VGTU kūrybinės industrijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-30 16:14:02 | Nuoroda

Eh :| 

Žinutė parašyta: 2009-05-30 23:42:30 | Nuoroda

O iš kur jūs žinot kokių žmogus turi turėti savybių stodamas į šią specialybę? Apskritai net studijuojantys nežino, kam jie yra ruošiami. Ir iš kur pas jus gali būti tokia didelė motyvacija?  Nežinau, mane pradeda erzinti kai kurių per didelis išsišokimas, kad jie yra tinkamesni šioms studijoms, negu kiti. O tarp kitko komunikacijos bakalauras nebūtinai turi būti komunikabilaus žmogaus rankose. Komunikacija nėra vien realus bendravimas. Ne visi turi didelę iškalbos dovaną.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:10:57 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

O iš kur jūs žinot kokių žmogus turi turėti savybių stodamas į šią specialybę? Apskritai net studijuojantys nežino, kam jie yra ruošiami. Ir iš kur pas jus gali būti tokia didelė motyvacija?  Nežinau, mane pradeda erzinti kai kurių per didelis išsišokimas, kad jie yra tinkamesni šioms studijoms, negu kiti. O tarp kitko komunikacijos bakalauras nebūtinai turi būti komunikabilaus žmogaus rankose. Komunikacija nėra vien realus bendravimas. Ne visi turi didelę iškalbos dovaną.

Pritariu aš tau ;) matai, tas išsišokimas atsiranda iš to, nes žmonės pajaučia, kad yra didelė konkurencija :] todėl nebežinodami už kurio galo čia besistverti, bando įrodinėti , kad yra geresni už kitus ;) ( jei ką, čia tik mano subjektyvi nuomonė  ;)

Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:21:31 | Nuoroda

Nu nestumkit taip ant manes :/ Aš dėl savo ankstesnio posto jau sakiau, kad tik juokavau taip šnekėdamas ;[ Čia aš savim jaučiu mažiausiai pasitikiu, nes kiek matau, čia labai jau protingos asmenybės susirinkusios ir nori čia studijuot, todėl man ir nebebus vietos. Ir aš tikrai neesu išsišokęs prasčiokas. Nes aš, asmeniškai, tikrai noriu studijuot čia, bet jei nesigaus taip - tada tikrai linkiu jums dideliausios sėkmės. Nes man nuo to blogiau nebus, kad būsiu nuoširdus? Taip? Taip.

O konkurencija sveikas dalykas. Ir kaip kažkas minėjo, jog KI studijose, labai jau nemalonūs kursiokai yra? Tai čia labai jau aiškus dalykas. Nes susirenka žmonės, kurie tikrai ieško "vietos po saule", ir nenori būti kitų šešėlyje. Bet manau susikooperavus, tai pavyktu geriau, nes ta vieta taptų didesnė :] Bet kiti neužleis savo vietos sakykim "šou versle" :] Tad ir daro viską taip, kad kitam būtų blogiau :] Normalu. Be to, čia lietuva. Plačių galimybių nėra. Todėl visi bando kažkaip iššokti aukščiau kitų. :] 

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:28:14 | Nuoroda

Louri, niekas ant tavęs nestumia :) jei labai norėsi, tai ir pasieksi , aišku jei rezultatai suteiks galimybių ;) aš tai jau pati žinau, kad esu užkietėjus humanitarė ir ten pirmam pusmety su matematikos dalyku, mane užkapotų be kirvių ten :D 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:32:53 | Nuoroda

A, tai gerai  

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:35:58 | Nuoroda
Louris rašė:

A, tai gerai  

gerai kad nestumia, ar gerai, kad užkapotų? :D

Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:47:14 | Nuoroda

Sakiau kad neesu savanaudis ir išsišokėlis. Tad gerai kad nestumiat :p 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 13:58:15 | Nuoroda

Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę  Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė

Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų

Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis.

• Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 94
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-05-31 14:23:08 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:

(...) jei nepatiks perstosim (...)

Berots pagal naują sistemą jeigu įstoji į nemokamą ir po metų išeini, tai reikia susimokėti už tuos metus

Žinutė parašyta: 2009-05-31 14:32:03 | Nuoroda
Frozen_Fire rašė:
Saulėgrąža rašė:

(...) jei nepatiks perstosim (...)

Berots pagal naują sistemą jeigu įstoji į nemokamą ir po metų išeini, tai reikia susimokėti už tuos metus

durnių laivas 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 14:39:39 | Nuoroda

JEIGU! O ar bėra nemokamos ir mokamos vietos? Juk yra VALSTYBĖS FINANSUOJAMI (VF) ir VALSTYBĖS NEFINANSUOJAMI (VNF). O jei nori įstot į VF tai reikėjo baigt aukščiau 8,5 vidurkiu. 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 14:50:36 | Nuoroda
Louris rašė:

JEIGU! O ar bėra nemokamos ir mokamos vietos? Juk yra VALSTYBĖS FINANSUOJAMI (VF) ir VALSTYBĖS NEFINANSUOJAMI (VNF). O jei nori įstot į VF tai reikėjo baigt aukščiau 8,5 vidurkiu. 

ne vien vidurkyje esmė ;) 

Žinutė parašyta: 2009-05-31 14:59:14 | Nuoroda

O kame dar?  

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 15:09:13 | Nuoroda

Egzų rezultatuose ;)

Žinutė parašyta: 2009-05-31 15:10:33 | Nuoroda

Jei egzus gerai išlaikysi gi nepateksi į VF vietą?.. 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 15:10:33 | Nuoroda

Jei egzus gerai išlaikysi gi nepateksi į VF vietą?.. 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-31 15:21:31 | Nuoroda

turiu omeny , kad gautum valstybės finansavimą, turi būti ir gerai išlaikyti egzai, ir geras reikalaujamas atitinkamai specialybei metinis pažymys :)

Žinutė parašyta: 2009-05-31 17:33:15 | Nuoroda
Louris rašė:

Nemokama = valstybės finansuojama, taip kad nereikia kabinėtis prie žodžių o vidurkis nereikalingas bent jau šiemet. Ar gausim krepšeli skaičiuos pagal tuos pačius dalykus, kurių reikia stojant: 3 egzai + 1 metinis

Žinutė parašyta: 2009-05-31 17:44:27 | Nuoroda

reiks gražint pinigus jei tave iš universiteto išmeta(pvz jei nusimokai visiškai,arba primuši kokį dekaną,arba padegi universitetą,pavogi kąnors ir. t.t :D ).pats gali išeiti.pakeisti universitetą ar pan ir nieko nereiks sumokėt :]

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą