kaip praejo lietuviu egzas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 16:57:13 | Nuoroda

pas mane sumalta nebuvo. Tiesiog vienas kontekstas papildė kitą ir jie labai glaudžiai suėjo

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:01:19 | Nuoroda
Sanosuke rašė:
sejkutea rašė:

as tai remiaus tolstojaus "ana karenina" ir "karas ir taika" ir vietoj tolstojaus parasiau lermontovas ;DDD bles vista tikra, taip sumaisyt tuos autorius, uztat db visa gyvenima juosskirsiu ;) po to dar remiaus tagores citata, j.v.getes citata, homero "odisejas" ir biliuno "kliudziau" . po to dar ten suveliau socialini apie kalinius kazka.

literatūros nemažai ta tema, man sunkesnė pasirodė apie kaukes, nors gal taip ir nebuvo :) tikėkimės, viskas bus gerai.

as ne apie kaukes rasiau :DDDDD

• Informacinės technologijos / VBE 32
  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Matematika / VBE 73
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 36
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:01:46 | Nuoroda
butyrka rašė:

34 uz rasyma ir 26 uz suvokima. maksimaliu balu suma padauginama is 2. va ir 12

deja rastingumo taskai berods nedvigubinami :-)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:01:59 | Nuoroda

na o as taip pat rasiau apie kaukes. pademonstravau istorijos zinias:D rasiau apie antrojo pasaulinio karo metu ivykusi holokausta-masines zydu zudynes, kuomet lietuviai slepe zydus, prisidengdami paklusniu pilieciu kauke, nors is tiesu dare nusikaltima-globojo zydus. todel kauke prisidengti dora yra tada, kai zmogus turi doriu tikslu. galvojau irgi sieti ir su garsva ar su vasariu, bet pamaniau jog su dorumu sie veikejai nesisieja.. remiausi getes, nizami, voltero citatomis, taip pat ad astra kuriniu

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:03:31 | Nuoroda
sejkutea rašė:
Sanosuke rašė:
sejkutea rašė:

as tai remiaus tolstojaus "ana karenina" ir "karas ir taika" ir vietoj tolstojaus parasiau lermontovas ;DDD bles vista tikra, taip sumaisyt tuos autorius, uztat db visa gyvenima juosskirsiu ;) po to dar remiaus tagores citata, j.v.getes citata, homero "odisejas" ir biliuno "kliudziau" . po to dar ten suveliau socialini apie kalinius kazka.

literatūros nemažai ta tema, man sunkesnė pasirodė apie kaukes, nors gal taip ir nebuvo :) tikėkimės, viskas bus gerai.

as ne apie kaukes rasiau :DDDDD

^A š žinau, kad mes ta pačia tema rašėm, taip sakau, gal su kaukėm buvo sunkesnė mano požiūriu.

O tai ką, gelbėdami žydus, jie blogai darė?

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:03:38 | Nuoroda

Mano nuomone, egzaminas tikrai nebuvo lengvas. Rasiau rasini apie klystkelius. Remiausi V. Mykolaicio - Putino "Altoriu sesely", Just. Marcinkeviciaus "Mazvydas" bei V. Kreves "Skirgaila". O kaip bus - pamatysim po menesio... :)

• Istorija / VBE 43
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
  • Matematika / VBE 71
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 58
  • Užsienio kalba (prancūzų) / VBE 54
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:05:23 | Nuoroda

rodos klausimas buvo ar dora prisidengti kauke? taigi viena pastraipa kalbejau apie tai, kad dora, o kitas dvi kad is tiesu nera dora

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:08:01 | Nuoroda
aiste18 rašė:

rodos klausimas buvo ar dora prisidengti kauke? taigi viena pastraipa kalbejau apie tai, kad dora, o kitas dvi kad is tiesu nera dora

Supratau ;)

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:09:58 | Nuoroda

gal zinot kada ir kur bus testo atsakymai?

• Istorija / VBE 81
  • Matematika / VBE 73
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:10:51 | Nuoroda

o man teksto suvokimas tai sunkus buvo...bet gerai kad neklause viso teksto temos , pagrindines minties:)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:11:28 | Nuoroda

blogai parasiau-per dau zodziu gavos...taip,kad liks be pabaigos ir 2 pastaripu..sudas...;////

suvokimas is vis ten...nera ko pridurti..veju prirasiau.

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:11:41 | Nuoroda

nu tikesimes is forumo islaikys visi egza

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:11:48 | Nuoroda

Bet buvo gudrių klausimų ir apie problemą, ir pastraipas siejančias mintis, sakyčiau, toks nelengvas.O klausimų kažkaip mažoka pasirodė...

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:11:57 | Nuoroda
aiste18 rašė:

siaip kiek zinau turi atsispindeti tavo nuomone, arba taip arba ne, o ne ir taip ir taip.. bent jau mums taip aiskino..

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:14:54 | Nuoroda
lenocka rašė:
aiste18 rašė:

siaip kiek zinau turi atsispindeti tavo nuomone, arba taip arba ne, o ne ir taip ir taip.. bent jau mums taip aiskino..

Samprotaujamasis rašinys leidžia įvairiai teigti.Tavo pozicija turi būti, bet tu gali pateigti kontrargumentus, vienoj pastraipoj rašyti už, o kitoj prieš.Tarsi diskusija :) Nors aš visur rašiau už, tik kitoj temoj :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:17:56 | Nuoroda
lenocka rašė:
aiste18 rašė:

na taip, viena pastraipa rasiau taip,kita ne, o trecia pastraipa ir buvo tokia asmeninio poziurio, pateikiau pavyzdi kaip dauguma zmoniu mano ir polemizavau su juo

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:21:14 | Nuoroda

vertinimo normose rasinio pasakyta, kad "Fakto klaida laikoma argumentavimo trūkumu tais atvejais, kai naikina argumentą (jo esmę) arba kai dėl fakto klaidos argumentas tampa nesvarus.", tai jei as vietoj tolstojaus parasiau lermontovas, tai man naikins ar ne? nes esme juk buvo pacioj knygoj ir ju veikeju poelgiuose, o ne tame kas ta knyga parase. be to abu rasytojai rusai tai as netycia juos sumaisiau. kaip manot bus cia argumentavimo klaida ar ne?

• Istorija / VBE 81
  • Matematika / VBE 73
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:22:38 | Nuoroda

oh kaip protingai čia visi rašėt xD nieko, jau šaukštai po pietų. kaip parašėm taip parašėm- belieka laukti tik rezultatų

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:23:19 | Nuoroda
sejkutea rašė:

vertinimo normose rasinio pasakyta, kad "Fakto klaida laikoma argumentavimo trūkumu tais atvejais, kai naikina argumentą (jo esmę) arba kai dėl fakto klaidos argumentas tampa nesvarus.", tai jei as vietoj tolstojaus parasiau lermontovas, tai man naikins ar ne? nes esme juk buvo pacioj knygoj ir ju veikeju poelgiuose, o ne tame kas ta knyga parase. be to abu rasytojai rusai tai as netycia juos sumaisiau. kaip manot bus cia argumentavimo klaida ar ne?

na zinok tikrai sunku pasakyti, ziurint kokie vertintojai bus..kartais tai-sekmes dalykas...

Žinutė parašyta: 2009-05-20 17:24:29 | Nuoroda

Aš tai šiaip sunkesnė tikėjausi. Aišku nenoriu prisikalbėt, bet galvojau, kad duos kokį, kad tik sėdėsiu ir nk neparašysiu ;D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą