Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 18:33:04 | Nuoroda

Geras, siandien pinigus pervedziau uz prasyma ir namo grizus jau ileido pildyti :) Greiti kantuperiai ktu, greiti... 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-06-23 18:47:26 | Nuoroda

Pildant prašymą reikia nurodyti Užsienio kalbos mokykloje bei Užsienio kalbos studijų metu. Iš pradžių neabejodamas įrašiau anglų kalbą, vėliau pasiskaitinėjau forumuose ir, žodžiu, teigiama, kad čia reikia įrašyti tik tiems, kurie baigė mokyklas kitomis kalbomis. Pačiam tai atrodo nelogiška ir visgi kaip yra iš tiesų?

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:07:09 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Pildant prašymą reikia nurodyti Užsienio kalbos mokykloje bei Užsienio kalbos studijų metu. Iš pradžių neabejodamas įrašiau anglų kalbą, vėliau pasiskaitinėjau forumuose ir, žodžiu, teigiama, kad čia reikia įrašyti tik tiems, kurie baigė mokyklas kitomis kalbomis. Pačiam tai atrodo nelogiška ir visgi kaip yra iš tiesų?

Nenusipeza tegul. Aš mokykloj mokiaus anglų k. ir rusų k., tad prie Užsienio kalbos mokykloje jas ir pažymiu. Kadangi turėjau rusų k. B lygiu, o ir nemoku jos visiškai, tad prie Užsienio kalbos studijų metu žymiu anglų k., kurios egzą ir laikiau. Čia reikia rašyti visiems ir apie bendrojo lavinimo mokyklas :)

Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:14:26 | Nuoroda

Dėkui už informaciją. Taip ir galvojau. Kaip pastebiu, daugelis stojančiųjų linkę iš šūdo vašką išspausti ir ieškoti stebuklų ten, kur jų nėra

Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:21:59 | Nuoroda

Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai...

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:30:46 | Nuoroda
saras* rašė:

Nu bet jau toj lamoj ir sėdi tikri lamos. Parašiau aš jiems emailą, kad išsiaiškintų kodėl manęs neprileidžia prie ISAS sistemos, tai jie man atsiunčia emailą su nuoroda į tą puslapį kur parašyta, jog mokant būtina nurodyt asmens kodą. Ot nesusipratėliai...

vajetau, greiciau tu, ne jie, sry nesupyk bet taip jau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-23 19:38:06 | Nuoroda
V3rSus rašė:
saras* rašė:

vajetau, greiciau tu, ne jie, sry nesupyk bet taip jau :)

Dėmesio stoka?

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-23 20:01:25 | Nuoroda

Sitas veikejas eina per temas ir fleimina. Nepakenciu tokiu zmoniu... 

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-06-23 20:06:19 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Sitas veikejas eina per temas ir fleimina. Nepakenciu tokiu zmoniu... 

Visokių yra visokių reik:) štai ir man viskas su tuo ISAS susitvarkė

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-24 13:03:06 | Nuoroda

Norejau paklausti, o iki  kurios dienos galima pildyti  prasymo formas..? nes kol  rezultatu nezinau kolkas tai  net nieko  nepradejes.:D

• Fizika / VBE 40
  • Istorija / VBE 72
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 24
  • Matematika / VBE 17
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 30
Žinutė parašyta: 2009-06-24 16:20:20 | Nuoroda
Muuuu rašė:
dainius.... rašė:

Norejau paklausti, o iki  kurios dienos galima pildyti  prasymo formas..? nes kol  rezultatu nezinau kolkas tai  net nieko  nepradejes.:D

Internetu trumpiau, o tiesiogiai iki 07 18 d.

Gal kas žino iki kada internetu?

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 37
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 70
Žinutė parašyta: 2009-06-24 16:50:30 | Nuoroda

iki 7d Liepos

• Istorija / VBE 36
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 65
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 19
Žinutė parašyta: 2009-06-24 22:43:28 | Nuoroda

noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:)

Žinutė parašyta: 2009-06-24 22:55:34 | Nuoroda

Taip, kiek man zinoma, nesigaus :) Pirma tikrina univerus, po to atskiras turas vyksta i kolegijas. 

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-06-24 22:56:28 | Nuoroda

Gal kas galėtų paaiškinti del tų papildomų balų pridedamų stojant? Tarkim turiu 2 vietos diplomą laimėtą Lietuvos sambo čempionate, bet 2006 metais. O rašo , kad galioja 11-12 klasėse pasiekti laimejimai, o  sporto sričiai   irgi tai galioja?

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-24 22:58:27 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Taip, kiek man zinoma, nesigaus :) Pirma tikrina univerus, po to atskiras turas vyksta i kolegijas. 

tai tada man nekas jei neistosiu kur noriu:D

Žinutė parašyta: 2009-06-24 23:04:50 | Nuoroda
burzuika rašė:

noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:)

jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... :) o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. :)

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-24 23:06:47 | Nuoroda
ToXiC_DoLL rašė:

Gal kas galėtų paaiškinti del tų papildomų balų pridedamų stojant? Tarkim turiu 2 vietos diplomą laimėtą Lietuvos sambo čempionate, bet 2006 metais. O rašo , kad galioja 11-12 klasėse pasiekti laimejimai, o  sporto sričiai   irgi tai galioja?

jei tu nori stoti kazkur kas susije su sportu, tai gal ir aktuali sita 2 vieta.. o jei tu stosi kazkur, kur visai nesusije su sportu, tai cia nieko verta 2 vieta.. :) 

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-24 23:16:26 | Nuoroda

na kiek žinau nebutinai kažką su sportu susijusio reikia rinktis , kad pridėtų balų. Nes paminėti ir sporto pasiekimai prie daugumos studijų, jei gerai ten viską supratau.

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-24 23:21:44 | Nuoroda

uzeik studijos.lt i balu skaiciuokle, ir ten gali paziureti, kur ir i kokias studijas pridedami papildomi balai ir uz kokius laimejimus.. :) 

• Matematika / VBE 99
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą