Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:35:34
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
O prasidejus dokumentu priemimui, kur juos reiks nest? I kieviena univera kur planuoji stot? ne, i betkuri univera, nesvarbu kur stoji. tiesiog priemimo komisija turi but. lamabpo.lt svetaineje skelbiamos aukstosios mokyklos, kurios tai vykdo. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
15:36:59
| Nuoroda
www.lamabpo.lt -> bendrasis priemimas , nedaug skaityt ten. Prasyma gali pildyti betkuriame Lietuvos universitete ar kolegijoje, nesvarbu kur stoji. Vistiek i viena katila suplaukia jie. O dokumentus reikia nest ten, kur pildei prasyma. Jei prasyma pildei internetu - dokumentus nesi i betkuria Lietuvos aukstaja mokykla, dalyvaujancia bendrajame priemime |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-17
16:58:33
| Nuoroda
meisteriss rašė:
www.manobuvusioji.info/index.php?c=viral &;m=index&id=ab35f0b29833cf2b2c0e345d7718bfeb baik tersti foruma!!!!!!!!!!!! |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:19:55
| Nuoroda
o ten prasymo formo, kur pagrindiniai duomenys, ka reikia rasyti i laukeli "Pastas" ? ten kur "Pašto kodas: LT" tai suprantu, pasto indeksas, o ka ten auksciau nesupratu. Paskui prie "Už studijas moku pilną studijų įmoką:" reikia padeti varnele, nesuprantu kam, kaip galima moketi nepilna studiju imoka? Paskui "Užsienio kalba studijų metu:" ten jos yra tik 4 ir nera lietuviu. Tai jei as noriu mokytis universitete lietuviu kalba, negaliu pasirinkti, kaip suprasti? paskui prie "Karinė tarnyba:" , "esu karo prievolininkas ", tai cia reiskia, kad tipo dabar tarnauju kariuomenej, ar kad turiu tarnauti, ar kad turiu gaves pakvietima? Bet kiek zinau nebeprivaloma karo tarnyba, tai cia isvis nieko nezymeti? Prie "Neformaliojo vaikų švietimo mokyklos" prie laukelio "Metai" reikia rasyti kada ja baigiau ar pradejau? Aciu is anksto uz atsakymus |
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:22:17
| Nuoroda
V3rSus rašė:
zirzlyss rašė:
ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas? Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats Jei rašo būsena baigta, reiškia viską teisingai užpildei ir jei nieko nekoreguosi tokie duomenys bus galutiniai. Tu tuos duomenis gali koreguoti iki paskutinės prašymų priėmimo dienos, ten nereikai nieko saugoti užtenka, kad rašo busena baigta ir paskutinę prašymų priėmimo dieną bus paimtas paskutinis varaintas prašymo. O jeigu sakai, kad dabar prasymai nera priimami, tai is kur yra sudarytas sarasas "2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas" ? Cia gal sudarytas is tu kurie prasymus universitetuose dave, o ne internetu? |
Žinutė parašyta:
2009-06-17
17:59:42
| Nuoroda
zirzlyss rašė:
V3rSus rašė:
zirzlyss rašė:
ir ten internetu kai praeini visus tuos laukelius pagrindiniai duomenys, baigtos mokykos ir t.t., raso busena : baigta ivedimas. Tai cia reiskia, kad mano prasymas issiustas ar issaugotas? Jeigu tik issaugotas, tai ar reikes kazka paspausti, (jei taip tai ka, nes nerandu tokio mygtuko issiusti), kad issisiutu prasymas, ar jis automatiskai issisius? Aciu is anksto uz ats Jei rašo būsena baigta, reiškia viską teisingai užpildei ir jei nieko nekoreguosi tokie duomenys bus galutiniai. Tu tuos duomenis gali koreguoti iki paskutinės prašymų priėmimo dienos, ten nereikai nieko saugoti užtenka, kad rašo busena baigta ir paskutinę prašymų priėmimo dieną bus paimtas paskutinis varaintas prašymo. O jeigu sakai, kad dabar prasymai nera priimami, tai is kur yra sudarytas sarasas "2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas" ? Cia gal sudarytas is tu kurie prasymus universitetuose dave, o ne internetu? bendras registras yra, tiek internetu, tiek prasymu is univeru, keisi ka nors keisis ir studiju programu pasirenkamumas. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:23:13
| Nuoroda
Sveiki, turiu klausima tiems, kas sumokejo imoka internetu. Ar nekniso proto bankas del banko kodo? Kai noriu issiust pasirodo pranesimas: "Gavėjo sąskaitos numeris nesutampa su gavėjo pavadinimu ar asmens kodu (Gavėjo kodu)". Kai nieko nerasau i banko kodos vieta, tuomet viskas normaliai. Kaip manot reikalingas tas banko kodas, nes ir anksciau teko moketi uz ivairias paslaugas ir daznai net neraikedavo nieko rasyti i "Gavejo kodas" vieta. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:49:31
| Nuoroda
Kadangi yra duotas tai manau reikia, kazkas virsuje rase, kad irgi nesutapo del to, kad saskaitos numeri su tarpais parase, gal ir cia ta pati problema? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:51:06
| Nuoroda
Ne, as saskaitos numeri be tarpu rasiau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
21:32:15
| Nuoroda
gal zinot ar galima prasyme rasyt taip(pvz): Prasymas vf ir po to Prasymas m.(ta pati profesija)ar uztenka tik viena rasyt.gal i pm parasytumet.aciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
12:40:41
| Nuoroda
Man iskilo dabar toks klausimukas.... Tikuosi suprantamai parasysiu... Mano sarasas atrodys taip.. 1. Teise VU vf 2. Teise VU m 3. Teise MRU vf 4. Teise MRU m 5. .......... ....... 16. .......... Tarkime as gaunu krepseli.... bet 200 ar kiek ten zmoniu taip pat turinciu krepseli ir aukstesnius nei mano balus mane aplenkia ir as nepatenku i VU teise vf... bet as vis dar turiu krepseli ir galiu pretenduot i kita socialiniu mokslu srity... tai kaip tada, ar as neteksiu krepselio ir eisiu i VU teise m, jei balai leis, ar ziures iskart i kita pagal mano sarasa pasirinkta specialybe, t.y. MRU teise vf? sito as nelabai suprantu... aisku, juk gali ir taip but, kad teisej isvis nebus mokamu vietu, jei visas bus krepselininkai uzeme...
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
19:28:59
| Nuoroda
vooooou, tai geriau pirma surašyt visas vf ir tik ant galo tą patį tik m? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
20:01:33
| Nuoroda
sblga rašė:
Sveiki, turiu klausima tiems, kas sumokejo imoka internetu. Ar nekniso proto bankas del banko kodo? Kai noriu issiust pasirodo pranesimas: "Gavėjo sąskaitos numeris nesutampa su gavėjo pavadinimu ar asmens kodu (Gavėjo kodu)". Kai nieko nerasau i banko kodos vieta, tuomet viskas normaliai. Kaip manot reikalingas tas banko kodas, nes ir anksciau teko moketi uz ivairias paslaugas ir daznai net neraikedavo nieko rasyti i "Gavejo kodas" vieta. nereikia nieko rasyti ten, nes banko kodas ir gavejo kodas netaspats. as nerasiau ir viskas tvarkingai nujeo tie pinigai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
20:51:17
| Nuoroda
Aš norejau paklaust dėl prašymo išsiuntimo internetu. Tarkime, kai tame puslapyje viska užpildai( kalbu apie prašymo blanką) tai kaip paskui išsiūst jį ? Nes man rodo,jog duomenų įvedimas baigtas. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:11:59
| Nuoroda
wow, mano sarasas toks pat kaip mellisos, tik 5. VU Teise neakivaizdines... treciadieni pridaviau, beveik rami galva, kaip bus taip... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
17:11:21
| Nuoroda
sveiki. norejau paklausti ar siais metais norint priduoti dokumentus, reikia atskirai vaziuoti i kiekviena kolegija? ir dar norejau paklausti, pwz kauno kolegijoje galima rasyti 15 spec, tai gal kas zinot, ar tas 15 specialybiu galima rasyti tik is kauno kolegijos, ar aplamai ir is kitu kolegiju...aciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
18:11:00
| Nuoroda
mellisa rašė:
Man iskilo dabar toks klausimukas.... Tikuosi suprantamai parasysiu... Mano sarasas atrodys taip.. 1. Teise VU vf 2. Teise VU m 3. Teise MRU vf 4. Teise MRU m 5. .......... ....... 16. .......... Tarkime as gaunu krepseli.... bet 200 ar kiek ten zmoniu taip pat turinciu krepseli ir aukstesnius nei mano balus mane aplenkia ir as nepatenku i VU teise vf... bet as vis dar turiu krepseli ir galiu pretenduot i kita socialiniu mokslu srity... tai kaip tada, ar as neteksiu krepselio ir eisiu i VU teise m, jei balai leis, ar ziures iskart i kita pagal mano sarasa pasirinkta specialybe, t.y. MRU teise vf? sito as nelabai suprantu... aisku, juk gali ir taip but, kad teisej isvis nebus mokamu vietu, jei visas bus krepselininkai uzeme...
Turedama krepseli, jeigu nepakliusi i Teise nemokama , tai tada ziures 2 ir pakliusi i mokama o i 2 rasytum Mru teise nemokama tada ten ir pakliutum,jei mazesnkis konkursas Jei butinai nori pakliuti i VU teise (nesvarbu m ar vf) tai toki ir palik varijanta,o jeigu pirmoj vietoj kad nemoketi uz studijas,tai MRU rasyk i 2 vieta ,o tada tik VU teise i Mokama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
17:44:42
| Nuoroda
Sveiki, norėjau palausti tų, kurie pinigus pervedė internetu. Po kiek laiko praėjus nuo pervedimo jums leido prisijungti prie ISAS? LAMA puslapyje rašo, jog įmoka nueina per 1 darbo dieną, bet aš pinigus pervedžiau sekmadienį, o prisijungti kol kas neleidžia...Mokėjau iš mamos sąskaitos, bet mokėjime nurodžiau savo asmens kodą...bijau, jog pinigai nebūtų nuėję velnias žino kur. Beje, jums kaip gavėjas buvo nurodytas KTU? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
17:53:45
| Nuoroda
saras* rašė:
Sveiki, norėjau palausti tų, kurie pinigus pervedė internetu. Po kiek laiko praėjus nuo pervedimo jums leido prisijungti prie ISAS? LAMA puslapyje rašo, jog įmoka nueina per 1 darbo dieną, bet aš pinigus pervedžiau sekmadienį, o prisijungti kol kas neleidžia...Mokėjau iš mamos sąskaitos, bet mokėjime nurodžiau savo asmens kodą...bijau, jog pinigai nebūtų nuėję velnias žino kur. Beje, jums kaip gavėjas buvo nurodytas KTU? Atrašiau tau į tą klausimą bangos forume. Tik tiek dar pridursiu, kad neužmiršk atsispausdinti kvito iš el. bankininkystės, kad pervedei tuos pinigus. Čia bus kaip įrodymas. |
Žinutė parašyta:
2009-06-23
18:15:13
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Sveiki, norėjau palausti tų, kurie pinigus pervedė internetu. Po kiek laiko praėjus nuo pervedimo jums leido prisijungti prie ISAS? LAMA puslapyje rašo, jog įmoka nueina per 1 darbo dieną, bet aš pinigus pervedžiau sekmadienį, o prisijungti kol kas neleidžia...Mokėjau iš mamos sąskaitos, bet mokėjime nurodžiau savo asmens kodą...bijau, jog pinigai nebūtų nuėję velnias žino kur. Beje, jums kaip gavėjas buvo nurodytas KTU? Atrašiau tau į tą klausimą bangos forume. Tik tiek dar pridursiu, kad neužmiršk atsispausdinti kvito iš el. bankininkystės, kad pervedei tuos pinigus. Čia bus kaip įrodymas. Kas be ko:) |
|
|