Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:14:08 | Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .

O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? Rasyk viena ir nemesk pinigu i bala

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:20:21 | Nuoroda
R.V.U. rašė:

Turbūt kalbi apie tą 73000?  Nerašyk ten nieko.

aciu, jau issigandus buvau, bet pavyko viskas

Žinutė parašyta: 2009-07-01 12:37:45 | Nuoroda

As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 12:39:19 | Nuoroda
Ramunnia rašė:

As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti?

IBAN reiksia kad blogai suvedei saskaitos numeri - patikrink tiksliai skaiciukus visus

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 84
Žinutė parašyta: 2009-07-01 12:40:49 | Nuoroda
Ramunnia rašė:

Tarp banko kodo nepalik tarpų. PVZ: LT0254458468115

• Fizika / VBE 68
  • Istorija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 40
Žinutė parašyta: 2009-07-01 12:50:56 | Nuoroda

Dekui, pagaliau susitvarkiau :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:05:48 | Nuoroda

kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? aciu uz pagalba

• Geografija / MBE 8
  • Istorija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 68
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:10:22 | Nuoroda
skiper rašė:

kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? aciu uz pagalba

Paskirtis tai cia bus greiciausiai pavadinimas - Stojamoji studiju imoka. Vardas pavarde, tai cia bus KTU (Bendrojo priemimo komisija)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:24:16 | Nuoroda

Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... 

• Geografija / MBE 8
  • Istorija / VBE 91
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:31:14 | Nuoroda

Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ?

• Biologija / MBE 8
  • Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 11
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 20
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:33:13 | Nuoroda

atsiprasau uz klaidas ..

• Biologija / MBE 8
  • Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 11
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 20
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:45:50 | Nuoroda
PKfyz rašė:

Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ?

As tik parasiau pasto koda, o kur pastas nieko nerasiau =) Ir viskas gerai

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:46:45 | Nuoroda
skiper rašė:

Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... 

Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:55:47 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .

O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? Rasyk viena ir nemesk pinigu i bala

oj, rimtai 20.26 :D aciu:) dekui Jums visiems uz padrasinimus. siuo metu man labai sunku girdeti pasipiktinusiu aplinkiniu replikas, kam as stoju i ta farmacija , turedama toki nebloga bala. "stok i medicina", sako.bet save as isisvaizduoju dirbancia su vaistais:)
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:56:51 | Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:

Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki?

fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan...
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:57:17 | Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:

oj, rimtai 20.26 :D aciu:) dekui Jums visiems uz padrasinimus. siuo metu man labai sunku girdeti pasipiktinusiu aplinkiniu replikas, kam as stoju i ta farmacija , turedama toki nebloga bala. "stok i medicina", sako.bet save as isisvaizduoju dirbancia su vaistais:)

Svarbu ko sirdis geidzia =) O ka kiti sako.. Paklausyk, bet elkis kaip sirdis liepia =)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:57:46 | Nuoroda
siestaa rašė:
Lenocka rašė:
skiper rašė:

fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan...

Bet jeigu vienoj eilutej ten pas ji taip parasyta, tai net nz.. =)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:07:24 | Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:

per snora moku. asmens koda reikia kitoj vietoj rasyt - "Moketojo informacija"...tas koda reikia ivest prie "Gavejo informacija", o registravimo pazymoj vienintelis likes skaicius yra gavejo banko kodas - 73000...jei kas pildet per snora, tj apsvieskit kaip ten daryt

• Geografija / MBE 8
  • Istorija / VBE 91
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:59:03 | Nuoroda

blemba, neissiunciau tik del to, kad neradau kur savo asm koda rasyt. Siunciu per hanza.net, ir nera tokios skilties kaip "moketojo informacija". ka daryt?

• Biologija / VBE 98
  • Chemija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
Žinutė parašyta: 2009-07-01 16:14:01 | Nuoroda
siestaa rašė:

Ei, yra dar taip sakančių?  Nežinau kokie žmonės taip sako, bet, matyt, nėra susidūrę su farmacija kaip specialybe :) Juk tai tikrai sunkus mokslas, labai platus (juk daktarai dažnai išmano vos vieną srity, o farmacininkas turi nusimanyti apie viską, juk kaip kitaip padės žmonėm, kurie ateina be recepto?) , o ir, manau, tikrai perspektyvus. Daugeliui galbūt net atrodo, kad tai panašu į paprastą pardavėjos darbą, bet juk toli gražu. Net neabejok, ypač jei tikrai žinai, kad to nori. Sėkmės! ;)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą