Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
18:33:04
| Nuoroda
Geras, siandien pinigus pervedziau uz prasyma ir namo grizus jau ileido pildyti Greiti kantuperiai ktu, greiti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
18:47:26
| Nuoroda
Pildant prašymą reikia nurodyti Užsienio kalbos mokykloje bei Užsienio kalbos studijų metu. Iš pradžių neabejodamas įrašiau anglų kalbą, vėliau pasiskaitinėjau forumuose ir, žodžiu, teigiama, kad čia reikia įrašyti tik tiems, kurie baigė mokyklas kitomis kalbomis. Pačiam tai atrodo nelogiška ir visgi kaip yra iš tiesų? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:07:09
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Pildant prašymą reikia nurodyti Užsienio kalbos mokykloje bei Užsienio kalbos studijų metu. Iš pradžių neabejodamas įrašiau anglų kalbą, vėliau pasiskaitinėjau forumuose ir, žodžiu, teigiama, kad čia reikia įrašyti tik tiems, kurie baigė mokyklas kitomis kalbomis. Pačiam tai atrodo nelogiška ir visgi kaip yra iš tiesų? Nenusipeza tegul. Aš mokykloj mokiaus anglų k. ir rusų k., tad prie Užsienio kalbos mokykloje jas ir pažymiu. Kadangi turėjau rusų k. B lygiu, o ir nemoku jos visiškai, tad prie Užsienio kalbos studijų metu žymiu anglų k., kurios egzą ir laikiau. Čia reikia rašyti visiems ir apie bendrojo lavinimo mokyklas |
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:14:26
| Nuoroda
Dėkui už informaciją. Taip ir galvojau. Kaip pastebiu, daugelis stojančiųjų linkę iš šūdo vašką išspausti ir ieškoti stebuklų ten, kur jų nėra |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:21:59
| Nuoroda
Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:30:46
| Nuoroda
saras* rašė:
Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai... vajetau, greiciau tu, ne jie, sry nesupyk bet taip jau |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
19:38:06
| Nuoroda
V3rSus rašė:
saras* rašė:
Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai... vajetau, greiciau tu, ne jie, sry nesupyk bet taip jau Dėmesio stoka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
20:01:25
| Nuoroda
Sitas veikejas eina per temas ir fleimina. Nepakenciu tokiu zmoniu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-23
20:06:19
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Sitas veikejas eina per temas ir fleimina. Nepakenciu tokiu zmoniu... Visokių yra visokių reik:) štai ir man viskas su tuo ISAS susitvarkė |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
13:03:06
| Nuoroda
Norejau paklausti, o iki kurios dienos galima pildyti prasymo formas..? nes kol rezultatu nezinau kolkas tai net nieko nepradejes.:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
16:20:20
| Nuoroda
Muuuu rašė:
dainius.... rašė:
Norejau paklausti, o iki kurios dienos galima pildyti prasymo formas..? nes kol rezultatu nezinau kolkas tai net nieko nepradejes.:D Internetu trumpiau, o tiesiogiai iki 07 18 d. Gal kas žino iki kada internetu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
16:50:30
| Nuoroda
iki 7d Liepos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
22:43:28
| Nuoroda
noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
22:55:34
| Nuoroda
Taip, kiek man zinoma, nesigaus Pirma tikrina univerus, po to atskiras turas vyksta i kolegijas. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
22:56:28
| Nuoroda
Gal kas galėtų paaiškinti del tų papildomų balų pridedamų stojant? Tarkim turiu 2 vietos diplomą laimėtą Lietuvos sambo čempionate, bet 2006 metais. O rašo , kad galioja 11-12 klasėse pasiekti laimejimai, o sporto sričiai irgi tai galioja? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
22:58:27
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Taip, kiek man zinoma, nesigaus Pirma tikrina univerus, po to atskiras turas vyksta i kolegijas. tai tada man nekas jei neistosiu kur noriu:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
23:04:50
| Nuoroda
burzuika rašė:
noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:) jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
23:06:47
| Nuoroda
ToXiC_DoLL rašė:
Gal kas galėtų paaiškinti del tų papildomų balų pridedamų stojant? Tarkim turiu 2 vietos diplomą laimėtą Lietuvos sambo čempionate, bet 2006 metais. O rašo , kad galioja 11-12 klasėse pasiekti laimejimai, o sporto sričiai irgi tai galioja? jei tu nori stoti kazkur kas susije su sportu, tai gal ir aktuali sita 2 vieta.. o jei tu stosi kazkur, kur visai nesusije su sportu, tai cia nieko verta 2 vieta.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
23:16:26
| Nuoroda
na kiek žinau nebutinai kažką su sportu susijusio reikia rinktis , kad pridėtų balų. Nes paminėti ir sporto pasiekimai prie daugumos studijų, jei gerai ten viską supratau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24
23:21:44
| Nuoroda
uzeik studijos.lt i balu skaiciuokle, ir ten gali paziureti, kur ir i kokias studijas pridedami papildomi balai ir uz kokius laimejimus.. |
|
|