VF vieta
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:38:39 | Nuoroda

Juk pernai metais buvo kitokie svertiniai koeficientai, i tai neatsizvelgiat? ;]

Žinutė parašyta: 2009-07-06 15:44:15 | Nuoroda
tituska rašė:

Juk pernai metais buvo kitokie svertiniai koeficientai, i tai neatsizvelgiat? ;]

nelabai, nors pagal pernai man būtų buve virš 16, o db 15.66

• Fizika / VBE 42
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 19
  • Matematika / VBE 66
Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:40:58 | Nuoroda

Belekas. Tu nekisk visur to VGTU. remkis tokiais univerais kaip VU KTU VDU. Nes vykstant konkursui visoj Lietuvoj, tokiu juokingu balu kaip VGTU nebeliks. Norint gauti krepselius, teks tureti KB panasius kaip VU ar KTU pernai VF riba buvo.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:41:58 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:

Belekas. Tu nekisk visur to VGTU. remkis tokiais univerais kaip VU KTU VDU. Nes vykstant konkursui visoj Lietuvoj, tokiu juokingu balu kaip VGTU nebeliks. Norint gauti krepselius, teks tureti KB panasius kaip VU ar KTU pernai VF riba buvo.

O kur ta riba suzinoti?

Žinutė parašyta: 2009-07-06 22:52:55 | Nuoroda
tituska rašė:
Mr.Lazy rašė:

O kur ta riba suzinoti?

Vasaros pradzioj dar buvo kokio VDU tinklapyje. Dabar viskas isgaravo.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:07:31 | Nuoroda

kažkas gerai buvo pasakęs "palaukit liepos 22 dienos ir sužinosit ar krepšelį gausit iš steponavičiaus ar iš mamos" <;

• Fizika / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 84
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:08:38 | Nuoroda

arba is Kaledu senio ;D jei sugebesim atimti ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:15:57 | Nuoroda

Visiems karlsonams ir malunams trumpas naujos reformos esmes pristatymas:

Yra sesios studiju kryptys ir nustatytas vf studijuojanciu skaicius:

Humanitariniuose moksluose – 1300
Socialiniuose moksluose – 3100
Biomedicinos moksluose – 1300
Fiziniuose moksluose – 1700
Technologiniuose moksluose – 2900
Meno studijose – 700

Kiekvienoje kryptyje yra tam tikras svertinis egzaminas kuris sudaro 0.4 KB. Fiziniu ir technologiniu sis egzaminas yra MATEMATIKA. Humanitariniu ir Socialiniu sis egzaminas yra ISTORIJA. Atsiverciame pernai metu rezulatatu analize - www.egzaminai.lt/89/ . pasirenkame Matematika. Sakykime, kad zmogus K. (taip, kafkos itaka) islaike 60 proc. Atsiverciame lapa 2, ir paziurime kiek tasku jisai butu surinkes – apie 30. Tada atsievrciame puslapi 1 ir pagal sia diagrama suskaiciuojame kiek zmoniu islaike geriau egzamina negu 60 proc. Kazkur 4350. Zinome egzamina laike 13 448 kandidatai, o i Fiziniu ir technologiniu mokslu sriti bendrai vf gaus 4600. taip pat zinome, kad stojant i ekonomika, taip pat reikalaujama matematikos egzaminas, todel konkurencija dar labiau sumazeja. Tyngiu skaiciuot fizika, chemija ir t.t. bet esme tame, kad jeigu matematika isilaikete daugiau negu 60 proc, o kiti egzaminai taip pat nebjauroja bendro vaizdo – turite realiu sansu gauti krepseli. Bet velgi, nezinia kuri kryptis bus populiaresne tarp protinguju, gal fizine, gal technologiniu. Loterija. Suveskime rezultatus 60 60 60 ir 8 i balu skaiciuokle fiziniu mokslu srityje. VGTU technometrija KB gaunasi – 16.8.
Zengiame i kita etapa. Dabar tiem maluninkam, kurie vis dar galvoja, kad stojimu sistema mazdaug kaip ir pernai, ir, kad vel laimyngai gales istot i technomertrija (nzn gal cia ir populiari specialybe, taciau cia tik prielaida) VGTU vf su 14 balu, nes nepopuliari specialybe ir ten niekas nestoja, todel priima bileka. Deja, siemet praeinamasis balas bus skaicuojamas nuo visos Lietuvos bestojanciuju i fizine mokslu sriti, stai irodymas – atsiverciame LAMABPO, pasirenkame BENDROJO PRIEMIMO TAISYKLES ir pasiskaitome siuos punktus: nuo 18.1 iki 19.1. Tad sakykim paskaiciuja, kad balas yra 16 ir viskas, stok kur nori, i klaipeda, i jurbaraka i menuli, SU 14 VF negausi i bet kokia fizinia krypti. Taip uztikrinama, kad net ir i nepopuliarius univerus, specialybes sustos TIK GABIAUSI ir geriausiai islaike egzaminus mokiniai, o ne kazkokie bulviakasiai (nors asmeniskai as cia turiu labai rieba ir neskania nuomone siuo aspektu).
Nu Taip paciai galima kazka pasiskaiciuot ir mazdaug nusistatyt teroriska riba vf i bet kuria krypti.. Sekmes. O jei as cia neteisingai kazka parasiau, tai skambykit varpais ir aikit pas steponaviciu. Belekas gali jau dabar kurt tema.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:23:06 | Nuoroda

Kodel prasivardziuoji? ;P

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:23:18 | Nuoroda

Nepades. Tie kurie nori zinoti apie reforma, patys perskaite ir jau zino. Tie kurie tingi skaityt arba nemoka, vistiek neskaitys. Jei jau bandai juos paprotinti rasyk trumpais sakiniais ir i tarpus nepamirsk smailu prikaisiot kuo daugiau kad pranesimas is tolo sviestu

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:24:10 | Nuoroda
tituska rašė:

Nes siknius esu.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:26:36 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:

Nepades. Tie kurie nori zinoti apie reforma, patys perskaite ir jau zino. Tie kurie tingi skaityt arba nemoka, vistiek neskaitys. Jei jau bandai juos paprotinti rasyk trumpais sakiniais ir i tarpus nepamirsk smailu prikaisiot kuo daugiau kad pranesimas is tolo sviestu

Arba onei paplatyt ir pasakyt, kad visi kurie perskaitys duosiu po ten kazkiek balu ar t.t. Sunkus darbas sviest visuomene, oj sunkus : )

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:27:33 | Nuoroda

Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:29:10 | Nuoroda
Kayen rašė:

Brokoliu_Majonezas jei žmonės klausia, kur man stoti su tokiu ir tokiu balu, abejoju ar jie supras tavo paaiškinimą. Reikia vaizdinės medžiagos, lengviau apdorojama. Geriausia būtų animacinio žanro.

Nepades. Tokiem informacija nebent tiesiai i vena leist... deja tokios technologijos dar neturim.

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 49
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:33:06 | Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
tituska rašė:

Nes siknius esu.

Klaidinga nuomone apie save susidarei. ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:37:42 | Nuoroda

Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:53:32 | Nuoroda

Kas tiesa - tas ne melas ;]

Žinutė parašyta: 2009-07-07 00:26:34 | Nuoroda

na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... 

Žinutė parašyta: 2009-07-07 00:40:45 | Nuoroda
mellisa rašė:

na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... 

Kokie argumentai, kad negausi? nezudyk mano vilciu gaut su 18.1

Žinutė parašyta: 2009-07-07 00:44:01 | Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:

Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t.

absioliučiai tau pritariu. mano balas nors ir nemažas 19,40, bet man apmaudu, jeigu sustos blondinės ar dar ten kas ir reikės su jais mokytis, jau kažkaip galvojau po mokyklos galėsiu  į normalią akademinę bendruomenę įsiliet, bet paskaičius studijos.lt pakraupstu :D

• Istorija / VBE 94
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 94
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 58
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą