VGTU kūrybinės industrijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-19 19:14:26 | Nuoroda

Išprotėj, jei ĮSTOSIM, sėdėsim vienas šalia kito, ok? :D 

• Informacinės technologijos / MBE 10
  • Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE -
  • Matematika / MBE 9
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-05-19 22:16:02 | Nuoroda

Deal ;D  

Žinutė parašyta: 2009-05-19 22:18:55 | Nuoroda

Nepavesk :p 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-19 22:19:47 | Nuoroda

Kur jau ten. Būsiu kaip šlapias lapas prie... ;D 

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:10:08 | Nuoroda

Nu žiesim... :p 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 18:24:45 | Nuoroda

Kažkaip pesimistiškai nusiteikęs atrodai :/

Klausimas visiems: kaip sekasi istorijos egzui ruoštis? Jis visgi svarbiausias mums :)

Žinutė parašyta: 2009-05-20 19:00:35 | Nuoroda

Toks jau aš esu... Pesimistas apsoliutus... :/ Net nebesitikiu įstot :/

Na dar nespėjau, dar keli egzai prieš istą...  

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 19:56:10 | Nuoroda

Ei žmogau,pyksimės tada šalia sėdėdami-aš žiauri optimistė ;D

o dėl istorijos...  (atsakysiu į savo klausimą ;D) nekenčiu ir nesuprantu žemėlapių :| maždaug kaip atskirt, kad čia po Napoleono, kad po I-ojo Pasaulinio...

Žinutė parašyta: 2009-05-20 21:07:13 | Nuoroda

aisku, idomu butu suzinoti, koks cia technologiju ir humanitariniu mokslu santykis gausis. vis delto VGTU yra toks labiau i technologine puse linkes universitetas.Kad profesija duos naudos - neabejoju, net jeigu pagal profesija ir niekada netektu dirbti, gautos zinios bus vertingos dabartineje aplinkoje. Apskritai, kuo toliau gilinuosi ziuredama apie dabartinius unikus, tuo labaiu man patinka tai, ka atrandu.

neseniai atradau, kad VGTU issiverze is neprieinamo universiteto kiauto ir pradejo bedrauti su jaunimu. narsydama atradau brendu.lt, seip visia nieko puslapiukas, na o tas gedas tai is vis :D

Žinutė parašyta: 2009-05-20 21:14:31 | Nuoroda

Šiaip jo, keistoka matyt šitokią specialybę VGTU. Čia gi technikos univieras ;D Na, bet manykim jei jau padarė tokią specialybę, gal ne be reikalo,. reikalinga šiandieninėj rinkoj :) 

Žinutė parašyta: 2009-05-20 21:25:02 | Nuoroda

Išprotėj, nemanau kad pyksimės, aš taikus [panelėm] :p

Taip, man ir LAAAABAI keista. Nieko keisto kai pamačiau kad KI VGTU'ne, bet kai PAMAČIAU JOG PAGRINDINIS EGZAS ISTORIJA, vos nenusišoviau... Krc... Nustebino taip kad žiauru...

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 21:37:12 | Nuoroda

Na istorija naturalu, juk "kurybines", istorija toks mokslas, zinai, platu ir duoda dideli apkirati, plius pasaulio suvokima, desningumu ir tt. geras mokslas, nieko pries neturiu, bet kaip tas datas kalti uzknisa

Žinutė parašyta: 2009-05-20 21:56:47 | Nuoroda

Žinau kad istorija - plačių galimybių šaltinis. Bet aš nematau jokio reikalo čia jos. Ką istoriją išmanantis gali "sukurti"? Gal žiūriu abstrakčiai, bet realiai pagalvojus, nesamonė. Didžioji dalis čia eina kompas, matieka ir logika, kūrybingumas. O istorija? Kam reikia man to pirmojo kompiuterio išradimo? Niekam gi. Žodžiu, apsurdas.  

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:00:47 | Nuoroda

vat specialiai ilindau i lintika, ir suradau kas yra kurybiskumas ir kaip tai atsiranda. taigi, stai kokie reikalai:

Kūrybiškumas randasi esant nuolatiniam mokymuisi. Augantis žinių kiekis, praplečia žinojimo ir suvokimo ribas, atveria kelią bendradarbiavimui, o esant pastarajam, atsiranda prielaidų plėtotis kūrybiškumui. Kūrybiškumas neįmanomas be mokymosi ir žinių kiekio augimo, bendradarbiavimo, kolektyvinio darbo.

satigi melieji, istorija ismoko mastyti, gauta info sisteminti, suprasti pabstrakcius dalykus, tad ji visai cia i tema

Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:06:17 | Nuoroda
Topine rašė:

vat specialiai ilindau i lintika, ir suradau kas yra kurybiskumas ir kaip tai atsiranda. taigi, stai kokie reikalai:

Kūrybiškumas randasi esant nuolatiniam mokymuisi. Augantis žinių kiekis, praplečia žinojimo ir suvokimo ribas, atveria kelią bendradarbiavimui, o esant pastarajam, atsiranda prielaidų plėtotis kūrybiškumui. Kūrybiškumas neįmanomas be mokymosi ir žinių kiekio augimo, bendradarbiavimo, kolektyvinio darbo.

satigi melieji, istorija ismoko mastyti, gauta info sisteminti, suprasti pabstrakcius dalykus, tad ji visai cia i tema

Bet aš galiu taip pat šviestis ir su IT ir su fizika ir su LT kalba ar net kokia kita atšaka. O čia vistiek reikalingas VIZUALINIS MASTYMAS kurio istoriškai tikrai nesuvoksi. Ne? [Aišku, aš nenuvertinu istorijos, tik man tiesiog ji čia netinka] .

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:11:27 | Nuoroda

Na gal ir ties sakai, bet istorija reikalas naudingas, o kaip, sakant, ziniu ant peciu nenesiosi

va cia tau vizualas www.brendu.lt/kaip-tai-veikia-5/lt/kaip- rieda-f-1--17.html

ir kodel anksciau niekam nedaejo, tai tikrai, gal tiesa sakai, veltui jie istorija mokesi, o ne masinomis labiau domejosi

Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:15:56 | Nuoroda

Užstūmei ant manes gerai... :/ Sakau, nenuvertinu aš istorijos, man ir ji patinka, tik kad va, neskyriau tiek kiek reikėjo ir viskas. Dbr esu duobėj. Ir matyt nervinuos tik dėl to, kad per istoriją čia gal net neįstosiu. Tad, baigiam šią diskusiją, nes beviltiška aiškintis. Reikia visko, kai kuriais atvejais daugiau negu nori, bet reikia. 

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:43:39 | Nuoroda

na, jei ir uzstumiau, tai tikrai netycia, istorija aisku, reikalas naudingas, bet klastingas. mano pacios mokytoja per pamokas tik sladainius valgo, del to tenka eit papildomai. Jei butu mokius, tai dbar nereiktu pinigu svaistyt... zodziu, pasimetus as kaip reikiant su tomis studijomis, galimybemis, profesijomis ir visu kitu velniu, gal reik issimiegot ir galva prasveses :)

Žinutė parašyta: 2009-05-20 22:46:31 | Nuoroda

Nenusimink, Anglijos statybų ir P.I.M.P verslas visada mums atviras!  

• Istorija / VBE -
  • Matematika / MBE 9
Žinutė parašyta: 2009-05-21 09:07:33 | Nuoroda

Mažiau stresuokit ;D Hm, matematika tikrai nėra stiprioji mano dalis, info mokiaus tik B lygiu, tai pasak Lourio, man gal čia nėr ką veikt ;D Žn ką? Aš savo pasieksiu., Ir Tu pasieksi, ir Topine ir visi mes ten būsim >)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą