Isleistuves
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-07 23:43:02 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Vaikino akim paziurejus, tai man atrodo ne tiek svarbu, kokia ta suknele ar kokios spalvos, svarbu, kad viskas suderinta butu tarpusavy ir su gera nuotaika ;) Kai paneles ten kaip i didziausia baliu ateina issiputusios plaukus ir su a la vestuvinem sukniom tai man, asmeniskai, biski juokinga atrodo. Man idomiau, kai ateina skoningai - kaip saket tos little black dress mmmmm... Nesvarbu kiek paneliu butu su jom baliuj, del visu vienodai seile varvetu ;) 

va kaip mielai vaikinas viska pasake

• Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-08 10:27:52 | Nuoroda

As irgi busiu su little black dress ir tikrai esu patenkinta savo pasirinkimu =) Nenoriu tu ispustu ale vestuviniu sukneliu =) Prie sirdies labiau klasika =) Laukiu penktadienio sventes =)))

Žinutė parašyta: 2009-07-08 12:18:59 | Nuoroda

Oi kaip aš nekenčiu tų tortų ant galvos..;D Nieko negali būt blogiau turbūt.Atrodo lyg atėjusios i vestuves..;D

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-08 12:46:35 | Nuoroda

Nemokančios paprastai pasipuošt merginos dažnai stengiasi išsičiustyt už kuo didesnę pinigų sumą, nesvarbu kad siaubingai neskoningai, ir tuo kitus sužavėt. Bent jau aš tai pastebėjau savo mokykloj..

Žinutė parašyta: 2009-07-08 13:33:42 | Nuoroda
Nastiona rašė:

as tai pvz irgi nesuprantu tu paneliu, kurios i isleistuves ateina su juodom suknelem, ir dar trumpom... Isleistuves taj man atrodo svente, o ne koks paprastas vakarelis... Ir turi buti atitinkamos sukneles.. Juk isleistuves tik viena kart gyvenime.. ir kazkaip manau visos noretu kazkaip issiskirti... pati busiu su ilga suknele, persiko spalvos..  o del to,kad kai kuriom netinka spalvotos, tj cia absurdas.. kiekvienai turi tikti kazkokia spalva..

Man svarbiausia, kad pačiai patiktų. Jeigu kažkam yra gerai su marga kaip genio suknele, tai puiku. Įsivaizduok, jei visos bus margom, vasaros spalvų, besiplaikstančiom suknelėm, tai aš būdama su juoda dar ir kaip išsiskirsiu  Viskas turi būti saikinga, sudėtingumas paprastume. Nė už ką neičiau žeme besivelkančia suknele su penkiais lankais. Net vestuvėse taip nesirengčiau.
Pati sakei, kad kiekvienai turi tikt kažkokia spalva, tai va, man tinka juoda ;) peace

• Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 79
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2009-07-08 14:34:03 | Nuoroda

Vakar atbuvau isleistuvese ir siandien paskaiciau dali situ komentaru apie apranga. Patikekit, kai supratau, kad matomes paskutini karta visiskai nebebuvo svarbu tos sukneles, sukuosenos... Ziurejau i visus kaip i zmones, su kuriais prabego tiek daug laiko. Visgi grazu buvo matyt, kad visi pasipuose ir isties graziausi buvo tie/tos, kurie/kurios nepersistenge. Zodziu dar ilgai prisiminsiu sia nakti. 

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
Žinutė parašyta: 2009-07-08 14:35:50 | Nuoroda
Muuuu rašė:
Geriausia būna, kai tokį bokštą pasidaro ant pakaušio :D Atrodo kaip švyturys! :D

Aš tai vadinu - Babelio bokštu :D

Žinutė parašyta: 2009-07-08 14:37:37 | Nuoroda
Partizan rašė:

Vakar atbuvau isleistuvese ir siandien paskaiciau dali situ komentaru apie apranga. Patikekit, kai supratau, kad matomes paskutini karta visiskai nebebuvo svarbu tos sukneles, sukuosenos... Ziurejau i visus kaip i zmones, su kuriais prabego tiek daug laiko. Visgi grazu buvo matyt, kad visi pasipuose ir isties graziausi buvo tie/tos, kurie/kurios nepersistenge. Zodziu dar ilgai prisiminsiu sia nakti. 

Jo, +1... Nostalgija tai ziauri. 12 metu ta pati takeli pratrypus i ta pacia mokykla... Ech :)

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-08 14:49:05 | Nuoroda
PsicLt rašė:
Partizan rašė:

Jo, +1... Nostalgija tai ziauri. 12 metu ta pati takeli pratrypus i ta pacia mokykla... Ech :)

Tas jausmas... Ziauriai neapsakomas. Ateini vakare, bendrauji, soki ir supranti, kad su kai kuriais tai darai paskutini karta. Galiausiai iseini is sales palydet saules ir visi issiskirsto. Ta naktis veliau atrodo tokia trumpa, nors apie linksmai praleistas valandas primena skaudancios kojos ir galva. Ech. Smagu prisimint tuos 12 metu, bet visgi pakartot nebesinori...

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 14:54:19 | Nuoroda

Beje, Psic, tau jau buvo isleistuves?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 18:38:29 | Nuoroda
Partizan rašė:

Einu geriau pasižiūrėt koks oras bus penktadienį  O tai sprendžiant iš dabartinio, nekoks

• Istorija / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-08 18:50:16 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Einu geriau pasižiūrėt koks oras bus penktadienį  O tai sprendžiant iš dabartinio, nekoks

Tokios sventes nesugadins net ir blogiausias oras  Aisku ir dziaugsmo lietus su perkunija neprides   Ech kaip gera savo atestata rankose laikyt... Jums dar truputi teks pakentet  Lauksim foto is isleistuviu, knieti pasiziuret kokia suknele pasipuosi 

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 18:53:11 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Tokios sventes nesugadins net ir blogiausias oras  Aisku ir dziaugsmo lietus su perkunija neprides   Ech kaip gera savo atestata rankose laikyt... Jums dar truputi teks pakentet  Lauksim foto is isleistuviu, knieti pasiziuret kokia suknele pasipuosi 

Turbūt garbingiausioj vietoj pasidėsi

• Istorija / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:27:39 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:

Atestata tai i stalciu, o tavo foto is isleistuviu... Ziuresim 

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:42:21 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Atestatą į stalčių, o foto į atestatą   Maniau, atestatą ant sienos pasikabinsi ar įsirėminsi/įsilaminuosi

• Istorija / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:49:12 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:

Atestatą į stalčių, o foto į atestatą   Maniau, atestatą ant sienos pasikabinsi ar įsirėminsi/įsilaminuosi

Nu i ji galima labai maloniai koki pusvalandi ziuret, pasidziaugt, o veliau nusibosta. As visokius diplomus laikau stalciui, gi niekam jie neidomus. Geriau ant sienos koki paveiksla pasikabinsiu :D Gal tu zadi kazka padaryt su atestatu, isiremint pvz.?

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 19:54:31 | Nuoroda
Partizan rašė:

Nu i ji galima labai maloniai koki pusvalandi ziuret, pasidziaugt, o veliau nusibosta. As visokius diplomus laikau stalciui, gi niekam jie neidomus. Geriau ant sienos koki paveiksla pasikabinsiu :D Gal tu zadi kazka padaryt su atestatu, isiremint pvz.?

O ne ne, tikrai nesirėminsiu, nei dar ką :D Aš irgi popierius stalčiuj laikau, segtuve. Beje, tavo raudonas? :)

• Istorija / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:01:42 | Nuoroda
Kaffeeklatch rašė

O ne ne, tikrai nesirėminsiu, nei dar ką :D Aš irgi popierius stalčiuj laikau, segtuve. Beje, tavo raudonas? :)

Ne, lietuviu ir fizika po 8 buvo. O kaip pas tave? Speju raudonas :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 89
Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:04:27 | Nuoroda
Partizan rašė:
Kaffeeklatch rašė

Ne, lietuviu ir fizika po 8 buvo. O kaip pas tave? Speju raudonas :)

Gerai spėji. Bet čia tik todėl, kad jokių fizikų ir chemijų neturėjau. Turėjau integruotus ir basta  Tarp kitko, lietuvių vos nepakišo kojos

• Istorija / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-07-08 20:04:31 | Nuoroda

Niekaip neisirenko kokias koines apsiauti :)

• Biologija / MBE 8
  • Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 11
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 20
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą