepasisekė su lietuvių, todėl dabar mano KB sudaro tik 17,96 kaip tu galvoji ar turiu bent menkiausią galimybę įstoti į KMU?

Jei kalbame apie medicina, tai kazkokia tikimybe yra pagal ankstesniu metu statistika, tavo egzaminu vidurkio 72,00 ir metinio 8A nepakanka, bet nepamirskime, jog siais metais vyks didele korekcija, kmu pirma karta priimines skaiciuodama KB is triju egzaminu, tad is esmes nuspeti kur yra KB riba - labai sunku...

Kolegos, pagrindinis principas - jei norite i kazkuria studiju programa, tuomet butinai ja irasykite

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:25:07 | Nuoroda

aš ir norėčiau konsultacijos :D . Jei iš biologijos 77, lietuvių 75, chemija 27, o matematika B lygiu 10 , ar įstočiau į mokamą vietą medicinoje? KMU 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:25:53 | Nuoroda

istotum

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:26:50 | Nuoroda
Medix rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:

tai sakot su 19,86 galiu jaustis visiskai ramus ir neapsimoka apeliacijos del lietuviu rasyti?:D

Mano manymu, i kmu su tokiais balais istosi i bet kuria studiju programa ir gausi studiju krepseli tavo egzaminu vidurkis yra 90.75, taip kad gali but ramus bet jei jauti, kad tavo egzamino balas nustatytas neteisingai, gali pateikti ta apeliacija - juk tai tavo teise

zinoma, kad galiu, taciau tas atestatas reikalingas tik tam, kad istoti ten kur noriu:). Jei man to, ka turiu pilnai uztenka, kam tada uzsitraukti papildomu streso dienu. Butu dar bajeris, jei po apeliacijos sumazetu ivertinimas;D

Na, matai, cia daugiau principo reikalas jei manai, kad is tikruju tave ivertino per prastai, reiketu rasyti, bet gali buti, jog apeliacijos nepatenkins ir tuomet bus nesmagu, jog i isleistuves ejai be atestato, nervinaisi, ir pan. Reikia nusiramint, blaiviai pamastyt, o gal tikrai tai ne toks jau ir blogas balas as pats tikejausi apie 70, ir, jei buciau tiek gaves, buciau patenkintas

nu man svarbiausias kad i KMU MF VF vieta istociau ir viskas;). Jei sakai, kad tureciau jaustis drasiai tai ir taip padarysiu.;D

Mano manymu, minimalus KB i KMU medicina vf bus apie 18.52, t.y. yra 95% tikimybe, jog istosi, jei tavo KB yra toks toks KB susidaro su egzaminu vidurkiu 74,00 ir metiniu 10A skaiciavimai atlikti remiantis 2006, 2007 ir 2008 duomenimis - taip, as is tiesu neturiu ka veikti

eisiu ryt spiningaut

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:27:47 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:

matau tu cia protingiausias esi, tai gal galetumei ir mane pakonsultuoti?:D mano matkes metinis 8(A) o noriu tai i medicina

Na jau, protingiausias  pas mus cia protingiausia - Muuuu  nes ji stoja i odontologija

Tavo KB 18.20? Sudetingas atvejis... mano kristolinis rutulys susidrumste konvertavus tavo balus iseina, jog tavo egzaminu vidurkis yra 70,00, jei laikysim, kad metinis tampa 10A. Kazko ikvepiancio pasakyt negaliu, bet jei nori i medicina, tai butinai rasyk pirmu numeriu - ka gali zinoti, gal pasiseks

Neerzink tu jos kad man atrodo, jog vidurkis 74 taip, KB 18,20:) manai sitiek pakils KB, gi KMU praeitu metu min balas 17,85, be to, pasikeite tvarka, reikia nebe 2,o 3 egzaminu, tai kaip gali sitiek pakilti balas?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:27:56 | Nuoroda

o kaip manai, koks minimalus į mokamą vietą balas? 

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:28:02 | Nuoroda
Billie Jean rašė:

tai kad cia gal geriau kaip banke toloniuka issimusiu

cia ne bankas - eile gyva, mokama tik grynais, kvituku nedalinu

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:29:36 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Billie Jean rašė:

ooooo  gerai, kad ne natura

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:30:21 | Nuoroda
Billie Jean rašė:

istotum

taip,  i mokama gal ir istotum

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:31:43 | Nuoroda
Billie Jean rašė:
sokoladinis rašė:
Billie Jean rašė:

ooooo  gerai, kad ne natura

jei butu galima atsiskaitinet natura, tai tau dar primoket reiketu

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:32:36 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Billie Jean rašė:

istotum

mano ausyte yra uzgirdusi, kad siais metais mazdaug 100 zmoniu jau uzsirase i mokama vieta, tad..... bet cia apie VU.

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:34:21 | Nuoroda

Ziaurus tu sokoladini  besirdis

Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:35:28 | Nuoroda
Billie Jean rašė:
sokoladinis rašė:
Billie Jean rašė:

istotum

mano ausyte yra uzgirdusi, kad siais metais mazdaug 100 zmoniu jau uzsirase i mokama vieta, tad..... bet cia apie VU.

197 į mokamas vietas KMU medicinoje pretenduoda. Tai labai daug.

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:38:42 | Nuoroda
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
Medix rašė:

matau tu cia protingiausias esi, tai gal galetumei ir mane pakonsultuoti?:D mano matkes metinis 8(A) o noriu tai i medicina

Na jau, protingiausias  pas mus cia protingiausia - Muuuu  nes ji stoja i odontologija

Tavo KB 18.20? Sudetingas atvejis... mano kristolinis rutulys susidrumste konvertavus tavo balus iseina, jog tavo egzaminu vidurkis yra 70,00, jei laikysim, kad metinis tampa 10A. Kazko ikvepiancio pasakyt negaliu, bet jei nori i medicina, tai butinai rasyk pirmu numeriu - ka gali zinoti, gal pasiseks

Neerzink tu jos kad man atrodo, jog vidurkis 74 taip, KB 18,20:) manai sitiek pakils KB, gi KMU praeitu metu min balas 17,85, be to, pasikeite tvarka, reikia nebe 2,o 3 egzaminu, tai kaip gali sitiek pakilti balas?

Keiciasi formule pati paskaiciuok su sena formule imant toki pati egzaminu vidurki ir su naujaja pernai ir maksimalus imanomas balas buvo visai kitoks... is esmes, skaitine israiska KB lyg ir kyla, taciau is tikruju del trecio egzamino itraukimo jis mazeja reliatyvumas valdo

Viskas - varau alucio!

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:46:13 | Nuoroda

Muuuu kaip suprantu į vu mf ? ar teisingai suprantu :) jei taip tai aš vat irgi bendramintė :) 

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:48:52 | Nuoroda

cia tokiu bendraminciu milijonas:D

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:49:48 | Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė

Ne nu bet tu tai nemirtingai :D Nenoriu aš į odontologiją !!! :D

Priversim!

O kodel nebenori? Juk gera specialybe o is kur esi, jei ne paslaptis? Kazkur lyg maciau, jog rasei reziduojanti apie 50 km nuo Vilniaus... tai Elektrenai?

Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:50:09 | Nuoroda
Aiste18 rašė:

cia tokiu bendraminciu milijonas:D

tai jau tikrai kad :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-29 21:55:36 | Nuoroda
Muuuu rašė:
belatriks rašė:

18,52, kaip manot i odontologija priimtu?nevarbu vf ar m...as bijau, kad tex namuose metelius pasedet....

Saulele, bet tu apeliacijos nenori rašyti? Ar jautiesi taip, jog žinai, kad tikrai tiek esi verta?

del apeliacijos net nezinau. musu mokytoja buvo sena ir glusa, visa klase panasei islaike, tai manau, kad apeliacija nieko nepades

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą