Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:50:30
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:52:06
| Nuoroda
aaa aisku tada o kaip internetu nereik gauti jokio ten cekio ar pan kad susimokejai ar jau automatiskai ten viska sutvarko? |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:54:35
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:55:10
| Nuoroda
Grrreta rašė:
aaa aisku tada o kaip internetu nereik gauti jokio ten cekio ar pan kad susimokejai ar jau automatiskai ten viska sutvarko? Del visa ko, kai sumokesi per el. bankininkyste, tai gali atsispausdinti ta kvita, kad pavedimas padarytas =) Bus ramu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:55:54
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... Tai beveik 100%, akd rytoj gausi =) Nes jeigu iki pietu pervedi, tada gali buti ir ta pacia diena, o kadangi 3h, tai greiciausiai ryte tik leis prisijungt =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:57:38
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Grrreta rašė:
aaa aisku tada o kaip internetu nereik gauti jokio ten cekio ar pan kad susimokejai ar jau automatiskai ten viska sutvarko? Del visa ko, kai sumokesi per el. bankininkyste, tai gali atsispausdinti ta kvita, kad pavedimas padarytas =) Bus ramu aisku dekui labai uz informacija ) ryt ketinu pildyti o tiek dar nezinau )) |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:59:27
| Nuoroda
Grrreta rašė:
Lenocka rašė:
Grrreta rašė:
aaa aisku tada o kaip internetu nereik gauti jokio ten cekio ar pan kad susimokejai ar jau automatiskai ten viska sutvarko? Del visa ko, kai sumokesi per el. bankininkyste, tai gali atsispausdinti ta kvita, kad pavedimas padarytas =) Bus ramu aisku dekui labai uz informacija ) ryt ketinu pildyti o tiek dar nezinau )) Nieko ten baisaus =)) Uzeini, 3 min uztrunki ir uzpildai =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:59:48
| Nuoroda
Kita diena, bent man, atsoiuncia i pasta laiska, kad uzregistruotas prasymas |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:01:10
| Nuoroda
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... Tai beveik 100%, akd rytoj gausi =) Nes jeigu iki pietu pervedi, tada gali buti ir ta pacia diena, o kadangi 3h, tai greiciausiai ryte tik leis prisijungt =) dekui uz informacija, nebereiks nervuotis daugiau .. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:01:29
| Nuoroda
Na bandysiu ir as ryt ) jauciu dar parasysiu cia ne iskils klausimu |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:04:29
| Nuoroda
Grrreta rašė:
Na bandysiu ir as ryt ) jauciu dar parasysiu cia ne iskils klausimu butinai =))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:04:51
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Lenocka rašė:
PKfyz rašė:
Reikia pagalbos.. Pries kokias keturias valandas pervedziau pinigus, bet kai bandau prisijungti man raso ' Jūsų stojamoji studijų įmoka nerasta Priėmimo komisijos sąskaitoje. Bandykite vėliau. ' Tai gal kas galetumete man pasakyt ar cia visiems reikia laukt tiek laiko ar cia kazkoks nesusipratimas ir taip neturetu but ... ? As tai sumokejau mazdaug 1h, o prisijungiau jau 5 ar 6h, tai manau reikia palaukti biski =) normalu Nuraminai, dabar po kokios valandos dar karta pabandysiu Gal pervedei velai, tai jei tik rytoj leis tau prisijungt =) Nesijaudink =) Na banke buvau apie trecia valanda ... Tai beveik 100%, akd rytoj gausi =) Nes jeigu iki pietu pervedi, tada gali buti ir ta pacia diena, o kadangi 3h, tai greiciausiai ryte tik leis prisijungt =) dekui uz informacija, nebereiks nervuotis daugiau .. Taupyk nervus, dar prireiks ju =))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:05:03
| Nuoroda
Man prie ISAS leido prisijungt tik praėjus 2.5 paros po apmokėjimo, taip kad nesijaudinkit jei vėluos, normalu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:56:20
| Nuoroda
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau
.
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:02:55
| Nuoroda
gal kas zinot kas ta "lama duomenu baze, tvarkarascio redagavimas" >>http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html , kas ten yra? Ir jei ten kasnors naudingo, ar imanoma prisijungt, jei taip tai kaip? as esu uzsiregistraves, bet savo duomenis suvedus neieina. gal registracijos numeris , kuri cia reikia ivesti, nera unikalus ISAS kodas? Jei ne tai kas ten yra? . Smalsu |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:34:08
| Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .manau kad gali į vieną vietą rašyt nes stojamasis balas geras |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:37:31
| Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau
.Su tokiais balais be vargo gausi krepšelį ir įstosi į mediciną:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:38:21
| Nuoroda
Omeny turėjau farmaciją:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:49:09
| Nuoroda
O ka daryt jei man isvis susimoket neleidzia? Raso "Gavejo kodas nesutampa su gavejo saskaitos numeriu", bet kad desimt kartu tikrinau ir viskas tikrai uzpildyta teisingai |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:07:34
| Nuoroda
Turbūt kalbi apie tą 73000? Nerašyk ten nieko. |