Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-15 17:48:23 | Nuoroda
pienka rašė:

Gal yra tokių, kurie mokėjo studijų įmoką per internetinį banką? Man ten galaj čiut nesuejna. :S kokį jums davė gavėjo banko kodą? Ne 73000??

taip, man irgi dave gavejo banko kodas 73000

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:15:35 | Nuoroda
wilmoooote rašė:

zmones, gal galit padet? prasymo blanke reikia parasyti uzsienio kalbas mokykloje, tai aisku rasysiu anglu, o ar galiu rasyti antraja uzsienio kalba, nors jos mokiausi iki 11 klases (11-12 kl jos nesimokiau) ????

taip rašyk kurias mokeis, nesvarbu kokioje klasėje.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:55:57 | Nuoroda
Lenocka rašė:
pienka rašė:

Gal yra tokių, kurie mokėjo studijų įmoką per internetinį banką? Man ten galaj čiut nesuejna. :S kokį jums davė gavėjo banko kodą? Ne 73000??

Ir viskas normaliaj ten tau susimokėjo? Nes man taj tipo rašo, kad tas kodas nesutampa su sąskajta ar kažkas panašaus, bet tikrinau viską milijoną kartų ir viską parašiau geraj, bet vistiek nesigauna. :(

• Istorija / VBE 27
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 73
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 7
Žinutė parašyta: 2009-06-15 18:59:09 | Nuoroda

as dar nesumokejau.. ketinu sia savaite susimoket ir pildyt =) ziuresim kaip bus..

Žinutė parašyta: 2009-06-15 19:43:46 | Nuoroda

Man ir tas pats buvo. Tiesiog nerašyk visai jokio kodo. O jei ir tada netiks, tai rašyk tą kodą, bet pavadinimą kitaip rašyk, Tai yra rašyk tokį: "Kauno Technologinis Universitetas"

Žinutė parašyta: 2009-06-15 20:05:35 | Nuoroda
pienka rašė:
Lenocka rašė:
pienka rašė:

Ir viskas normaliaj ten tau susimokėjo? Nes man taj tipo rašo, kad tas kodas nesutampa su sąskajta ar kažkas panašaus, bet tikrinau viską milijoną kartų ir viską parašiau geraj, bet vistiek nesigauna. :(

Aš mokėjau, man buvo ta pati probliama. Ten reikia sąskaitos numerį vesti be tarpų, turėtų veikti jei neveikai, tai visus duomenis vesk ranka, o ne kopijuok ir viskas pavyks ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 20:36:36 | Nuoroda

www.manobuvusioji.info/index.php?c=viral &;m=index&id=ab35f0b29833cf2b2c0e345d7718bfeb

Žinutė parašyta: 2009-06-15 20:49:39 | Nuoroda

Padariau kitajp. Nuėjau į įmokos ir mokesčiaj, ten galima įvest įmokos kodą, tajp ir padariau ir man visą info automatiškaj išmetė, tajp kad teko tik savo asmens kodą įvest ir sumą, ir viskas. :) Jau viską užpildžiau, tiesiog pujku. :) O kaj užpildaj taj jie ten iškarto ir matys kaj žiūrės, ar rejkės dar ten spaust, kad išsiųstų viską? Nes dbr taj ten nieko neradau.

• Istorija / VBE 27
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 73
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 7
Žinutė parašyta: 2009-06-15 21:17:59 | Nuoroda

gal nelb protingas klausimas,nabet pwz nueinu pildyt prasymo tj ten reik surasyt kur noriu stot ir kokia froma,ten vf ar m,na sita znau,bet o wat wisus fakultetus juk nznau,tj tipo ten yra kur zet ir rinktis?na ar tau duoda issirinkt?ir dr kai nueini tj reik i priimo skyriu tipo eit ir klaust,na sakyt kad noriu uzpildyt ar pan?sorry gal ir kwaili kl,bet tikrai nelb znau,iswis lb painiai man wiskas ir fobija kazkokia kad galiu nespet duot ir pan...

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-16 15:41:32 | Nuoroda
Leeee rašė:

gal nelb protingas klausimas,nabet pwz nueinu pildyt prasymo tj ten reik surasyt kur noriu stot ir kokia froma,ten vf ar m,na sita znau,bet o wat wisus fakultetus juk nznau,tj tipo ten yra kur zet ir rinktis?na ar tau duoda issirinkt?ir dr kai nueini tj reik i priimo skyriu tipo eit ir klaust,na sakyt kad noriu uzpildyt ar pan?sorry gal ir kwaili kl,bet tikrai nelb znau,iswis lb painiai man wiskas ir fobija kazkokia kad galiu nespet duot ir pan...

as pildziau internetu, tai ten jokiu fakultetu nereikia, paprasciausiai net nereikia rasyt tu studiju programu, tarkim, pasirenki VU, ir ismeta visas VU studiju programas, ir renkiesi, kuriu nori..o pildant ne internetu tai nezinau, turbut taipogi nereik jokiu fakultetu..nueini ir sakai paprastai: Noriu uzpildyt stojimu prasymo blanka.. ;]]] nieko ten baisaus, as pvz apsidurinau truputi banke, kai nuejau be jokiu rekvizitu ir pasakiau, kad noriu uzsimoket uz prasyma, tai paaiskino viska.. ;]]]

Žinutė parašyta: 2009-06-16 17:26:32 | Nuoroda

Toks klausimas: Kai pirmą kartą užildžiau prašymą, tai man į e-mailą atėjo pranešimas, kad prašymas gautas ir pan., šįsyk nutariau pakoreguoti šiek tiek prašymą. Bet kol kas jokio panašaus patvirtinimo, kaip pirmą kartą, negavau. Tai ar čia anokia bėda, ar kažkas blogai ?

Žinutė parašyta: 2009-06-16 18:27:51 | Nuoroda

na bet o ka tada rasyt?na ne jei isrisinksiu i 16 wietu,juk wisu nznau,tj ka man daryt?na netas tj wiena.,o realiai pildyt tj kitka,tj susipainiojau

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-16 18:54:47 | Nuoroda

nepanikuok lengviausias budas yra internetu. uzpildai ten viska redaguoji jei persigalvoji ir pan, iki kazkurios ten datos, kuri siais metais nzn, nes stojau anais. tada gavus atestata nueini i priemimo komisija, su reikalinais doc, apie juos gali irgi intere pasiskaityt. tau atspausdina tavo lapa is intero tu ten pasirasai ar ka, prideda tavo atestata, foto, jei turi kokiu nors pazymejimu ar diplonu tai ju kopijas prideda... ir iseini, laukti kur istojai ziniu

Žinutė parašyta: 2009-06-16 18:59:05 | Nuoroda

na nznau,bet man su tom saskaitom painiawa,tj manau gal geriau realiai nueitna bet zesim kaip bus,matau jau dg kas prasymus uzpilde,o as dr  nepradejauna iswis sakau fobija kad nk nznau ir nespesiuznau gal panikoju per anksti bet wisitek

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-17 08:37:07 | Nuoroda

Sveiki norėjau pasiteirauti gal kas žinot, va kokia man situacija. Buvau pradėjus nete registruot tą prašymą ir nusifotkinau išsisaugojau tą registracijos pažymą, bet pinigų dar nesumokėjau ir nieko daugiau dar nepildžiau. Dabar iškilo tokia situacija , jog yra gera proga vasarai į užsienį padirėt ir tvarkau dokumentus , kad mama būtų mano įgaliotas asmuo, tačiau ji važiuos į aukštąją mokyklą ir pildys prašymą tada , kai paims atestatą... Tai ar jis negalios? Kaip panaikint tą nete? Ar dar nete tas kol nesumoki negalioja? :( nes nesuprantu o viskas taip greit jau turiu išvažiuot :(

• Istorija / VBE 58
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 59
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 73
Žinutė parašyta: 2009-06-17 09:31:12 | Nuoroda
sweetulka rašė:

Sveiki norėjau pasiteirauti gal kas žinot, va kokia man situacija. Buvau pradėjus nete registruot tą prašymą ir nusifotkinau išsisaugojau tą registracijos pažymą, bet pinigų dar nesumokėjau ir nieko daugiau dar nepildžiau. Dabar iškilo tokia situacija , jog yra gera proga vasarai į užsienį padirėt ir tvarkau dokumentus , kad mama būtų mano įgaliotas asmuo, tačiau ji važiuos į aukštąją mokyklą ir pildys prašymą tada , kai paims atestatą... Tai ar jis negalios? Kaip panaikint tą nete? Ar dar nete tas kol nesumoki negalioja? :( nes nesuprantu o viskas taip greit jau turiu išvažiuot :(

Kol nesumoki tos imokos tai tikrai negalioja.. Bet ir neuzpildysi prasymo, kol nesumokejai.. =)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-17 11:32:28 | Nuoroda

o po kiek laiko bus gaima prisijungt  ir pildyt prasyma, kai jau pervedi pinigus per banka?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:10:05 | Nuoroda

ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas?  Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats

Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:32:42 | Nuoroda
zirzlyss rašė:

ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas?  Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats

Jei rašo būsena baigta, reiškia viską teisingai užpildei ir jei nieko nekoreguosi tokie duomenys bus galutiniai. Tu tuos duomenis gali koreguoti iki paskutinės prašymų priėmimo dienos, ten nereikai nieko saugoti užtenka, kad rašo busena baigta ir paskutinę prašymų priėmimo dieną bus paimtas paskutinis varaintas prašymo.

Žinutė parašyta: 2009-06-17 13:39:47 | Nuoroda

O prasidejus dokumentu priemimui, kur juos reiks nest? I kieviena univera kur planuoji stot?

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą