Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-25 00:13:17 | Nuoroda
Nastiona rašė:
burzuika rašė:

noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:)

jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... :) o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. :)

i pedagogini visi istoja:DD o as noriu i vilniuas kolegija tai ten mano manymu sunkiau biski i kai kurias specialybes:)

Žinutė parašyta: 2009-06-25 14:50:05 | Nuoroda

laba diena,

norejau paklausti, uzpildyta prasymo blanka kur man reikia siusti?

Žinutė parašyta: 2009-06-25 17:26:11 | Nuoroda
burzuika rašė:
Nastiona rašė:
burzuika rašė:

noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:)

jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... :) o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. :)

i pedagogini visi istoja:DD o as noriu i vilniuas kolegija tai ten mano manymu sunkiau biski i kai kurias specialybes:)

Bet tai su tuo pedagoginiu ziuriu jau nuo senu laiku tokio kalbos yra =D Mama sake, kai ji istojo i VU jau tada apie pedagogini ejo kalba, akd stoja tik tuo atveju, jeigu niekur kitur neistoja... =))
Žinutė parašyta: 2009-06-25 17:26:39 | Nuoroda

Bet tai su tuo pedagoginiu ziuriu jau nuo senu laiku tokio kalbos yra =D Mama sake, kai ji istojo i VU jau tada apie pedagogini ejo kalba, akd stoja tik tuo atveju, jeigu niekur kitur neistoja... =))

Žinutė parašyta: 2009-06-26 19:07:10 | Nuoroda

laba, iskilo klausimas, jeigu zmogus raso i univerus, po to kolegijas, o vienoje is ju antradieni stojamieji, tai jisai ramiai laiko tuos stojamuosius, o jeigu neislaiko stoja i savo rasytus univerus? 

Žinutė parašyta: 2009-06-28 10:48:34 | Nuoroda

Tiesa, jog betkokiame banke galima sumokėti pinigus ?

Žinutė parašyta: 2009-06-28 11:42:39 | Nuoroda
Tirpstantis rašė:

Tiesa, jog betkokiame banke galima sumokėti pinigus ?

Taip, gali kad ir iš užsienio pervesti :)

• Biologija / VBE 97
  • Chemija / VBE 85
  • Informacinės technologijos / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 71
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2009-06-29 23:57:29 | Nuoroda

turiu toki klausimeli del prasymo pildant internetu. pvz praso ivesti Pasta, nu pasto kodas tai suprantu, bet koki pasta man vesti?:D ir dar del gyvenamosios vietos, kur yra gyvenviete: tai savo miesta reikia irasyti? ir jei gyvenu name tai kur buto numeris, reikia palikti tuscia vieta ar padeti bruksniuka koki?:)

Žinutė parašyta: 2009-06-30 00:37:41 | Nuoroda

www.post.lt/lt/?id=316

Ivesk cia savo duomenis - ismes ir kokiam pastui priklausai, ir koks tavo pasto kodas :) 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-06-30 08:32:53 | Nuoroda

blem , zmones apsvieskit.. nesuprantu iki kada galima tuos prasymus nesti..sako, kad iki liepos 18. bet vakar paskambino drauges mama ir prigasdino, kad MRU dokus priima tik iki liepos 2, o zurnale kur stoti 2009 vapse raso ,kad iki liepos 3..nk nebesuprantu bijau paveluot... nes dar neapsisprendus ka rasyti saraso gale...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 09:16:27 | Nuoroda
EnIGma;) rašė:

blem , zmones apsvieskit.. nesuprantu iki kada galima tuos prasymus nesti..sako, kad iki liepos 18. bet vakar paskambino drauges mama ir prigasdino, kad MRU dokus priima tik iki liepos 2, o zurnale kur stoti 2009 vapse raso ,kad iki liepos 3..nk nebesuprantu bijau paveluot... nes dar neapsisprendus ka rasyti saraso gale...

tai ten gal i muitines ir policijos veikla ar kaip ten galima tik iki liepos 2 nes šeip tai bendras priėmimas juk baigiasi tik liepos 18d 15val.

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-06-30 11:56:06 | Nuoroda

Nieko absoliuciai nereik klausyt, isskyrus LAMABPO, kuri vykdo priemima bendraji i aukstasias mokyklas ;) Kur stoti, cosmopolitan ar dar kas gali rasyt ka nori,  bet viskas tiksliai nurodyta lamabpo.lt :} Cheers! 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:08:27 | Nuoroda

sveiki,gal kas nors kas jau pervede pinigus internetu glaetu man padeti?nori vest is swed...skype bladerrr333...buciau dekingas ;) 

• Istorija / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 54
Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:40:33 | Nuoroda

Reikia pagalbos..

Pries kokias keturias valandas  pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso '  Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. '

Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ?

• Biologija / MBE 8
  • Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 11
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 20
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:42:13 | Nuoroda

Norejau paklausti ten pildant internetu  tai reikia paraso tai kaip ji parasyti reiks?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:46:20 | Nuoroda
Grrreta rašė:

Norejau paklausti ten pildant internetu  tai reikia paraso tai kaip ji parasyti reiks?

Nereikia jokio paraso...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:47:00 | Nuoroda
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

Pries kokias keturias valandas  pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso '  Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. '

Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ?

As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:48:15 | Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu

bet gi kai ziurejau ta visa lapa kur uzpildyt reikia tai ten gale yra laukelis kuriame pasirasyt turi... :S

Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:49:26 | Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu :)

• Biologija / MBE 8
  • Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 11
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 20
Žinutė parašyta: 2009-06-30 18:50:05 | Nuoroda
Grrreta rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:

Reikia pagalbos..

bet gi kai ziurejau ta visa lapa kur uzpildyt reikia tai ten gale yra laukelis kuriame pasirasyt turi... :S

Tai cia nebent jeigu pildai ne internetu, o rastu. =)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą