Isleistuves
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:36:02 | Nuoroda

Aš... Absoliučiai viską...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:43:46 | Nuoroda

Aha. Na, bet ne itin daug dalyvių bus.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 01:24:11 | Nuoroda
R.V.U. rašė:

Kas pas jus organizuoja tas visas išleistuves? Renka pinigus, visus kviečia ir pan.?

Pas mus viską tėvai daro

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-04 13:14:12 | Nuoroda

Dieve, išleistuvės buvo FANTASTIŠKOS :D 

Aišku tą oficialioji dalis tai prailgo. O dar salėje buvo tvanku. Karšta diena pasipuolė :)

Na bet neoficialioji dalis tai wow :) Vedėjęs buvo Gytis Balčiūnas. Grupė- InCulto ;) Kažkas klausė, ar reikia šokti valsą? Mes jį šokome vidurnaktį...

Gytis subūrė visus vaikinus į vieną vietą ir liepė šokti "spirtakį". Kažkas panašaus į "sirtakį" bet jie apsispadė visi, nes mažai vietos jiems paliko ir greitą muziką uždėjo :) na tada ėjo merginų eilė- teko pašokti kankaną ir daryti špagatą ;D

Jetau, kiek daug įspūdžių ir net nežinau nuo ko pasakoti :D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-04 14:33:27 | Nuoroda

Na mum tai šiemet teko tokia garbė, nes Valdas Adamkus atestatus teiks  Tai vat vien del to jau galim būt užtikrinti, kad tikrai bus iškilminga oficialioji dalis ( juk mokykla nenorės pasišiukšlinti prieš prezidentą).

Žinutė parašyta: 2009-07-04 22:08:30 | Nuoroda

o kokia mokykla baigi, Kristina? turbut liceju :)

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 79
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:18:40 | Nuoroda
sonia rašė:

o kokia mokykla baigi, Kristina? turbut liceju :)

Gerai būtų, bet ne :D Joniškio ,,Aušros" gimnaziją

Žinutė parašyta: 2009-07-06 21:54:12 | Nuoroda
Varela rašė:

Gal kas žinot ar per išleistuves reikia šokt valsą?

na kaip as zinau tj skaitos kaip tradicija kokia na ar panasiai,na mes sokom,na kas su mojkytoju kokius,kas su klasioku kas dr,na as ir nenorejau nes nemoku,bet kazkaip kojas pajudinau ir gerai,suejo..;D

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-06 21:57:15 | Nuoroda
Leeee rašė:
Varela rašė:

na kaip as zinau tj skaitos kaip tradicija kokia na ar panasiai,na mes sokom,na kas su mojkytoju kokius,kas su klasioku kas dr,na as ir nenorejau nes nemoku,bet kazkaip kojas pajudinau ir gerai,suejo..;D

Eiiii...O cia tradicija juk per paskutini skambuti.... Taip buvau atkales, db viska uzmirsau. Ka daryt reikes? 

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2009-07-07 14:57:19 | Nuoroda
Partizan rašė:
Leeee rašė:
Varela rašė:

Eiiii...O cia tradicija juk per paskutini skambuti.... Taip buvau atkales, db viska uzmirsau. Ka daryt reikes? 

Ahaa, ir per paskutinį, ir per išleistuves :DD Gerai, kad aš prisimenu ir Vienos, ir Kaimišką valsą

• Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 79
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-07-07 16:45:29 | Nuoroda

na nznau,gal per pask.skambuti tj ziurint kur,nes pas mus tokios tradicijos per pask skambuti ner

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-07-07 19:26:04 | Nuoroda

na ne visas zinutes skaiciau bet tai vargeli kokios kosmines kainos pas jus 100lt kiti net po 200lt tai jau tikrai tikekites valgyti ikrus ir gerti findliandia.. pykes as apsalus.. pas mane vienam asmeniui kainuoja 25lt ir butelis ir nesvarbu tu abituriantas antra puse ar tevas.. viska ruosiames patys, maista gamins mamos. sales, stalus ir pacia mokykla puosimes mes patys abiturientai. o del apsirengimo as uz ryskias spalvas. nepripazystu juodos spalvos siai sventei, atrodo kaip i laidotuves eitu (bet cia tik mano nuomone)

taigi visiems smagiu isleistuviu... (party)(happy)

Žinutė parašyta: 2009-07-07 20:36:22 | Nuoroda
justuule rašė:

na ne visas zinutes skaiciau bet tai vargeli kokios kosmines kainos pas jus 100lt kiti net po 200lt tai jau tikrai tikekites valgyti ikrus ir gerti findliandia.. pykes as apsalus.. pas mane vienam asmeniui kainuoja 25lt ir butelis ir nesvarbu tu abituriantas antra puse ar tevas.. viska ruosiames patys, maista gamins mamos. sales, stalus ir pacia mokykla puosimes mes patys abiturientai. o del apsirengimo as uz ryskias spalvas. nepripazystu juodos spalvos siai sventei, atrodo kaip i laidotuves eitu (bet cia tik mano nuomone)

Nu va, o aš būsiu visa juoda  Little Black Dress, taigi klaaaasika

• Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 79
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-07-07 21:18:13 | Nuoroda
R.V.U. rašė:

Kas pas jus organizuoja tas visas išleistuves? Renka pinigus, visus kviečia ir pan.?

Klasiokė su savo mama ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:01:02 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
justuule rašė:

Nu va, o aš būsiu visa juoda  Little Black Dress, taigi klaaaasika

na cia kaip ir sakiau kiekvienam savas skonis, neisizeiskit merginos kurios busit juodos. jei jum patinka tai valio.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:13:15 | Nuoroda

Ne tik skonio reikalas, bet spalvoti rūbai kai kuriems žmonėms tiesiog netinka/nesižiūri.

Ir kodėl šia proga esi prieš juodą spalvą..? Prisiminus šimtadienį bloga daros, kai suėjo daunės su geltonom, raudonom, žydrom ar, o dieve gulsčias, zebro rašto suknelėm.. Snukiai soliariume šūdo spalvą įgavę tų 'puošeivų', tai patikėk, kaip kalės atsiprašant atrodo.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:20:24 | Nuoroda
VytasSi rašė:

Ne tik skonio reikalas, bet spalvoti rūbai kai kuriems žmonėms tiesiog netinka/nesižiūri.

Ir kodėl šia proga esi prieš juodą spalvą..? Prisiminus šimtadienį bloga daros, kai suėjo daunės su geltonom, raudonom, žydrom ar, o dieve gulsčias, zebro rašto suknelėm.. Snukiai soliariume šūdo spalvą įgavę tų 'puošeivų', tai patikėk, kaip kalės atsiprašant atrodo.

ahaha... ;D taikliai čia... Aš tai nieko prieš spalvas, bet viskas turi būti suderinta, o neturint skonio - galima lengvai prisižaisti. Hm irgi būsiu iš tų juodųjų...

Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:27:05 | Nuoroda

na man puikiai tikna ir juoda ir visoke kitoke spalva,bet cia mano asmenine nuomone kad i isleistuves neiciau juodai apsirengusi..o jei kas ir ateis nepulsiu draskyt akiu jog man tai nepatinka apsurdiskai atrodytu..  paskutinis skambutis pas mus irgi buvo margas bet kadangi pas mus nera soleriuminiu paneliu essme is tu naturaliu tai ir neatrodem su sudu ant veido..:D

Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:34:07 | Nuoroda

as tai pvz irgi nesuprantu tu paneliu, kurios i isleistuves ateina su juodom suknelem, ir dar trumpom... Isleistuves taj man atrodo svente, o ne koks paprastas vakarelis... Ir turi buti atitinkamos sukneles.. Juk isleistuves tik viena kart gyvenime.. ir kazkaip manau visos noretu kazkaip issiskirti... pati busiu su ilga suknele, persiko spalvos..  o del to,kad kai kuriom netinka spalvotos, tj cia absurdas.. kiekvienai turi tikti kazkokia spalva..

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 99
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-07-07 23:39:51 | Nuoroda

Vaikino akim paziurejus, tai man atrodo ne tiek svarbu, kokia ta suknele ar kokios spalvos, svarbu, kad viskas suderinta butu tarpusavy ir su gera nuotaika ;) Kai paneles ten kaip i didziausia baliu ateina issiputusios plaukus ir su a la vestuvinem sukniom tai man, asmeniskai, biski juokinga atrodo. Man idomiau, kai ateina skoningai - kaip saket tos little black dress mmmmm... Nesvarbu kiek paneliu butu su jom baliuj, del visu vienodai seile varvetu ;) 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą