Medicinos fakultetas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-10 18:30:36 | Nuoroda

Pazistu viena vaikina, kuris chemija laike siaip sau ir gavo 100 %, bet i jokia medicina ar odontologija nestos... Taigi, viena simtukininka galit atmesti , vis vienu konkurentu maziau... 

Žinutė parašyta: 2009-07-10 19:53:37 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Kotrybird rašė:

Broliuk, taves aukstojoj ne tu dalyku moko pasildai mikrobangej ir dega 40 degtine ir ta dega

tu ir tokius dalykus isbandes?

o tu tai jau galima pagalvot nieko neisbandzius pradetum pasakot, tai ausys visiem uzlinktu

aha, nezinai ir nesakyk as bent padorus zmogus, ne kaip kai kurie

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2009-07-10 20:06:36 | Nuoroda
mellisa rašė:

Pazistu viena vaikina, kuris chemija laike siaip sau ir gavo 100 %, bet i jokia medicina ar odontologija nestos... Taigi, viena simtukininka galit atmesti , vis vienu konkurentu maziau... 

geriau papasakotum apie tokius kurie bio islaike 100 i medicina ar auksciau nestos. o tada tai bus pasaka

Žinutė parašyta: 2009-07-10 20:17:03 | Nuoroda
vycas722 rašė:
mellisa rašė:

geriau papasakotum apie tokius kurie bio islaike 100 i medicina ar auksciau nestos. o tada tai bus pasaka

Deja, bet biologija laike mano  pazistami zmones savo rezultatais nesididziuoja surinke vos po keliolika %.... Uztat chemija puse musu klases ir siaip mano pazistamu laikem siaip sau...

Žinutė parašyta: 2009-07-10 21:20:12 | Nuoroda
eserys rašė:
Petras Petrauskas rašė:

Ar aš čia vienas toks stojantis i M KMU medicina? Galbūt kas nors norėtu kartu su manimi padejuoti kaip piktasis švietimo ministras sugriovė doru mokiniu svajones studijuoti VF medicina? Galbūt kas nors žino kiek atsieina įvairus vadovėliai ir kita mokymosi medžiaga studijuojant mediciną?

O kokie egzaminu rezultatai,kad nusiteikes moket uz studijas?gal pavyks istot i VF?

Biologijos VBE 92, lietuviu VBE 60, matematikos MBE 10 ir chemijos metinis 10. Netureciau istoti i VF. KB susidaro tik apie 17.5. Ka manote?

Žinutė parašyta: 2009-07-10 21:39:25 | Nuoroda
Petras Petrauskas rašė:
eserys rašė:
Petras Petrauskas rašė:

Ar aš čia vienas toks stojantis i M KMU medicina? Galbūt kas nors norėtu kartu su manimi padejuoti kaip piktasis švietimo ministras sugriovė doru mokiniu svajones studijuoti VF medicina? Galbūt kas nors žino kiek atsieina įvairus vadovėliai ir kita mokymosi medžiaga studijuojant mediciną?

O kokie egzaminu rezultatai,kad nusiteikes moket uz studijas?gal pavyks istot i VF?

Biologijos VBE 92, lietuviu VBE 60, matematikos MBE 10 ir chemijos metinis 10. Netureciau istoti i VF. KB susidaro tik apie 17.5. Ka manote?

I VF tai tikrai mazai galimybiu, o i mokama tai galbut imanoma.Kazin kiek planuoja priimti i M?

• Biologija / VBE -
  • Chemija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-10 21:43:56 | Nuoroda
Petras Petrauskas rašė:
eserys rašė:
Petras Petrauskas rašė:

bandyk, zinoma. nors nedaug sansu... bet...pastebejau, kad myli gyvunelius

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-11 00:12:17 | Nuoroda
mellisa rašė:
vycas722 rašė:
mellisa rašė:

Deja, bet biologija laike mano  pazistami zmones savo rezultatais nesididziuoja surinke vos po keliolika %.... Uztat chemija puse musu klases ir siaip mano pazistamu laikem siaip sau...

matau kaip ta jusu klase laike chemija siaip sau. vienas 100, kita 97. o gal yra kur gavo 101 %?

Žinutė parašyta: 2009-07-11 00:15:52 | Nuoroda
eserys rašė:
Petras Petrauskas rašė:
eserys rašė:
Petras Petrauskas rašė:

I VF tai tikrai mazai galimybiu, o i mokama tai galbut imanoma.Kazin kiek planuoja priimti i M?

kiek girdejau i m medicina KMU zadi 35 priimt. esery, petrai petrauskai. o kodel jus laiket bent po viena egza mokyklini. nejau tikrai nebutumet sugebeje gaut bent po kelius procentus? ar nezinojot KB sandaros?

Žinutė parašyta: 2009-07-11 08:44:26 | Nuoroda
vycas722 rašė:
mellisa rašė:

matau kaip ta jusu klase laike chemija siaip sau. vienas 100, kita 97. o gal yra kur gavo 101 %?

@mellisa

Is tikruju, butu idomu suzinoti kuria mokykla baigei kas gi cia tokie per vunderkindai numuse man viena procenta?

Žinutė parašyta: 2009-07-11 11:50:52 | Nuoroda
vycas722 rašė:
 o kodel jus laiket bent po viena egza mokyklini. nejau tikrai nebutumet sugebeje gaut bent po kelius procentus? ar nezinojot KB sandaros?

Laikiau MBE nes nesijauciau pasiruoses VBE. Pora procentu surinkti visada galima taciau kad KB pakiltu iki 18.5 mano atveju reikejo surinkti 70% is matematikos/chemijos. 

Ar tiesa kad po 2 metu studiju turint gerus pazymius galima pereiti i VF? 

Žinutė parašyta: 2009-07-11 16:50:08 | Nuoroda
Petras Petrauskas rašė:
vycas722 rašė:
 o kodel jus laiket bent po viena egza mokyklini. nejau tikrai nebutumet sugebeje gaut bent po kelius procentus? ar nezinojot KB sandaros?

Laikiau MBE nes nesijauciau pasiruoses VBE. Pora procentu surinkti visada galima taciau kad KB pakiltu iki 18.5 mano atveju reikejo surinkti 70% is matematikos/chemijos. 

Ar tiesa kad po 2 metu studiju turint gerus pazymius galima pereiti i VF? 

1. bet juk yra geriau gauti 1 %, nei 10 uz mokyklini.

2. taip, i vf tures galimybiu pereiti 10% geriausiai besimokanciuju is m.

Žinutė parašyta: 2009-07-12 08:58:26 | Nuoroda

Teoriskai galima pereiti i nemokama, bet nepamirskit kur jus gyvenat realiai, sansu beveik nebus nes kazkas tures labai smarkiai susimauti, kad galetumei uzimti jo vieta

Tie 10%, kurie jums kazkaip istrige atminty, tai maksimalus skaicius aukstosios mokyklos absolventu studijavusiu savo lesomis, kurie gales pretenduoti susigrazinti sumoketas imokas taciau atsitokekit, juk tai reiskia baigima cum laude maziau tikekite pasakelemis, kurias seka dedules su kaklaraisciais

Žinutė parašyta: 2009-07-12 11:42:06 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
revile rašė:
Kotrybird rašė:

o tai koks tada VU medicinos KB, jei KMU toks palyginus didelis?

tai turbūt 19,99 ...

Revile, negąsdink žmonių, nes nesąmones skiedi. Visiškas nesąmones. Kaip sokoladinis yra sakęs, vargu ar apskritai minimalus balas perkops 19, o tu čia vos ne 20 prognozuoji. Pagal tavo šitą balą aš net neįstoju.

o as irgi manau, kad KB kils, nes pabandykite savo balus paskaiciuoti pagal pernykšte Pvz VU sistemą ir pamatysiyte, kad jie gaunas daug mažesni negu pagal dabartine KB skaičiavimo sistema :)

Nu čia tik mano nuomonė, nors aišku aš visom keturiom, kad jie nekiltų, bet reik mastyt logiškai :D

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 61
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 73
  • Matematika / VBE 84
Žinutė parašyta: 2009-07-12 13:06:15 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
vycas722 rašė:
mellisa rašė:

@mellisa

Is tikruju, butu idomu suzinoti kuria mokykla baigei kas gi cia tokie per vunderkindai numuse man viena procenta?

Tai , kad mokytoja tokia... prigrase mano mamai, kad butinai laikyciau chemija, nors man jos visai nereik... Mazdaug, kaipgi su tokiomis ziniomis galima nelaikyt egzamino. Na ir sutikau, kad tik manes nenervintu. O puse klases nera taip daug, kai is viso VBe laike vos 6 . 

Žinutė parašyta: 2009-07-12 14:00:42 | Nuoroda

Matau kad mokėti už mokslą yra ne pats geriausias sumanymas. Turiu dar keletą klausimų. 

1. Kada ir kur reikia paduoti prašymą norint kitais metais laikyti ar perlaikyti egzaminą?

2. Ar neprarandu teisės  į mokinio krepšelį jei po mokyklos baigimo neiškarto stoju  į aukštąją mokyklą?

3. Ar manęs nepašauks į armiją jei metus nesimokysiu?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:02:44 | Nuoroda
miniliux rašė:
daktariūkštis rašė:
revile rašė:
Kotrybird rašė:

o tai koks tada VU medicinos KB, jei KMU toks palyginus didelis?

tai turbūt 19,99 ...

Revile, negąsdink žmonių, nes nesąmones skiedi. Visiškas nesąmones. Kaip sokoladinis yra sakęs, vargu ar apskritai minimalus balas perkops 19, o tu čia vos ne 20 prognozuoji. Pagal tavo šitą balą aš net neįstoju.

o as irgi manau, kad KB kils, nes pabandykite savo balus paskaiciuoti pagal pernykšte Pvz VU sistemą ir pamatysiyte, kad jie gaunas daug mažesni negu pagal dabartine KB skaičiavimo sistema :)

Nu čia tik mano nuomonė, nors aišku aš visom keturiom, kad jie nekiltų, bet reik mastyt logiškai 

Kur rasti praitų metų skaičiuoklę VU medkės :P ? ir koks minimum balas buwo

• Biologija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:25:55 | Nuoroda
mellisa rašė:
sokoladinis rašė:

Is tikruju, butu idomu suzinoti kuria mokykla baigei

Tai , kad mokytoja tokia... prigrase mano mamai, kad butinai laikyciau chemija, nors man jos visai nereik... Mazdaug, kaipgi su tokiomis ziniomis galima nelaikyt egzamino. Na ir sutikau, kad tik manes nenervintu. O puse klases nera taip daug, kai is viso VBe laike vos 6 . 

Bet aisku, jei nenori, gali nesakyti

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:30:41 | Nuoroda
Petras Petrauskas rašė:

Matau kad mokėti už mokslą yra ne pats geriausias sumanymas. Turiu dar keletą klausimų. 

1. Kada ir kur reikia paduoti prašymą norint kitais metais laikyti ar perlaikyti egzaminą?

2. Ar neprarandu teisės  į mokinio krepšelį jei po mokyklos baigimo neiškarto stoju  į aukštąją mokyklą?

3. Ar manęs nepašauks į armiją jei metus nesimokysiu?

O tu isvis, megini ka nors suzinoti savarankiskai? Ar mokaisi, kaip dabar labai madinga, "is paskaitu"? Panasu, kad net ir ziniu neziuri... isvis, ka tu veiki gyvenime?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:45:28 | Nuoroda

Sveiki, iskilo man neaiskumu, gal kas galetu paaiskinti Ketinu stoti i biomedicinos sriti, taciau vienom universitete mano KB 18,42 o kitame 18,62. Nors krepseli gauti man nedaug galimybiu, bet visvien kartais pasvajoju apie ji Tad jeigu skirtant krepselius ji gauti man sukliudytu ta desimtoji dalis butu labai apmaudu...

Noreciau suzinoti kaip bus ziurima i ta KB skirstant krepselius jeigu jis gaunasi toks skirtingas? Nes pavizdziui as pirmu numeriu noreciau rasyti ta specialybe, kur gaunasi 18,42

Is kart atsiprasau jeigu jau buvo apie tai kalbeta

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą