Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:14:08
| Nuoroda
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? Rasyk viena ir nemesk pinigu i bala |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:20:21
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Turbūt kalbi apie tą 73000? Nerašyk ten nieko. aciu, jau issigandus buvau, bet pavyko viskas |
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:37:45
| Nuoroda
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:39:19
| Nuoroda
Ramunnia rašė:
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? IBAN reiksia kad blogai suvedei saskaitos numeri - patikrink tiksliai skaiciukus visus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:40:49
| Nuoroda
Ramunnia rašė:
As tai jau susinervinau, vis bandau pervesti pinigus, bet ismeta "Neteisingai nurodytas Tarptautinis banko sąskaitos numeris (IBAN)! " o duomenis tikrai gerai ivedu... gal kas buvo susidures su tokia problema, ir zino, kaip ja isspresti? Tarp banko kodo nepalik tarpų. PVZ: LT0254458468115 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
12:50:56
| Nuoroda
Dekui, pagaliau susitvarkiau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:05:48
| Nuoroda
kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? aciu uz pagalba |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:10:22
| Nuoroda
skiper rašė:
kilo ir man keletas neaiskumu pervedant pinigus bankui. 1 - ar reikia ka nors rasyt skiltyj "mokejimo paskirtis"?. 2 - registravimo pazymoj raso, kad reikia ivesti ir imokos gaveja ir gavejo banko pavadinima...o pas mane, kai noriu pervest pinigus yra parasyta tik "vardas ir pavarde/pavadinimas". tai ka ten man rasyt? aciu uz pagalba Paskirtis tai cia bus greiciausiai pavadinimas - Stojamoji studiju imoka. Vardas pavarde, tai cia bus KTU (Bendrojo priemimo komisija) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:24:16
| Nuoroda
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:31:14
| Nuoroda
Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:33:13
| Nuoroda
atsiprasau uz klaidas .. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:45:50
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Ka reikia irasytilanglyje prie zodzio pastas ? As tik parasiau pasto koda, o kur pastas nieko nerasiau =) Ir viskas gerai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:46:45
| Nuoroda
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:55:47
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? Rasyk viena ir nemesk pinigu i bala oj, rimtai 20.26 aciu:) dekui Jums visiems uz padrasinimus. siuo metu man labai sunku girdeti pasipiktinusiu aplinkiniu replikas, kam as stoju i ta farmacija , turedama toki nebloga bala. "stok i medicina", sako.bet save as isisvaizduoju dirbancia su vaistais:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:56:51
| Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:57:17
| Nuoroda
siestaa rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
prasau patarimo:kaip manote, ar tikslinga man pretenduoti tik i viena vieta( prasymo formoje nurodyti tik farmacija), jei mano stojamasis balas yra 20.24? buciau labai dekinga uz jusu nuomones. man ir vargo bus maziau, ir pinigeliu sutaupyciau .O tu tikra kad tavo KB butent toks, o ne 20.26? Rasyk viena ir nemesk pinigu i bala oj, rimtai 20.26 aciu:) dekui Jums visiems uz padrasinimus. siuo metu man labai sunku girdeti pasipiktinusiu aplinkiniu replikas, kam as stoju i ta farmacija , turedama toki nebloga bala. "stok i medicina", sako.bet save as isisvaizduoju dirbancia su vaistais:) Svarbu ko sirdis geidzia =) O ka kiti sako.. Paklausyk, bet elkis kaip sirdis liepia =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:57:46
| Nuoroda
siestaa rašė:
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? fizinis asmuo- zmogus, juridinis asmuo- neegzistuoja kaip zmogus, tai kokia imone, bendrove , sajunga ar pan... Bet jeigu vienoj eilutej ten pas ji taip parasyta, tai net nz.. =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
14:07:24
| Nuoroda
Lenocka rašė:
skiper rašė:
Fizinio/Juridinio asmens kodas = gavejo banko kodas? tai yra vienintelis man liekantis atitikmuo, bet kai ivedu koda, parasytą registravimo pazymojoj, raso, kad jis netinkamas....krc... Juridinio asmens odas, kiek suprantu, tai tavo asmens kodas =) gal klystu... susipainiojau jau.. Cia per koki banka moki? per snora moku. asmens koda reikia kitoj vietoj rasyt - "Moketojo informacija"...tas koda reikia ivest prie "Gavejo informacija", o registravimo pazymoj vienintelis likes skaicius yra gavejo banko kodas - 73000...jei kas pildet per snora, tj apsvieskit kaip ten daryt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
15:59:03
| Nuoroda
blemba, neissiunciau tik del to, kad neradau kur savo asm koda rasyt. Siunciu per hanza.net, ir nera tokios skilties kaip "moketojo informacija". ka daryt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
16:14:01
| Nuoroda
siestaa rašė:
oj, rimtai 20.26 aciu:) dekui Jums visiems uz padrasinimus. siuo metu man labai sunku girdeti pasipiktinusiu aplinkiniu replikas, kam as stoju i ta farmacija , turedama toki nebloga bala. "stok i medicina", sako.bet save as isisvaizduoju dirbancia su vaistais:)
Ei, yra dar taip sakančių? Nežinau kokie žmonės taip sako, bet, matyt, nėra susidūrę su farmacija kaip specialybe Juk tai tikrai sunkus mokslas, labai platus (juk daktarai dažnai išmano vos vieną srity, o farmacininkas turi nusimanyti apie viską, juk kaip kitaip padės žmonėm, kurie ateina be recepto?) , o ir, manau, tikrai perspektyvus. Daugeliui galbūt net atrodo, kad tai panašu į paprastą pardavėjos darbą, bet juk toli gražu. Net neabejok, ypač jei tikrai žinai, kad to nori. Sėkmės! |