Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
15:23:48
| Nuoroda
Royal Cucumber John xD rašė:
Truputi paskaiciau cia jusu komentariukus. Vat sedziu cia ir turiu daryti namu darbus - taip studijoju KI . Woa woa! po viena po viena ;DDD Vienu zodziu nzn kaip kam, bet man nepatiko.. Kurybines Industrijos - koks grazus pavadinimas. Ir dar VGTU o ne kolegija.. Uhhh.. Nu ka pabandziau, istojau. Ar esu laimingas? Nea. Vienas pazystamas irgi KI studentas nusyviles nuvare i uzsieni :D Ar irgi vaziuociau bet deja neisejo..Nu siap cia skonio reikalas.. Vieni rekia WOA~ ydomu ydomu!! Lengva Lengva!! Kiti verkia - Sunku Sunku.. Liudna liudna :S Informatikos cia pakankamai.. galeciau paaskyti gana daug.. Istorija 0.6 (kaip zinau) voobsce padare ne v temu. Bus linksma tiems kurie ISTORIJA ISLAIKYS GERAI o Informatikos ziniu trunks.. O vgtu toks dalykas stoti nera sunku, o vat ne islekti po pusmecio jau sunkiaaau~ xD Su destytojais mums pasiseke. 2009 grupems nzn kaip bus ;D Niu vienu zodziu I DIDN'T LIKE IT AT ALL :) Rasau just mano nuomone.. Siaip tikejausi daugiau. bet deja deja... Ko tikėjaisi iš studijų ir kas nuvylė? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
17:04:55
| Nuoroda
Informatikos cia pakankamai.. galeciau paaskyti gana daug.. Istorija 0.6 (kaip zinau) voobsce padare ne v temu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
18:09:46
| Nuoroda
Na, tiėsiog pakeitę į istoriją pasilengvino sau darbą skaičiuojant krepšelius... Tipo juk paprasčiau visus suvienodint ir lengviasu paskirstyt pinigus, ne esmė, kad šitoj specialybėj istorija nė velnio nėra tiek reikalinga kiek info O_o |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
18:35:28
| Nuoroda
Vat vat... Kažin ką jie sau pasilengvino. Taip gal ir negražu sakyt, bet kiek žinau, pusę iš VGTU išmeta, nes pristoja belekas, tad bijau kad čia nebūtų taip, dėl to, kad istorijos egzas padarytas pagrindiniu... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
19:26:22
| Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
glycerine rašė:
Saulėgrąža ir aš būtent tas formules kaliau.. išvis turbūt nėra pasauly žmogaus, kuris jas mintinai mokėtų :D:D Regis po egzamino atsirado tokių žmonių (mes!) tik įdomu, ar ilgam |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-03
22:03:00
| Nuoroda
glycerine rašė:
Saulėgrąža rašė:
glycerine rašė:
Saulėgrąža ir aš būtent tas formules kaliau.. išvis turbūt nėra pasauly žmogaus, kuris jas mintinai mokėtų :D:D Regis po egzamino atsirado tokių žmonių (mes!) tik įdomu, ar ilgam Na, aš vis dar atsimenu jas! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
03:53:02
| Nuoroda
Sveiki ! Atėjau, pamačiau, paskaičiau ir išsigandau. Girdėjau, kad šiemet žadamas diiidelis konkursas čia, bet kad ant tiiieeek... echh, na sėkmės visiems konkurentams ! Jungiuosi prie diskusijų. : ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
10:41:20
| Nuoroda
Nereikia issigasti, kad po kiek laiko kas nors iskrenta ar ji ismeta, tai kaip tik gerai, jeigu tu nesistengi mokytis ir prasai,kad tik 5 parasytu tai kam isvis toki studenta laikyti? :) Ypatingai, kad dabar ta sistema su krepseliais prades isigalioti.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
11:31:13
| Nuoroda
Nu taip. Gerai, tiems kurie nori studijoti. Bet esmė tame, kad tokie užima vietas stojant, o po to išmeta semestro pabaigoj, tai juk nebeįstosi ten viduryje mokslų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
15:17:13
| Nuoroda
cia mes ir susiduriam ne tik su studiju kokybe, bet ir kokybe mokyklose.. Zmogus gerai mokosi mokykloje mokytoju deka, bet manau univeruose viskas pasikeicia |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
18:34:50
| Nuoroda
Arba jis mokosi ir moka ir nemato vargo [litukais], arba jis mokosi ir išmoksta ir vargsta. Arba arba, išmeta lauk. Viskas... Kuo daugiau tokių, kuriuos paminėjau antru variantu, tuo geriau visiems, bet tokių tikrai nėra daug [aš šneku ne vien apie KI, o apskritai] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
19:14:31
| Nuoroda
mh, pritariu Louri, teisingai pasakyta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
19:30:45
| Nuoroda
Na, Louri, apmaudu, bet vistiek nemanau, kad padėsi kam nors užsimanyt stot kitur ;D Ne veltui visi skundžiasi, kad sunku 10 klasėje apsispręst ir pasirinkt pamokas likusiems dviems metams, o tai ką jau kalbėt apie studijų pasirinkimą... Žmonės klydo ir klys, nes mokomės iš klaidų c(: |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:07:32
| Nuoroda
Na, aš vėlgi nebandau nieko atkratyt, pasakau esamą situacija, kuri mane psichiškai žaloja ir gadina gyvenimą. O dabar, jau kad ir koks pasirinkimas bebūtų, visi klysim, nes po švietimo reformos kurią galima pavadinti "užtemimo reforma" viskas pakeista kordinaliai. Žmonės norėję stot į vieną specialybę, gaus stot į kitą, nes ten stojant arba neturi tokio egzo, arba metinio pažymio, arba bus neišlaikę, nors prieš tai rašė kitaip. Aš jau susitaikiau su mintim, kad neįstosiu čia, dbr galiu tik diskutuot. Aišku, rašysiu pirmu numeriu, bet tai nieko neduos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:10:40
| Nuoroda
Sorry, apsižiūrėjau, saulė į monitorių švietė :]] Vistiek sveikinu kad ir 9 gavai iš info... :] Esmė kad matieka puikiai! :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:15:42
| Nuoroda
Tu čia manęs klausi? ;D Jei atvirai, tai nežinau O_o Tiesiog džiaugiuos pažymiu ir tiek, nerūpi man tie balai.. Sveikinimai tau taip pat (hug) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:28:55
| Nuoroda
Teip teip, Taves Na man įdomu, nes kiek suprantu, niekas neišlaikė ant 42 taškų, t.y. maximumo. PER VISĄ LIETUVĄ! :]] Aš gavau 32 taškus, tai 9, klasiokė 34 - 10 Grūzas, bet ką padarysi. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:38:32
| Nuoroda
Ačiū už patarimus, super ;D Ne, nežinau kur, bet tikiuosi KI ;D Velniška optimistė, bet ką padarysi |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-04
20:39:21
| Nuoroda
Pliusas už optimizmą :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-05
15:16:09
| Nuoroda
Didelis konkursas - didelis azartas kam pavyks! Ehh. Metas būtų pamąstyti apie studijų programas, kurios dar tiktų pildant prašymą. Kaip tik gavau žurnalioką "Kur stoti". O kaip jums sekėsi anglų k. egzamine? |
|
|