Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:41:10
| Nuoroda
DonVytautas rašė:
k@r@mele rašė:
DonVytautas rašė:
Neapsisprendziu ko labiau noriu ar KTU ekonomikos arba VU KHF ekonomikos ar VDU teises nzn, ar tau tai pades, taciau as katik sukeiciau ktu ir vu khf ekonomikas vietomis, ktu palikau auksciau:))p pas mane 1. KTU 2. VU KHF 3. VDU teise koks tavo KB gaunas ?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:42:12
| Nuoroda
fante rašė:
VU teisė NL vf labai tikiuos, kad į kurį nors iš trijų pirmų pakliūsiu Busim kursiokai, jei as papulsiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:42:48
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
DonVytautas rašė:
k@r@mele rašė:
DonVytautas rašė:
Neapsisprendziu ko labiau noriu ar KTU ekonomikos arba VU KHF ekonomikos ar VDU teises nzn, ar tau tai pades, taciau as katik sukeiciau ktu ir vu khf ekonomikas vietomis, ktu palikau auksciau:))p pas mane 1. KTU 2. VU KHF 3. VDU teise koks tavo KB gaunas ?:) 19,16 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:46:03
| Nuoroda
1. VU informacinės technologijos NL vf wa taip wa wa :> |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
16:55:42
| Nuoroda
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:02:26
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D O aš suprantu Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:03:15
| Nuoroda
nuisance rašė:
Buvo pamenu tokia tema bet kažkur toli nusimetė... Taigi parašykit savo stojimų sąrašą ir kur Jūsų nuomone turite didžiausią šansą patekti... Taigi mano: 1. Vu politikos mokslai NL vf 2. Vu teisė NL vf 3. Vdu politikos mokslai NL vf 4. Vdu teisė NL vf 5. Vdu viešasis administravimas NL vf 6. Mru teisė NL vf 7. Mru teisė ir valdymas NL vf 8. Mru viešasis administravimas NL vf 9. Vu istorija NL vf Toliau net nepamenu ką rašiau nes tikiuosi tikrai kažkur iš šitų pateksiu... O manau didžiausia man tikimybė įstoti yra nuo nr 3 ir žemiau Edvinas ? ;DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:03:53
| Nuoroda
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D O aš suprantu Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:05:19
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D O aš suprantu Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas? Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... |
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:08:56
| Nuoroda
tituska rašė:
k@r@mele rašė:
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D O aš suprantu Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas? Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... vistiek jei mokamasi A lygiu, mokytoja turi parinkt VBE, nesvarbu, kas ka pasirinko, galima viska suderinti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:12:32
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
tituska rašė:
k@r@mele rašė:
wajducia rašė:
k@r@mele rašė:
nesuprantu, kodel tu pasirinkai informatikos MBE, jei ketini stoti i spec., kurios visos susijusios su informatika:D O aš suprantu Informacičnių technologijų VBE ir MBE skiriasi kaip diena ir naktis, ir jeigu žmoguo nebuvo mokykloje per informatikos pamokas dėstomas programavimas, tada į VBE tikrai neverta eiti ir liūdint savęs tai kokioj mokykloj mokomasi, jei nedestomas 12 kl. kursas? Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... vistiek jei mokamasi A lygiu, mokytoja turi parinkt VBE, nesvarbu, kas ka pasirinko, galima viska suderinti Nevisur yra viskas kaip turi būt Pvz. maniškė informatikos mokytoja programuot nemokėjo, bet aš per daug ir nesisielojau, nes 11 kl. teko sėdėt programavimo pamokose ir manęs tas nedžiugino |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:17:59
| Nuoroda
tituska rašė:
Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... Koks dar pasirinkimas ? Ten yra mokyklos programa pagal kurią turi išaiskinti ir tą hipertekstą, ir visus officus. Kas dėl grupės tai aišku kėbloka. Tarkim mano mokykloje VBE IT laikė 3 žmonės. Mano grupėje aš vienintelis laikiau VBE, nors pascalio nėra ten ką aiškinti papildomai - pagrindus mokė 9-10 klasėje berods, tada visiems buvo privaloma. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:29:23
| Nuoroda
wajducia rašė:
nuisance rašė:
Buvo pamenu tokia tema bet kažkur toli nusimetė... Taigi parašykit savo stojimų sąrašą ir kur Jūsų nuomone turite didžiausią šansą patekti... Taigi mano: 1. Vu politikos mokslai NL vf 2. Vu teisė NL vf 3. Vdu politikos mokslai NL vf 4. Vdu teisė NL vf 5. Vdu viešasis administravimas NL vf 6. Mru teisė NL vf 7. Mru teisė ir valdymas NL vf 8. Mru viešasis administravimas NL vf 9. Vu istorija NL vf Toliau net nepamenu ką rašiau nes tikiuosi tikrai kažkur iš šitų pateksiu... O manau didžiausia man tikimybė įstoti yra nuo nr 3 ir žemiau Edvinas ? ;DD Aga tas pats ;DDD |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-05
17:31:19
| Nuoroda
Kayen rašė:
tituska rašė:
Destomas, tik gal grupe nesusidare, gal dauguma pasirinko hiperteksta... Koks dar pasirinkimas ? Ten yra mokyklos programa pagal kurią turi išaiskinti ir tą hipertekstą, ir visus officus. Kas dėl grupės tai aišku kėbloka. Tarkim mano mokykloje VBE IT laikė 3 žmonės. Mano grupėje aš vienintelis laikiau VBE, nors pascalio nėra ten ką aiškinti papildomai - pagrindus mokė 9-10 klasėje berods, tada visiems buvo privaloma. Mano mokykloje informacinems technologijoms A lygiu buvo skiriamos 2 akademines valandos, 1 - ofisams, hiperteksto pagrindams bei teorijai, 2 - oji - pasirinktinai arba programavimui, arba hiperteksto ziniu gilinimui. ;] |
Žinutė parašyta:
2009-07-05
19:22:52
| Nuoroda
1.pastatu energetika 2.statybos inzineija 3. civiline inzinerija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:01:23
| Nuoroda
Tikiuosi įstoti į pirmąją, antraip tai bus didelė neteisybė... Mano sąrašiukas: 1. Chemija, VU, vf 2. Biochemija, VU, vf 3. Taikomoji chemija, KTU, vf 4. Fizika, VU, vf 5. Cheminė technologija ir inžinerija, KTU, vf 6. Taikomoji fizika, VU, vf 7. Branduolinės energetikos fizika, VU, vf 8. Medžiagų mokslas, KTU, vf 9. Finansų ir draudimo matematika, VU, vf Pakutinioji nelabai derinasi, bet mokykloje mėgau aukštąją (diferencialai, integralai...) matematiką |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:04:39
| Nuoroda
1. VU Politikos mokslai I VF 2. VU Politikos mokslai I M |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:22:04
| Nuoroda
1. VU lietuvių filologija vf 2. VU lietuvių filologija + ispanų vf 3. VDU lietuvių filologija vf 4. VU KHF lietuvių filologija + reklama vf
žinau, kad truputį nelogiškai sudėliota, bet taip galvos. labai tikiuosi ir labai noriu į pirmąją, na o jei ką į 3čiąją įstojus nenusiminčiau:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
21:13:05
| Nuoroda
Katriu rašė:
1. VU lietuvių filologija vf 2. VU lietuvių filologija + ispanų vf 3. VDU lietuvių filologija vf 4. VU KHF lietuvių filologija + reklama vf
žinau, kad truputį nelogiškai sudėliota, bet taip galvos. labai tikiuosi ir labai noriu į pirmąją, na o jei ką į 3čiąją įstojus nenusiminčiau:) Sėkmės Tau Aš kažkaip tikiu, kad gali į pirmą įstot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
21:14:10
| Nuoroda
|
|
|