Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
19:17:41
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis. Visiskai sutinku, as taip pat neisivaizduoju kaip reikes ta lapa uzpildyt net nesivaizduoju ka galim prirashyti i 16ka vietu.. Na o del Vgtu tai linkiu visiem istoti kurie nori, o ne 16tu nr uzrashe kad butu uzpildytas lapas |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
19:36:34
| Nuoroda
Miss_G rašė:
Saulėgrąža rašė:
Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis. Visiskai sutinku, as taip pat neisivaizduoju kaip reikes ta lapa uzpildyt net nesivaizduoju ka galim prirashyti i 16ka vietu.. Na o del Vgtu tai linkiu visiem istoti kurie nori, o ne 16tu nr uzrashe kad butu uzpildytas lapas Bent jau kaip aš suprantu, tai nebūtinai reikia tas 16 vietų užpildyt. Pildai kiek tau reikia (neviršijant tų 16-kos turbūt). |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
20:34:56
| Nuoroda
jei zinai ko nori, gali ir viena specialybe rasyt o man tai idomu tik, kaip kuryba siejasi su tikimybiu teorija:-D kuria cia destys puse metu jei neklystu? ir siaip, dalykai susije su komunikacija ir menu atrodo idomiai..bet kai tik arciau informatikos ar matkes... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
21:37:22
| Nuoroda
Sutema rašė:
Miss_G rašė:
Saulėgrąža rašė:
Louri, ten ne tavo pasisakymas mane įkvėpė išrėžti savo nuomonę Pasakau, nes nenoriu jaustis įžeidusi tavęs. Ir aš nieko nebandžiau įžeisti. Ten taipogi tik mano nuomonė Kai pasiskaitau komentarus, tai pagalvoju, kad nu rimtai, gal ir aš ten pasak kitų esu netinkama, na bet juk visi stosim kas kur norėsim, jei nepatiks perstosim, o jei mums neliks vietų, nieko nepakeisim, nebent lauksim, kol kažkam ten atsibos ir paliks laisvų vietų Be to gal bus galimybių lengviau įstoti pagal egzaminų rezultatus kažkur kitur, nei čia. Šiaip dabar dar neįsivaizduoju iš kur aš ištrauksiu specialybių, kad surašyčiau jas į sąrašus. Labai jau neturiu iš ko rinktis. Visiskai sutinku, as taip pat neisivaizduoju kaip reikes ta lapa uzpildyt net nesivaizduoju ka galim prirashyti i 16ka vietu.. Na o del Vgtu tai linkiu visiem istoti kurie nori, o ne 16tu nr uzrashe kad butu uzpildytas lapas Bent jau kaip aš suprantu, tai nebūtinai reikia tas 16 vietų užpildyt. Pildai kiek tau reikia (neviršijant tų 16-kos turbūt). Na as cia tik ironiskai issireiskiau , kad dauguma dziaugiasi , kad galima tiek prirasyt i ta lapa, ar moka pinigus kad kuo daugiau tilptu uzrashytu profesiju Bet buna graudu kai gale surasai kokias visiskai ne i tema profesijas, ir istoji i viena is ju |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
21:51:36
| Nuoroda
Na žinai, gal yra tokių vunderkindų, kuriems viskas vienodai gerai sekasi ir vienodai gerai patinka, tai ojojoj kiek gali tų specialybių prašyme prirašyt ;DD (Šypt-->nepasiduok matkei! ) (siaubas, tik išvažiuok porai dienų,kieeek prirašyta čia naujo ;D )
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
22:09:49
| Nuoroda
Ai, apie šitą lygybę nepagalvojau Sorriukas Na o kodėl aš galvojau, kad skaičiuos pagal vidurkį? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-31
23:21:44
| Nuoroda
pagal vidurkį tikrai neskaičiuos, tai žada taikyti ateinančioms kartoms buvo tai įrašyta projekte SMM;) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
12:20:30
| Nuoroda
batonas_su_sviestu rašė:
jei zinai ko nori, gali ir viena specialybe rasyt o man tai idomu tik, kaip kuryba siejasi su tikimybiu teorija:-D kuria cia destys puse metu jei neklystu? ir siaip, dalykai susije su komunikacija ir menu atrodo idomiai..bet kai tik arciau informatikos ar matkes... vis gi ne pačius menininkus čia ruošia, o labiau kūrybos vadybininkus ar šiaip šios plačios srities žinovus, tai neišvengsim šių dalykų o šiaip, kažkas iš esamų studentų minėjo, kad nesunki ta matematika ir jei neklystu, tik pirmą pusmetį. Tik pvz. nesuprantu kam reikia mokytis duomenų bazių ar ko ten per informatiką... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
16:01:49
| Nuoroda
Frozen_Fire rašė:
batonas_su_sviestu rašė:
jei zinai ko nori, gali ir viena specialybe rasyt o man tai idomu tik, kaip kuryba siejasi su tikimybiu teorija:-D kuria cia destys puse metu jei neklystu? ir siaip, dalykai susije su komunikacija ir menu atrodo idomiai..bet kai tik arciau informatikos ar matkes... vis gi ne pačius menininkus čia ruošia, o labiau kūrybos vadybininkus ar šiaip šios plačios srities žinovus, tai neišvengsim šių dalykų o šiaip, kažkas iš esamų studentų minėjo, kad nesunki ta matematika ir jei neklystu, tik pirmą pusmetį. Tik pvz. nesuprantu kam reikia mokytis duomenų bazių ar ko ten per informatiką... Naudingas dalykas . Tai kodėl pernai informatika buvo pati svarbiausia čia stojant? Panašu, kad specialybė susijusi su informatika. Man tai net gi šiek tiek gaila, kad matematikos čia nedaug |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
17:18:01
| Nuoroda
Pritariu Saulėgrąžai geriau šiek tiek daugiau matematikos ir mažiau "kalimo" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-01
17:36:22
| Nuoroda
Igzaktly! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
11:31:57
| Nuoroda
O kaip be kalimo ismokti matematika? Man pvz ja sunkoka buvo perprasti, bet dabar jauciuosi gerai ivaldziusi Pasimatys po egzamino rezultatu kaip ivaldziau ja ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
13:53:55
| Nuoroda
nightshadow rašė:
O kaip be kalimo ismokti matematika? Man pvz ja sunkoka buvo perprasti, bet dabar jauciuosi gerai ivaldziusi Pasimatys po egzamino rezultatu kaip ivaldziau ja ) Įdomiai iš tikrųjų tu čia pasakei dabar susimąsčiau, kad niekada nesimokiau mintinai matematikos, visos (su išimtimi, kurią tuoj pasakysiu) formulės atėjo į galvą per įgūdžius ir darbą. O ir pati matematika man patinka, su skaičiais nesipykstu labai. Išimtis : prieš egzaminą teko išmokti šias formules: (a+-b)^3 ir a^3+-b^3 nes nu niekaip nemokėjau! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
17:35:16
| Nuoroda
Keista, man ir jos kalt nereikėjo Pati susigrūdo į galvą ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-02
19:31:35
| Nuoroda
Saulėgrąža ir aš būtent tas formules kaliau.. išvis turbūt nėra pasauly žmogaus, kuris jas mintinai mokėtų :D:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
01:31:18
| Nuoroda
Truputi paskaiciau cia jusu komentariukus. Vat sedziu cia ir turiu daryti namu darbus - taip studijoju KI . Woa woa! po viena po viena ;DDD Vienu zodziu nzn kaip kam, bet man nepatiko.. Kurybines Industrijos - koks grazus pavadinimas. Ir dar VGTU o ne kolegija.. Uhhh.. Nu ka pabandziau, istojau. Ar esu laimingas? Nea. Vienas pazystamas irgi KI studentas nusyviles nuvare i uzsieni :D Ar irgi vaziuociau bet deja neisejo..Nu siap cia skonio reikalas.. Vieni rekia WOA~ ydomu ydomu!! Lengva Lengva!! Kiti verkia - Sunku Sunku.. Liudna liudna :S Informatikos cia pakankamai.. galeciau paaskyti gana daug.. Istorija 0.6 (kaip zinau) voobsce padare ne v temu. Bus linksma tiems kurie ISTORIJA ISLAIKYS GERAI o Informatikos ziniu trunks.. O vgtu toks dalykas stoti nera sunku, o vat ne islekti po pusmecio jau sunkiaaau~ xD Su destytojais mums pasiseke. 2009 grupems nzn kaip bus ;D Niu vienu zodziu I DIDN'T LIKE IT AT ALL :) Rasau just mano nuomone.. Siaip tikejausi daugiau. bet deja deja... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
11:00:09
| Nuoroda
Zinoma liudna kai prasilenkia zinios vat kaip cia pries tai sake istorija su informatika.:S Bet manau gerai, kad univere pradeda labiau spausti, nes taip islenda tie, kurie tikrai zino kazka ir tie kas gerai mokesi mokykloje mokytoju deka Todel VGTU ir yra gerai, kad rimtai i viska ziuri ir ten sunku mokytis. O gal kas zinote koks siemet planuojamas priimti skaicius i KI? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
15:00:19
| Nuoroda
Kažkas anksčiau sakė, kad šiemet 50 priima. Atverčiau žurnalą "Kur stoti" ir nemaloni staigmena... Ogi ten rašo, kad vietoj užsienio kalbos KI ims informatikos egzamina, o užsienio tik metinį. Ta prasme, pakeitė vietomis. Bet paskambinau į VGTU, tai ten nelabai ką žinojo, bet pasakė, kad už žurnalą jie neatsako, reikia VGTU svetaine pasitikėti. Tikiuosi taip ir yra, nes balų pakeitimai tokioje stadijoje būtų jau virš visko |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
15:15:10
| Nuoroda
na tikekimes, kad cia spausdinimo klaida... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
15:21:02
| Nuoroda
glycerine rašė:
Saulėgrąža ir aš būtent tas formules kaliau.. išvis turbūt nėra pasauly žmogaus, kuris jas mintinai mokėtų :D:D Regis po egzamino atsirado tokių žmonių (mes!) |
|
|