Prašymo forma
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-01 18:00:17 | Nuoroda

na va as katik uzpildziau :))) prie isas dar prisijungt neleidzia..bet kaip supratau tai normalu tai jauciu teks palaukti :D

Žinutė parašyta: 2009-07-01 19:00:46 | Nuoroda

o jei as pastu siunciu, tai  kur man gaut prasyma ?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 19:08:00 | Nuoroda

As irgi noreciau rasyti tik viena specialybe, bet vis  galvoju... o jeigu  susirinks tie, kurie uz visus tris egzaminus simtukus gavo? Reiktu maziau moketi uz vos viena pasirinkima, galeciau rankine uz tuos pinigus nusipirkti...

• Chemija / VBE 97
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-01 19:09:48 | Nuoroda
summer of 09 rašė:

As irgi noreciau rasyti tik viena specialybe, bet vis  galvoju... o jeigu  susirinks tie, kurie uz visus tris egzaminus simtukus gavo? Reiktu maziau moketi uz vos viena pasirinkima, galeciau rankine uz tuos pinigus nusipirkti...

Prajuokinai.Bet su tavo balais, tai vsiska tiesa. Issirink tik kur nori ir stok, tau visos durys atviros.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-01 20:48:23 | Nuoroda

O jeigu pasaulio pabaiga ateis, tai gal išvis nerašyk?

Jau atsiprašant užpi** tokie. 3 egzaminai po 100. kiti du - 98 ir 97. Ir dar jiem mat kinkos dreba. Jūs gal čia pasigirt norit, ar jums šiaip dėmesiotrūksta?

Pasakytų kas nors, kad liūdi dėl tų 98 ar 97, tai durnium vadint maža.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 14:08:55 | Nuoroda

Man vienas dalykas vis dar ne pilnai aiškus:
Prašymų priėmimas internetu vyksta iki liepos 7d. o toliau jau "Prašymai dalyvauti konkurse pateikiami asmeniškai, paštu ar per stojančiojo raštu įgaliotą asmenį priėmimo komisijai darbo dienomis (nuo 2009-06-03 iki 2009-07-18, 15 val.). Tai čia taip išeina, kad aukštosios mokyklos prašymus priima iki liepos 18d. ir prašymą, bei atestatą galėsiu pristatyt vienu važiavimu?

Žinutė parašyta: 2009-07-02 14:13:30 | Nuoroda
Giedrius. rašė:

Man vienas dalykas vis dar ne pilnai aiškus:
Prašymų priėmimas internetu vyksta iki liepos 7d. o toliau jau "Prašymai dalyvauti konkurse pateikiami asmeniškai, paštu ar per stojančiojo raštu įgaliotą asmenį priėmimo komisijai darbo dienomis (nuo 2009-06-03 iki 2009-07-18, 15 val.). Tai čia taip išeina, kad aukštosios mokyklos prašymus priima iki liepos 18d. ir prašymą, bei atestatą galėsiu pristatyt vienu važiavimu?

Taip

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-02 14:29:30 | Nuoroda
VytasSi rašė:

O jeigu pasaulio pabaiga ateis, tai gal išvis nerašyk?

Jau atsiprašant užpi** tokie. 3 egzaminai po 100. kiti du - 98 ir 97. Ir dar jiem mat kinkos dreba. Jūs gal čia pasigirt norit, ar jums šiaip dėmesiotrūksta?

Pasakytų kas nors, kad liūdi dėl tų 98 ar 97, tai durnium vadint maža.

O man tai nesinori tikėt, kad jie gavo tokius rezultatus, kai šitaip kvailai kalba (Juk gali įsirašyt, kokius tik nori niekas nežinos ar čia tiesa).

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-02 14:30:32 | Nuoroda

P.S Šokoladini, tavęs tai neliečia

Žinutė parašyta: 2009-07-02 16:01:44 | Nuoroda

Sveiki, sakykit, prasau, kaip suprast toki dalyka. Kai rasau prasyma, ten yra studiju programos kodas. giminaite, dirbanti kolegijoje sake, kad ten zurnale "Kur stoti" privelta klaidu, bet internete as kai radau kodus tai jie kazkokie per ilgi, pvz  vilniaus kolegijos, reklamos vadybos kodas internete yra 65306s106, o zurnale is keturiu skaiciu kodas, tai kaip cia suprast? kaip jus pildet? kokius kodus raset?

• Informacinės technologijos / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 51
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-02 16:28:24 | Nuoroda

www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf čia yra. Stulpelyje- prašyme nurodomas kodas

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:06:00 | Nuoroda
~~Kristina~~ rašė:

www.lamabpo.lt/BP_studiju_programos_2009a.pdf čia yra. Stulpelyje- prašyme nurodomas kodas

Aciu ;)

• Informacinės technologijos / MBE 8
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 51
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:30:03 | Nuoroda

Redagavu savo studijų prašymą (prirašiau daugiau specialybių), bet šįkart, praėjus 2 dienom po pildymo, negavau jokio emailo, patvirtinančio, jog jie gavo man paraišką. Kiek laiko nuo suvedimo jūs gavot emailą su patvirtinimu? 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:34:49 | Nuoroda
saras* rašė:

Redagavu savo studijų prašymą (prirašiau daugiau specialybių), bet šįkart, praėjus 2 dienom po pildymo, negavau jokio emailo, patvirtinančio, jog jie gavo man paraišką. Kiek laiko nuo suvedimo jūs gavot emailą su patvirtinimu? 

Antrą kartą niekas negauna. Pirmą kartą, tai po dviejų dienų. Dabar gali nueiti į duomenų bazę ir pamatysi, kad visis pakeitimai ten bus.

• Fizika / VBE 68
  • Istorija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Matematika / VBE 40
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:38:59 | Nuoroda
hitmens rašė:

Aš norejau paklaust dėl prašymo išsiuntimo internetu. Tarkime, kai tame puslapyje viska užpildai( kalbu apie prašymo blanką) tai kaip paskui išsiūst jį ? Nes man rodo,jog duomenų įvedimas baigtas.

Aš irgi norėčiau paklausti to paties... Gal kas galėtu pasakyti?

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:39:24 | Nuoroda

Duomenų bazė, tai čia ta mano paraiška su mano duomenim? 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:46:28 | Nuoroda
saras* rašė:

Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:48:13 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:

Ten apačioj kairėj pusėj LAMABPO Duomenų bazė, kur bus tavo tikroji, redaguota paraiška. Iš esmės tas laiškas jų su patvirtinimu yra tik tam, kad prisijungtum prie savo paraiškos per duomenų bazę, nes jie atsiunčia paraiškos registravimo nr.

o aš dar negavau nk :]] jokio nr ir patvirtinimo..

Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:51:05 | Nuoroda
EzoTao rašė:
saras* rašė:

Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF?

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:52:45 | Nuoroda
saras* rašė:
EzoTao rašė:
saras* rašė:

Radau, bet suvedus duomenis išmeta: "Nerasta. Gal klaidingai įvedėte duomenis ?". WTF?

man ta pati rašo :] tikiosi ryt gausiu ta reg.nr :]]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą