Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:28:41
| Nuoroda
bles reikejo teksto suvokime juodrasti parasyt "pasigailekit turejau omeny tolstoju o ne lermontova ;DD" |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:28:42
| Nuoroda
ar cia rimtai nubraukia viska po 400 zodziu ir toliau nebeskaito? |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:30:39
| Nuoroda
skaito kaip dideli, nes reikalavimai yra 400-450 |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:31:18
| Nuoroda
Lunaria rašė:
ar cia rimtai nubraukia viska po 400 zodziu ir toliau nebeskaito? skaito, tik po sios ribos nebesumuoja gramatikos klaidu, vien del to gerokai anksciau riba uzdejau nei turejo buti |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:31:19
| Nuoroda
Lunaria rašė:
ar cia rimtai nubraukia viska po 400 zodziu ir toliau nebeskaito? ne |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:32:15
| Nuoroda
Pas mane tai apie 455 gavosi ;DD beveik kaip tik ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:35:07
| Nuoroda
Daniq rašė:
Pas mane tai apie 455 gavosi ;DD beveik kaip tik ;D mano irgi 455;DD |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:37:18
| Nuoroda
As rasiau rasini ''ar dora prisidengti kauke?'' Remiausi J.Apucio ''dobile,M.Martinaicio ''kukucio balades'',B.Sruoga ''dievu miskas'' ir J.Ivanauskaite,ten kur mintis buvo duota...Nusisvaigau.Gavosi,kad ta pati per ta pati snekejau...Nu bet bus matyt,kiek gausiu Rasiniu temos isties buvo sunkios abi.O interpretacijai tekstai pasirode lengvi ir geri. Teksto suvokimas lengvokas pasirode,bet dazniausiai,kai man buna lengva,tai suzinojus atsakymus taip nebeatrodo Ir geriau neklausinekit,kokius atsakymus kas rase,nes taip tik dar labiau susimaiso viskas ir ima nervas...Taigi...Laukiam rezultatu! |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:42:38
| Nuoroda
Markiziene rašė:
As rasiau rasini ''ar dora prisidengti kauke?'' Remiausi J.Apucio ''dobile,M.Martinaicio ''kukucio balades'',B.Sruoga ''dievu miskas'' ir J.Ivanauskaite,ten kur mintis buvo duota...Nusisvaigau.Gavosi,kad ta pati per ta pati snekejau...Nu bet bus matyt,kiek gausiu Rasiniu temos isties buvo sunkios abi.O interpretacijai tekstai pasirode lengvi ir geri. Teksto suvokimas lengvokas pasirode,bet dazniausiai,kai man buna lengva,tai suzinojus atsakymus taip nebeatrodo Ir geriau neklausinekit,kokius atsakymus kas rase,nes taip tik dar labiau susimaiso viskas ir ima nervas...Taigi...Laukiam rezultatu! as is sia temai pasisakiau )) remiaus FORESTU GAMPU (-: kad zmogus nuosirdus ir atviras, nereikia jokiu kaukiu ir t.t. dar hamletu remiaus ir savickio kuryba, nes jis veikejams daznai suteikdavo kaukes. mes panasiai jauciu rasem, nes ir ta pati per ta pati mazdaug as ten. ivanauskaite citavau. teksto suvokimas tai puse velnio, nei sunkus, nei lengvas. bus matyt , kaip bus (-: |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:56:40
| Nuoroda
tai koks buvo teksto suvokimo zanras? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
17:57:26
| Nuoroda
Gendakis rašė:
tai koks buvo teksto suvokimo zanras? ese/straipsnis |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:00:49
| Nuoroda
aš rašiau ,,Fausto'' citatos rašinį. Rėmiausi fausto romano duota citata (Dievo žodžiais), antra duota citata, Senojo Testamento Jobo knyga, Jono Pauliaus antrojo citatą įmečiau ir H.K. Anderseno citata, manau, kad pilnai užteko.:) Parašiau apie 460 žodžių. Na, o su suvokimu, daug prasčiau, man buvo tikrai sunku ir net nenumanau kaip jame sekės. |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:01:28
| Nuoroda
ble nieko nesimokiau, bet atrodo kad neblogai parasiau... o tas teksto suvokimas valstybiniam tai visai vaiku daineles |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:04:03
| Nuoroda
sad1stas rašė:
ble nieko nesimokiau, bet atrodo kad neblogai parasiau... o tas teksto suvokimas valstybiniam tai visai vaiku daineles Tau gerai,o man labai sunkus buvo....mazai is sios dalies tasku tegausiu...:./ uztikrinta esu tik del vieno ats teisybes...straipsnio;D |
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:08:35
| Nuoroda
jo as irgi zinau kad 1taska tikrai gausiu uz zanra-straipsni o seip egzaminas nepasirode tragiskai sunkus, tik suvokime tikrai buvo ir nelengvu klausimu i kuriuos atsakymus reikejo pamastyti...ir vis del to noriu paklaust tai kokia ten menine priemone buvo? |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:13:26
| Nuoroda
Aš rašiau rašinį pagal "Faustą". Rėmiausi pačiu Gėte, "Balta drobulė" ten man pritiko prie konteksto, dar F. Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausmė", J. Apučio novele "Erčia, kur gaivus vanduo". Ciatavau Hemingvėjų, A. Kamiu, Pitagorą. Nu žodžiu daug kultūros privariau privariau, nes nieko gero nesumčsčiau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:14:46
| Nuoroda
pipirmete:) rašė:
jo as irgi zinau kad 1taska tikrai gausiu uz zanra-straipsni o seip egzaminas nepasirode tragiskai sunkus, tik suvokime tikrai buvo ir nelengvu klausimu i kuriuos atsakymus reikejo pamastyti...ir vis del to noriu paklaust tai kokia ten menine priemone buvo? Aš parašiau, kad metafora. ;P |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:14:56
| Nuoroda
egzaminas nebuvo sunkus bet vienas dalykas neaiskus.ar buvo galima panaudoti ta kulturini konteksta kuris buvo pateiktas ? pvz rasiny apie kaukes ivanauskaites minti panaudot?as i viena pastraipa iterpiau ir db biski grauziuos:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:17:00
| Nuoroda
liudmadildas rašė:
egzaminas nebuvo sunkus bet vienas dalykas neaiskus.ar buvo galima panaudoti ta kulturini konteksta kuris buvo pateiktas ? pvz rasiny apie kaukes ivanauskaites minti panaudot?as i viena pastraipa iterpiau ir db biski grauziuos:) Ajšq, kad galima. Tik nerejkia visko nupilinėt žodis žodin. Galima juk savajs žodžiajs buvo nusakyt ką ji mąsto apie taj ar pagrindinę mintį iš ten ištraukti. Tam juk ir duota, ad užvestų ant kelio ir padėtų. ;P |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:24:20
| Nuoroda
Na, sveikučiai Kaip praėjo? Gal kas žinot kaip sužinot balus reiks, nes šiemet nadavė jokių kortelių paskambinimui ar sms...... |