Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:18:27
| Nuoroda
Frostpwz rašė:
Kaeras rašė:
anglų mokytoja daugiau 50 nežadėjo.... valio! Kaip nebutu keista, man irgi. Tik mes dar sukirtom rankom is Torres'o 10 )))) Varysiu siandien ragaut Man panasiai su matematika buvo... Mokytoja pagailedama isvede 8 ir dar pridure kad man reiktu visa laika, kuris iki egzu buvo likes mokytis geometrija arba bus liudna(aisku, as jos nesimokiau...), o del nuspejamo tai mazdaug sake: net nezinau, geriau negasdinsiu... D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:29:22
| Nuoroda
nu gavau 81...visai gerai nes daugiau ir nesitikėjau gaut |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:33:35
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:34:46
| Nuoroda
zmones kaip cia dabar viskas yra jau visai pasimeciau ,tarkim jeigu 15 % gauni tai jau vadinasi islaikei ar ne? ar reikia pereiti tam tikra procentu skaiciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:35:22
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? Buvau apmirus kokias 5min Rankos ir kojs drebejo,,, Dar kokius 3 x zinute paziurejau ar ten ne 10 D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:35:23
| Nuoroda
sweeta rašė:
zmones kaip cia dabar viskas yra jau visai pasimeciau ,tarkim jeigu 15 % gauni tai jau vadinasi islaikei ar ne? ar reikia pereiti tam tikra procentu skaiciu taip =) jau 1% skaitosi islaikyta |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:35:44
| Nuoroda
sweeta rašė:
zmones kaip cia dabar viskas yra jau visai pasimeciau ,tarkim jeigu 15 % gauni tai jau vadinasi islaikei ar ne? ar reikia pereiti tam tikra procentu skaiciu Jei gauni 1% islaikei. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:39:36
| Nuoroda
92, maniau bus daug maziau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:47:49
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? Buvau apmirus kokias 5min Rankos ir kojs drebejo,,, Dar kokius 3 x zinute paziurejau ar ten ne 10 D Na man tai priešingai, su apmirimu nepalyginčiau: užplūdo tokia energija, toks džiaugsmas, kol nusiraminau ir kitiem pasakiau teko keletą minučių palaukti ko gero "smūgis" tikrai taiklus apibūdinimas! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:53:58
| Nuoroda
77% kaip man uzteks... Bet veltui lita ismeciau... Is mokyklos suzinojau ir taip kiek gavau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:59:31
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? Buvau apmirus kokias 5min Rankos ir kojs drebejo,,, Dar kokius 3 x zinute paziurejau ar ten ne 10 D Na man tai priešingai, su apmirimu nepalyginčiau: užplūdo tokia energija, toks džiaugsmas, kol nusiraminau ir kitiem pasakiau teko keletą minučių palaukti ko gero "smūgis" tikrai taiklus apibūdinimas! Na, jo gal neteisingai issireiskiau man grynai kaip tau... Visiem skambint emiau... taip subtiliai pirma lt pasakau, o tada anglu dziaugsma DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:59:42
| Nuoroda
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
Vikikute rašė:
Naktigonė rašė:
89, esu patenkinta, ale po istorijos nebeliko jėgų džiaugtis, che che Isivaizduoju... Buvau pasirinkusi ir istorijos egzamina, bet ziauriai dug suejo ruosiantis biesa (nes as jos galima sakyt isvis nesimokiau- b lygiu ir paleidinedavo mus), tai jau istorija skippinau, bet 100% tai ten galingai reikia parasyt... Is vis is bet ko 100% gaut kazkoks smugis Nu bet vat žiūriu ir pas pačią šimtukas blizga anglų, gyva dar po smūgio? Buvau apmirus kokias 5min Rankos ir kojs drebejo,,, Dar kokius 3 x zinute paziurejau ar ten ne 10 D Na man tai priešingai, su apmirimu nepalyginčiau: užplūdo tokia energija, toks džiaugsmas, kol nusiraminau ir kitiem pasakiau teko keletą minučių palaukti ko gero "smūgis" tikrai taiklus apibūdinimas! Na, jo gal neteisingai issireiskiau man grynai kaip tau... Visiem skambint emiau... taip subtiliai pirma lt pasakau, o tada anglu dziaugsma DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:04:00
| Nuoroda
Ar butu imanoma studijuoti anglu kalba vf su tokias rezultatais lietuviu VBE 83, anglu VBE 84, istorija 83 VBE? Kaip jus manot? noreciau stoti i SU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:04:11
| Nuoroda
Ar butu imanoma studijuoti anglu kalba vf su tokias rezultatais lietuviu VBE 83, anglu VBE 84, istorija 83 VBE? Kaip jus manot? noreciau stoti i SU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:05:12
| Nuoroda
semees rašė:
Ar butu imanoma studijuoti anglu kalba vf su tokias rezultatais lietuviu VBE 83, anglu VBE 84, istorija 83 VBE? Kaip jus manot? noreciau stoti i SU. Esu beveik tikra, kad taip.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:13:55
| Nuoroda
98...siek tiek gaila,kai zinai,kokias kvailas klaidas padarei ir,kad galejai gauti maximuma,bet esu patenkintas,tikejausi maziau siek tiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:20:31
| Nuoroda
willfoldkk rašė:
98...siek tiek gaila,kai zinai,kokias kvailas klaidas padarei ir,kad galejai gauti maximuma,bet esu patenkintas,tikejausi maziau siek tiek Butent del kvailu klaidu neisvengiamybes as savo rezultatu ir negaliu atsistebeti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:34:15
| Nuoroda
sveikinu visus |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
22:22:59