Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:49:22
| Nuoroda
ne-zinia rašė:
La_loba rašė:
ne-zinia rašė:
Jus protingi žmonės, gal ką galėtumėte patarti, nes baigiu išeit iš proto, galvodama, kad niekur neįstosiu su tokiais balais: matieka 86, istorija 58, užsienio 34 lietuvių 71
ačiū... Tu i univera nori? I noriu... kad nors kur. Bet ar apskritai tai įmanoma? Mano nuomone, ŠU, KU taves laukia isskestom rankom. KTU gal ka pasiziurek. Siaip sansu yra, i mokama net geram univere. Tavo tik anglu prastesnis. O prie ko sirdis linksta? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:53:43
| Nuoroda
La_loba rašė:
ne-zinia rašė:
La_loba rašė:
ne-zinia rašė:
Jus protingi žmonės, gal ką galėtumėte patarti, nes baigiu išeit iš proto, galvodama, kad niekur neįstosiu su tokiais balais: matieka 86, istorija 58, užsienio 34 lietuvių 71
ačiū... Tu i univera nori? I noriu... kad nors kur. Bet ar apskritai tai įmanoma? Mano nuomone, ŠU, KU taves laukia isskestom rankom. KTU gal ka pasiziurek. Siaip sansu yra, i mokama net geram univere. Tavo tik anglu prastesnis. O prie ko sirdis linksta? ačiū:) net nuotaika pagerėjo... visada galvojau, kad stosiu į MRU ar VU psichologiją... Labai norėjau ir tikėjausi, kad man pavyks. Bet su egzais negerai gavosi. Labai negerai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:55:17
| Nuoroda
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:57:26
| Nuoroda
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
19:58:27
| Nuoroda
sveiki, is kur jus specialybes koda imate ar tiks jai imsiu is lamabpo.lt , 2009 metų priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas studijų programų pasirenkamumas ??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:06:30
| Nuoroda
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:14:19
| Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:14:19
| Nuoroda
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:18:44
| Nuoroda
jei i vu ekonomika neistoju su krepseliu su 19 kb, tai galiu tiketis vietos sociologijoj vu su krepseliu vietos ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:25:45
| Nuoroda
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( nejuokauk, į vf tikrai nėra šansų |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:27:57
| Nuoroda
k@r@mele rašė:
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:
kur didesne tikimybe gauti bendrika- VU khf ar VDU ?;/ neabejoju, kad VU . taciau VU khf neturi savo bendriko;/ bet jie siuncia i kitus bendrikus...kaip ir VDU...tai jokio skirtumo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:33:22
| Nuoroda
matke 94 ltviu 77 iste 67 kalba 50 turiu sansa y MRU vf finansu ekonomika? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:33:28
| Nuoroda
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:
kur didesne tikimybe gauti bendrika- VU khf ar VDU ?;/ neabejoju, kad VU . taciau VU khf neturi savo bendriko;/ bet jie siuncia i kitus bendrikus...kaip ir VDU...tai jokio skirtumo VDU turi savo bendrikus;)) bent du. juos gauti lengviau gali tie, kurie toli nuo Kauno, bei esantys iš mažesnes pajamas turinčių šeimų. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:36:11
| Nuoroda
adirgnI rašė:
matke 94 ltviu 77 iste 67 kalba 50 turiu sansa y MRU vf finansu ekonomika? Nemanai, kad klausinėt, ar turi šansų yra šiek tiek kvaila? No offense. Čia draugiškai:)) Ateis laikas ir pamatysi. Blogiausiu atveju analizuok pernai metų stojimus ir bandyk spėliot, jei nuo to ramiau gyvent. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
20:51:19
| Nuoroda
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:03:14
| Nuoroda
Cloudless rašė:
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro... na tai zinoma naturalu kad neramu, bet visviena viskas bus gerai pamatysi ir as tau ta garantuoju kad papulsi i vf beje kur stoji? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:09:53
| Nuoroda
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
dainius.... rašė:
Cloudless rašė:
ne-zinia rašė:
Cloudless rašė:
na juk nebūtina šiais metais tau studijuoti, gali kitąmet stoti pasimetusi dabar esu... pas mane tokie situacija, kad aš mokamai negaliu tiesiog mokytis.. tai jei negausiu nemokamos vietos, stosiu kitąmet, gal dar kokį papildomą egzaminą išsilaikysiu, jei sugalvočiau dar ką studijuoti kitą merguzele miela tau vf vieta galiu garantuoti kad jau paruosta..... su tokiais balais o man del mokamos nera garantuota,,:((( bet kai pagalvoji kad soc moksluose tik 3100 krepšelių tai neramu pasidaro... na tai zinoma naturalu kad neramu, bet visviena viskas bus gerai pamatysi ir as tau ta garantuoju kad papulsi i vf beje kur stoji? na va matot... 3100. nėra šansų. nėra. kiek domėjausi, kiek skaičiau, reikia egzus išlaikyti apie 80, kad galima būtų tikėtis, Na neaišku dar kiek ten ruošiasi stoti. Aš dar nepildžiau prašymo, bet galiu rinktis tik soc mokslus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:13:17
| Nuoroda
VDUstudienc rašė:
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:
siestaa rašė:
k@r@mele rašė:
kur didesne tikimybe gauti bendrika- VU khf ar VDU ?;/ neabejoju, kad VU . taciau VU khf neturi savo bendriko;/ bet jie siuncia i kitus bendrikus...kaip ir VDU...tai jokio skirtumo VDU turi savo bendrikus;)) bent du. juos gauti lengviau gali tie, kurie toli nuo Kauno, bei esantys iš mažesnes pajamas turinčių šeimų. tik 2, o i BALTIJA isvis sunku pakliut. bet gal tau nesunku bus gaut, bandyk rasyt prasyma ir tiek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:13:39
| Nuoroda
man irgi tik soc mokslai tetinka, o čia stoja daugiausiai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-06
21:15:22
| Nuoroda
Cloudless rašė:
man irgi tik soc mokslai tetinka, o čia stoja daugiausiai. tau tai nėra dėl ko jaudintis... |