Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-01
18:00:17
| Nuoroda
na va as katik uzpildziau )) prie isas dar prisijungt neleidzia..bet kaip supratau tai normalu tai jauciu teks palaukti |
Žinutė parašyta:
2009-07-01
19:00:46
| Nuoroda
o jei as pastu siunciu, tai kur man gaut prasyma ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
19:08:00
| Nuoroda
As irgi noreciau rasyti tik viena specialybe, bet vis galvoju... o jeigu susirinks tie, kurie uz visus tris egzaminus simtukus gavo? Reiktu maziau moketi uz vos viena pasirinkima, galeciau rankine uz tuos pinigus nusipirkti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
19:09:48
| Nuoroda
summer of 09 rašė:
As irgi noreciau rasyti tik viena specialybe, bet vis galvoju... o jeigu susirinks tie, kurie uz visus tris egzaminus simtukus gavo? Reiktu maziau moketi uz vos viena pasirinkima, galeciau rankine uz tuos pinigus nusipirkti... Prajuokinai.Bet su tavo balais, tai vsiska tiesa. Issirink tik kur nori ir stok, tau visos durys atviros. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
20:48:23
| Nuoroda
O jeigu pasaulio pabaiga ateis, tai gal išvis nerašyk? Jau atsiprašant užpi** tokie. 3 egzaminai po 100. kiti du - 98 ir 97. Ir dar jiem mat kinkos dreba. Jūs gal čia pasigirt norit, ar jums šiaip dėmesiotrūksta? Pasakytų kas nors, kad liūdi dėl tų 98 ar 97, tai durnium vadint maža. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:08:55
| Nuoroda
Man vienas dalykas vis dar ne pilnai aiškus: |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:13:30
| Nuoroda
Giedrius. rašė:
Man vienas dalykas vis dar ne pilnai aiškus: Taip |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:29:30
| Nuoroda
VytasSi rašė:
O jeigu pasaulio pabaiga ateis, tai gal išvis nerašyk? Jau atsiprašant užpi** tokie. 3 egzaminai po 100. kiti du - 98 ir 97. Ir dar jiem mat kinkos dreba. Jūs gal čia pasigirt norit, ar jums šiaip dėmesiotrūksta? Pasakytų kas nors, kad liūdi dėl tų 98 ar 97, tai durnium vadint maža. O man tai nesinori tikėt, kad jie gavo tokius rezultatus, kai šitaip kvailai kalba (Juk gali įsirašyt, kokius tik nori niekas nežinos ar čia tiesa). |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
14:30:32
| Nuoroda
P.S Šokoladini, tavęs tai neliečia |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:01:44
| Nuoroda
Sveiki, sakykit, prasau, kaip suprast toki dalyka. Kai rasau prasyma, ten yra studiju programos kodas. giminaite, dirbanti kolegijoje sake, kad ten zurnale "Kur stoti" privelta klaidu, bet internete as kai radau kodus tai jie kazkokie per ilgi, pvz vilniaus kolegijos, reklamos vadybos kodas internete yra 65306s106, o zurnale is keturiu skaiciu kodas, tai kaip cia suprast? kaip jus pildet? kokius kodus raset? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
16:28:24
| Nuoroda
www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf čia yra. Stulpelyje- prašyme nurodomas kodas |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:06:00
| Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:
www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf čia yra. Stulpelyje- prašyme nurodomas kodas Aciu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:30:03
| Nuoroda
Redagavu savo studijų prašymą (prirašiau daugiau specialybių), bet šįkart, praėjus 2 dienom po pildymo, negavau jokio emailo, patvirtinančio, jog jie gavo man paraišką. Kiek laiko nuo suvedimo jūs gavot emailą su patvirtinimu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:34:49
| Nuoroda
saras* rašė:
Redagavu savo studijų prašymą (prirašiau daugiau specialybių), bet šįkart, praėjus 2 dienom po pildymo, negavau jokio emailo, patvirtinančio, jog jie gavo man paraišką. Kiek laiko nuo suvedimo jūs gavot emailą su patvirtinimu? Antrą kartą niekas negauna. Pirmą kartą, tai po dviejų dienų. Dabar gali nueiti į duomenų bazę ir pamatysi, kad visis pakeitimai ten bus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:38:59
| Nuoroda
hitmens rašė:
Aš norejau paklaust dėl prašymo išsiuntimo internetu. Tarkime, kai tame puslapyje viska užpildai( kalbu apie prašymo blanką) tai kaip paskui išsiūst jį ? Nes man rodo,jog duomenų įvedimas baigtas. Aš irgi norėčiau paklausti to paties... Gal kas galėtu pasakyti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:39:24
| Nuoroda
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:46:28
| Nuoroda
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. |
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:48:13
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. o aš dar negavau nk :]] jokio nr ir patvirtinimo.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:51:05
| Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
17:52:45
| Nuoroda
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:
Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr. Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF? man ta pati rašo :] tikiosi ryt gausiu ta reg.nr :]] |