Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:05:38
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Niekaip neisirenko kokias koines apsiauti Be abejo, kad oranžines |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:14:16
| Nuoroda
Kafeeklatch, didziausi sveikinimai!!! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:15:47
| Nuoroda
Partizan rašė:
Kafeeklatch, didziausi sveikinimai!!! Dėkui dėkui, ovacijų nereikia. Ir kitą kart geriau nukopink mano nick'ą, nei pats rašyk |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:16:21
| Nuoroda
Aš ir galvojau apie oranžines arba salotinės spalvos - kojines, bet paklausysiu tavo patarimo ir rūbus derinsiu prie savo oranžinių koinių |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:17:34
| Nuoroda
PKfyz rašė:
Aš ir galvojau apie oranžines arba salotinės spalvos - kojines, bet paklausysiu tavo patarimo ir rūbus derinsiu prie savo oranžinių koinių Super. Net Petruškevičius nesukritikuos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:17:49
| Nuoroda
O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:22:29
| Nuoroda
PKfyz rašė:
O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ? Paprotink mane, kas ta cepa? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:25:31
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Partizan rašė:
Kafeeklatch, didziausi sveikinimai!!! Dėkui dėkui, ovacijų nereikia. Ir kitą kart geriau nukopink mano nick'ą, nei pats rašyk Gal kita karta taip ir padarysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:26:11
| Nuoroda
Na jei mano žinios nepasenusios , tai cepa vadinams tas daiktas kurį vyrukai su juostelemis nešioja ant savo kaklų ... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:28:07
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
PKfyz rašė:
O kaip skaitai kokia cepa labiau tiks prie tu koiniu .. ? Vario spalvos ar auksinines sidabro spalvos ? Paprotink mane, kas ta cepa? Paspausk ant nuotraukos kaireje ir atkreipk demesi i kakla |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:49:12
| Nuoroda
Ta prasme, kaklaraištis? Na, prie oranžinių kojinių, tiks raudonas kaklaraištis. Arba mėlynas. Pasirinkimo laisvė ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:56:42
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Ta prasme, kaklaraištis? Na, prie oranžinių kojinių, tiks raudonas kaklaraištis. Arba mėlynas. Pasirinkimo laisvė ;D Manau, kad 'cepa' tai grandinėlė xD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
21:44:55
| Nuoroda
Estrella* rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ta prasme, kaklaraištis? Na, prie oranžinių kojinių, tiks raudonas kaklaraištis. Arba mėlynas. Pasirinkimo laisvė ;D Manau, kad 'cepa' tai grandinėlė xD nu jus tai pavarot nezinot ka reiskia "cepa" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:40:27
| Nuoroda
Kaffeeklatch --> kažkaip nesigaudai naujausiose madose ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
12:32:23
| Nuoroda
Išprotėj rašė:
Kaffeeklatch --> kažkaip nesigaudai naujausiose madose ;DD Odievejezusmarija kokia gėda Na ką jau padarysi, cepų nenešioju, o ir nelabai suprantu tų naujadarų ar tarmybių (kad ir kas tai bebūtų) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
17:48:07
| Nuoroda
O jum patiems tos cepos nejuokingai atrodo? Ypač per išleistuves... Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet tos lenciūginės cepos man asocijuojasi su emigrantais statybininkais arba neseniai iš zonos parėjusiais pileičiais:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
17:50:06
| Nuoroda
saras* rašė:
O jum patiems tos cepos nejuokingai atrodo? Ypač per išleistuves... Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet tos lenciūginės cepos man asocijuojasi su emigrantais statybininkais arba neseniai iš zonos parėjusiais pileičiais:) LOL Aš manau, kad jis juokavo dėl jų. Ir dėl kojinių. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
18:06:19
| Nuoroda
saras* rašė:
O jum patiems tos cepos nejuokingai atrodo? Ypač per išleistuves... Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet tos lenciūginės cepos man asocijuojasi su emigrantais statybininkais arba neseniai iš zonos parėjusiais pileičiais:) Isvis cepas nesioja tik tavo mineti ir panasaus plauko "bachurai" visiskai nieko neismanantys apie stiliu ir mada |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:28:29
| Nuoroda
sveiki visi. man isleistuves ryt. kartu ir liudna ir linksma. bet vat man iskilo toks klausimelis: kam reiketu nunesti geliu? mokytojoms? direktoriui? draugei, kuri atsieme atestata?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:37:34
| Nuoroda
kunigunda forever rašė:
sveiki visi. man isleistuves ryt. kartu ir liudna ir linksma. bet vat man iskilo toks klausimelis: kam reiketu nunesti geliu? mokytojoms? direktoriui? draugei, kuri atsieme atestata?
Kam nori tam nešk Man užlipus ant scenos direktorė pareiškė, kad manim nusivylė, nors aš pats savim labai džiaugiuosi, tai net nedaviau jai gėlės, nes nuotaiką sugadino. Padaviau auklėtojai. |
|
|