Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
19:44:44
| Nuoroda
hm Kaip matai neuztenka noreti tik istoti, o savo vidiniu sugebejimu irgi neparodysi, niekas neklausia, kadangi stojamuju tokioj specialybei nera tiap kad visiem lygios teises istoti nepriklausomai koks tu esi, aisku , as irgi manycia kad cia zmogus turi tureti gal kazkoki pasaukima, ideju, nes gauni galimybe save kazkur realizuoti, nu bet faktas tas , kad profesija visiem idomi ir bandys stot tikrai daug zmoniu.. Taip kad belieka ta nelemta istorija mokytis |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
19:54:19
| Nuoroda
Eliza--> na sorry, bet aš tai jau tikrai ne tiksliukė ;D ir šiaip-neblogai užstūmei ten ;D Mano nuomone, kaip tik turėtų sustot bendraujantys, kūrybingi žmonės, visgi baigus šitas studijas, darbas bus daugiau ar mažiau viešas... O_o |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
19:55:03
| Nuoroda
---->Nameless, šiaip aš atvirkščiai sakiau, nei tu dabar parašei. Aš rašiau, kad ši specialybe labiau tinka ne tiksliukams, o humanitarams. Kažką negerai supratai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
19:57:06
| Nuoroda
blem, žmonės, jūs mokat skaityt???;D ar aš taip neaiškiai parašiau????;D aš pritariu 100% jums, ir sakau, kad 5 KI turi sustoti kūrybingi. o apie tiksliukus šnekėjau tik todėl,kad jų buvo labai daug susirinkę per VGTU atvirų durų dienas ir jie mane erzino.;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
20:47:18
| Nuoroda
Man tik įdomu kaip tie tiksliukai čia įstos, kai konkursinį balą sudaro istorija, anglų ir lietuvių..
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
21:04:22
| Nuoroda
Net jeigu ir įstos čia tie, kuriems jūsų manymu, čia ne vieta, vistiek to nepakeisit. Aš jau bijau, kad čia įstos visi pasikėlę, didžiausi menininkai, didieji "kultūristai". Tokia mintis atgraso. O šiaip ten pasisakyme žodis tiksliukas gal turi reikšmę moksliukas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
21:12:38
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Net jeigu ir įstos čia tie, kuriems jūsų manymu, čia ne vieta, vistiek to nepakeisit. Aš jau bijau, kad čia įstos visi pasikėlę, didžiausi menininkai, didieji "kultūristai". Tokia mintis atgraso. O šiaip ten pasisakyme žodis tiksliukas gal turi reikšmę moksliukas Nu as irgi supratau tuos tiklsiukus kaip moklsiukus, tie kur pardave gyvenima mokslui , o poto stoja kur populiaru |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
21:15:12
| Nuoroda
būtent: tiksliukai=moksliukai.;D (šiuo atveju) kas galėsit, manau būtų puiku ateit patiems birželio 18d. Į VGTU atvirų durų dienas ir pasidomėt studijom, o ne aklai stot, kaip kai kurie.;D
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
21:16:49
| Nuoroda
Eliza rašė:
būtent: tiksliukai=moksliukai.;D (šiuo atveju) kas galėsit, manau būtų puiku ateit patiems birželio 18d. Į VGTU atvirų durų dienas ir pasidomėt studijom, o ne aklai stot, kaip kai kurie.;D
Mhm gal ir nebloga mintis Bet kai tik pamaciau sia profesija iskart supratau ka rasysiu pirmu nr CIa gal reiktu apsviest tuos kur nelabai supranta kokie reikalavimai ir be egzu yra |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
21:42:23
| Nuoroda
vat būtent.;D nes aš labai išsigandau, kai per atvirų durų dienas, pamačiau žmones, kurie nori stot į KI. ;D ir šiaip, aš su drauge siūlėm ten jiems daryti kokius pokalbius stojamuosius.;D tai jie sake pagalvos, bet kaip matom, jokių pokalbių nėra. o gaila....;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-29
22:01:31
| Nuoroda
Rimtai tokiai specialybei galėtų stojamuosius padaryti, atkristų visokie nemotyvuoti |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
09:11:59
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Net jeigu ir įstos čia tie, kuriems jūsų manymu, čia ne vieta, vistiek to nepakeisit. Aš jau bijau, kad čia įstos visi pasikėlę, didžiausi menininkai, didieji "kultūristai". Tokia mintis atgraso. O šiaip ten pasisakyme žodis tiksliukas gal turi reikšmę moksliukas Oi, nu ko db? Tie "didžiausi meninikai" ir "didieji kultūristai" labai greitai pamiršta visus savo didumus, kai niekas su jais bendraut nenori ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
14:10:06
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Net jeigu ir įstos čia tie, kuriems jūsų manymu, čia ne vieta, vistiek to nepakeisit. Aš jau bijau, kad čia įstos visi pasikėlę, didžiausi menininkai, didieji "kultūristai". Tokia mintis atgraso. O šiaip ten pasisakyme žodis tiksliukas gal turi reikšmę moksliukas Na del manes galesi but rami (jei istosiu aisq) :D as nevaidinu didziausios menininkes,mane irgi tokie zmogai erzina o del pasikelimo tai is pirmo zvilgsnio galiu tokia pasirodyt (taip apie mane sako manes nepazistantys) o kurie pazysta,zino kad as paprasta kaip 5 kapeikos,tik bsk kvaistelejus nu va kaip paatviravau apie save ;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:12:53
| Nuoroda
Igzaktlį moteros ir vyrą! Čia ne vien istoriją reikia kramtyti, ar anglų blevyzgot mokėt ar lietuvių mokėt rašyt žodį pasikiškiakopūtė... Čia reikia turėti CINKELĮ! Taip kad visi kurie jaučia tik norą studijuot čia, kurie tik nori turėti diplomą ar šiaip, nežino ko čia eina, eikit į kitokią specialybę, palikit šitą mums, kurie kažko tikisi nes jaučia kad turi tam [jūsų Dievas] pašaukimą. Ačiū už supratingumą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:28:00
| Nuoroda
Visiskai sutinku, staigiai visi persigalvokit D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:29:59
| Nuoroda
Louris rašė:
Igzaktlį moteros ir vyrą! Čia ne vien istoriją reikia kramtyti, ar anglų blevyzgot mokėt ar lietuvių mokėt rašyt žodį pasikiškiakopūtė... Čia reikia turėti CINKELĮ! Taip kad visi kurie jaučia tik norą studijuot čia, kurie tik nori turėti diplomą ar šiaip, nežino ko čia eina, eikit į kitokią specialybę, palikit šitą mums, kurie kažko tikisi nes jaučia kad turi tam [jūsų Dievas] pašaukimą. Ačiū už supratingumą. Jaunatviškas naivumas skamba tavo lūpomis ) nieko savo raginimais nestoti, nepakeisi, kas norės tas surašys, ir jei bus atitinkami balai tai ir įstos:) kiekvienoj specialybėj pasitaiko tokių kurie ankščiau ar vėliau suvokia , kad ne ten papuolė arba atvirkščiai tik pradėję mokytis, suvokia , kad turi pašaukimą būtent tai specialybei taigi nieko iš anksto negalima spręst na ir taip aišku, kad čia konkurencija bus didelė, kad tau ant kulnų mina dar daaaaug norinčių, todėl ir kyla vat tokie visokie postringavimai, kad žmonės nestokit, nes aš noriu labiau manau dar nemažai tokių dabartinių abiturientų netgi tau pasakytų, ne nestok , visgi ir už tave aš noriu labiau:) jų paklausytum? abejoju, tiesiog siektum savo tikslo toliau ir tiek |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:32:33
| Nuoroda
Telieka tik tiketis, kad pats istosi kaip nors Nors realiai galetu ir daugiau padaryti vietu siai specialybei, juk mano kad norinciu be galo daug, o priima tik 50-60 Taip ir buna kai vat neistoji kur visada tikiesi ir istoji kazkelintu nr i visiskai priesinga specialybe.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:41:09
| Nuoroda
Šypt, aš ta mintim, juokaudamas ir parašiau tą žinutę :] Niekaip nepriversi žmogaus :] Aš tikrai juokavau ir net nenorėjau nieko įžeist ar panašiai :] Taip kad, nežlugdykim savo vilčių :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:49:51
| Nuoroda
tai žinoma, čia tik šiaip mano pastebėjimas buvo beje, kalbėjau su kaikuriais studentais neseniai, tai kiek žinau yra ir tokių norinčių kurie tiesiog iš pirmo kurso kažkurios specialybės žada perstoti i KI :] |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-30
15:59:22
| Nuoroda
Aina nafik |
|
|