Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
18:28:15
| Nuoroda
saras* rašė:
Jei baigus teisę būtų garantuotas darbas tai ten subėgtų visa Lietuva. Kaip tik baigus teisę be pažinčių prasimušt yra labai sunku:) tai plati konkreti specialybe, kurios daug kur reikia. jei darbus baige teise gautu tik per pazintis ta visa ju banda, tai tuntai butu bedarbiai.;D beto del darbo neblogu perspektyvu i teise ir eina daug mastanciu zmoniu. gal tiesiog painioji su politologija? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
18:46:32
| Nuoroda
Nepainioju, aš omeny turėjau gryną teisinį darbą (advokato, prokuroro, teisėjo ir pan.) ir ten be pažinčių prasisukt yra tikrai nelengva (žinau ne vieną pavyzdį). O kad teisė yra plati ir universali specialybė nesiginčysiu:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
20:33:55
| Nuoroda
saras* rašė:
Nepainioju, aš omeny turėjau gryną teisinį darbą (advokato, prokuroro, teisėjo ir pan.) ir ten be pažinčių prasisukt yra tikrai nelengva (žinau ne vieną pavyzdį). O kad teisė yra plati ir universali specialybė nesiginčysiu:) Visiškai tau pritariu. Liūdnų pavyzdžių žinau ir aš.. Tad jei neturit pažinčių, gerai pagalvokit prieš čia stodami. Nors norėčiau tikėt, kad ateity Lietuva pasikeis ir nebebus "švogerių" kraštas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
20:37:48
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
nanoo rašė:
1 VU 0723 medicina NL vf Uz 70 Lt galejai nusipirkti chalata dvi dienas bandžiau tai įrodyt tėvam, bet galiausiai nusibodo.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
20:40:16
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
o , sokoladini, gal tau reikejo stoti i ekonomika ar.....finansus? Pabaiges gydomaji galesiu per du metus paimt socialiniu magistra viskas apskaiciuota Apie ką tu čia? Sudominai.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
20:46:01
| Nuoroda
nanoo rašė:
sokoladinis rašė:
siestaa rašė:
o , sokoladini, gal tau reikejo stoti i ekonomika ar.....finansus? Pabaiges gydomaji galesiu per du metus paimt socialiniu magistra viskas apskaiciuota Apie ką tu čia? Sudominai.. Would you like me to google that for you? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
20:48:52
| Nuoroda
mellisa rašė:
Sokoladini, man is visu tavo parasytu postu susidare ispudis, kad tu esi... 1. Superekstramotografoultrasiautulingas vaikinukas 2. Kompleksuotas , perbales spuoguotas kompiuteriu grauzikas, neto erdveje siekiantis atrodyti kaip nr.1. Taigi, kuris is mano isreikstu variantu yra arciau tiesos? Tik atvirai... Yra tik vienas budas tai suzinoti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
21:58:09
| Nuoroda
ryt tik vezu prasyma,,kuri net nezinau dar kaip surasyt ;DD ziauru,, mano gyvenima nulems viena naktis, per kuria prigalvosi kokiu specialybiu ;D .. gal ka patartumet su matematika ir kompais? ;/ |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:02:17
| Nuoroda
sejkutea rašė:
ryt tik vezu prasyma,,kuri net nezinau dar kaip surasyt ;DD ziauru,, mano gyvenima nulems viena naktis, per kuria prigalvosi kokiu specialybiu ;D .. gal ka patartumet su matematika ir kompais? ;/ Verslo informatika? Finansų informatika?
Žiūrint kur nori studijuot. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:06:56
| Nuoroda
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
ryt tik vezu prasyma,,kuri net nezinau dar kaip surasyt ;DD ziauru,, mano gyvenima nulems viena naktis, per kuria prigalvosi kokiu specialybiu ;D .. gal ka patartumet su matematika ir kompais? ;/ Verslo informatika? Finansų informatika?
Žiūrint kur nori studijuot. vilniuje universitete, yra finansu informatika? kaip ir nepastebejau tokios |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:09:55
| Nuoroda
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
Žiūrint kur nori studijuot. vilniuje universitete, yra finansu informatika? kaip ir nepastebejau tokios VU KHF'e yra. O VU matematikos ir informatikos fakultete tai ne kažką... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:11:49
| Nuoroda
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
Žiūrint kur nori studijuot. vilniuje universitete, yra finansu informatika? kaip ir nepastebejau tokios VU KHF'e yra. O VU matematikos ir informatikos fakultete tai ne kažką... kdl ne kazka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:16:45
| Nuoroda
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
Žiūrint kur nori studijuot. vilniuje universitete, yra finansu informatika? kaip ir nepastebejau tokios VU KHF'e yra. O VU matematikos ir informatikos fakultete tai ne kažką... kdl ne kazka? Visų pirma, tai sunku įstoti. O antra, jei nori matematika + informatika, tai nelabai matau kokių įdomių programų.
Bet čia aš jau negaliu patarti, pati taikau į socialinius. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:25:33
| Nuoroda
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
ramiai! rašė:
sejkutea rašė:
Žiūrint kur nori studijuot. vilniuje universitete, yra finansu informatika? kaip ir nepastebejau tokios VU KHF'e yra. O VU matematikos ir informatikos fakultete tai ne kažką... kdl ne kazka? Visų pirma, tai sunku įstoti. O antra, jei nori matematika + informatika, tai nelabai matau kokių įdomių programų.
Bet čia aš jau negaliu patarti, pati taikau į socialinius. is VU MIF vos kone visas spec surasysiu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-13
17:58:56
| Nuoroda
stai mano TOP3
soc. KB=19, Fiz. KB=16,1 kaip manot, kur yra sansu istoti, ar teks dairytis i zemesniu nr.?:D |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:47:41
| Nuoroda
heh Jūs pergyvenate dėl 19KB, tai ką man daryti, kai mano tik 17,93??? Atsipūskit ir nervus į konservus. jei ne į vf vietą(kas sunkiai įsivaizduojama), tai į mokamą TIKRAI su tokiais KB įstosit |
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:49:41
| Nuoroda
man mokamos nelb aktualios |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:52:56
| Nuoroda
nanoo rašė:
sokoladinis rašė:
nanoo rašė:
1 VU 0723 medicina NL vf Uz 70 Lt galejai nusipirkti chalata dvi dienas bandžiau tai įrodyt tėvam, bet galiausiai nusibodo.. kaip tai artima man...vistiek antro numerio nerasau |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:53:22
| Nuoroda
Abejoju, ar čia yra bent vienas, kuris nuoširdžiai nori mokėti už savo studijas visą kainą |
Žinutė parašyta:
2009-07-13
18:54:48
| Nuoroda
sejkutea rašė:
ryt tik vezu prasyma,,kuri net nezinau dar kaip surasyt ;DD ziauru,, mano gyvenima nulems viena naktis, per kuria prigalvosi kokiu specialybiu ;D .. gal ka patartumet su matematika ir kompais? ;/ su kompais o tu gal geriau savo istorijos rezultata isnaudat galetum? |
|
|