Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
00:13:17
| Nuoroda
Nastiona rašė:
burzuika rašė:
noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:) jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. i pedagogini visi istoja:DD o as noriu i vilniuas kolegija tai ten mano manymu sunkiau biski i kai kurias specialybes:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
14:50:05
| Nuoroda
laba diena, norejau paklausti, uzpildyta prasymo blanka kur man reikia siusti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
17:26:11
| Nuoroda
burzuika rašė:
Nastiona rašė:
burzuika rašė:
noreciau paklaust o kaip man reik pildyt jeigu as noriu pirma i kolegija stoti o paskui jei neistociau i universiteta man tas biksi neaisku?:) jei tu neistosi i kolegija, tai tuo labiau neistosi ir i univera... o tikrina pirmiau universitetus, o jau poto kolegijas tik.. i pedagogini visi istoja:DD o as noriu i vilniuas kolegija tai ten mano manymu sunkiau biski i kai kurias specialybes:) Bet tai su tuo pedagoginiu ziuriu jau nuo senu laiku tokio kalbos yra =D Mama sake, kai ji istojo i VU jau tada apie pedagogini ejo kalba, akd stoja tik tuo atveju, jeigu niekur kitur neistoja... =)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-25
17:26:39
| Nuoroda
Bet tai su tuo pedagoginiu ziuriu jau nuo senu laiku tokio kalbos yra =D Mama sake, kai ji istojo i VU jau tada apie pedagogini ejo kalba, akd stoja tik tuo atveju, jeigu niekur kitur neistoja... =)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
19:07:10
| Nuoroda
laba, iskilo klausimas, jeigu zmogus raso i univerus, po to kolegijas, o vienoje is ju antradieni stojamieji, tai jisai ramiai laiko tuos stojamuosius, o jeigu neislaiko stoja i savo rasytus univerus? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
10:48:34
| Nuoroda
Tiesa, jog betkokiame banke galima sumokėti pinigus ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
11:42:39
| Nuoroda
Tirpstantis rašė:
Tiesa, jog betkokiame banke galima sumokėti pinigus ? Taip, gali kad ir iš užsienio pervesti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
23:57:29
| Nuoroda
turiu toki klausimeli del prasymo pildant internetu. pvz praso ivesti Pasta, nu pasto kodas tai suprantu, bet koki pasta man vesti?:D ir dar del gyvenamosios vietos, kur yra gyvenviete: tai savo miesta reikia irasyti? ir jei gyvenu name tai kur buto numeris, reikia palikti tuscia vieta ar padeti bruksniuka koki?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
00:37:41
| Nuoroda
Ivesk cia savo duomenis - ismes ir kokiam pastui priklausai, ir koks tavo pasto kodas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
08:32:53
| Nuoroda
blem , zmones apsvieskit.. nesuprantu iki kada galima tuos prasymus nesti..sako, kad iki liepos 18. bet vakar paskambino drauges mama ir prigasdino, kad MRU dokus priima tik iki liepos 2, o zurnale kur stoti 2009 vapse raso ,kad iki liepos 3..nk nebesuprantu bijau paveluot... nes dar neapsisprendus ka rasyti saraso gale... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
09:16:27
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
blem , zmones apsvieskit.. nesuprantu iki kada galima tuos prasymus nesti..sako, kad iki liepos 18. bet vakar paskambino drauges mama ir prigasdino, kad MRU dokus priima tik iki liepos 2, o zurnale kur stoti 2009 vapse raso ,kad iki liepos 3..nk nebesuprantu bijau paveluot... nes dar neapsisprendus ka rasyti saraso gale... tai ten gal i muitines ir policijos veikla ar kaip ten galima tik iki liepos 2 nes šeip tai bendras priėmimas juk baigiasi tik liepos 18d 15val. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
11:56:06
| Nuoroda
Nieko absoliuciai nereik klausyt, isskyrus LAMABPO, kuri vykdo priemima bendraji i aukstasias mokyklas Kur stoti, cosmopolitan ar dar kas gali rasyt ka nori, bet viskas tiksliai nurodyta lamabpo.lt :} Cheers! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:08:27
| Nuoroda
sveiki,gal kas nors kas jau pervede pinigus internetu glaetu man padeti?nori vest is swed...skype bladerrr333...buciau dekingas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:40:33
| Nuoroda
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:42:13
| Nuoroda
Norejau paklausti ten pildant internetu tai reikia paraso tai kaip ji parasyti reiks? |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:46:20
| Nuoroda
Grrreta rašė:
Norejau paklausti ten pildant internetu tai reikia paraso tai kaip ji parasyti reiks? Nereikia jokio paraso... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:47:00
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:48:15
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu bet gi kai ziurejau ta visa lapa kur uzpildyt reikia tai ten gale yra laukelis kuriame pasirasyt turi... :S |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:49:26
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:50:05
| Nuoroda
Grrreta rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu bet gi kai ziurejau ta visa lapa kur uzpildyt reikia tai ten gale yra laukelis kuriame pasirasyt turi... :S Tai cia nebent jeigu pildai ne internetu, o rastu. =) |