Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:48:53
| Nuoroda
Argumentai labai paprasti... tik nezinau ar pavyks zmoniskai paaiskint.... tiesiog savo bala paskaiciavau pagal sena sistema MRU ir paklaupau... Siemet gaunasi 18.5, o pagal senesne sistema vos 17.0 su tais paciais balais. O tiek vos vos uzteko prasmukti i Vf vieta. Cia kalba eina apie MRU teise. O juk siemet bus sunkiau.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
00:56:35
| Nuoroda
As isvis galvoju, kad socialiniuose apie krepsi galima galvoti tik nuo 19 mazdaug, bet cia tik mano nuomone.... kad ja kur galas ta anglu kalba , jei ne ji, buciau tiek ir turejus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
01:02:01
| Nuoroda
Mellisa, brangioji, pasakyk 2008 metų konkursinio balo formulę. (: |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
01:08:31
| Nuoroda
MRU formule tokia stojanmt i visokias teises... ( praeitu metu) Egzaminai LIetuviu 0.23 , Istorija 0.23 , Uzsienio 0.17. Metiniai Lietuviu 0.11 , Istorija 0.11, Uzsienio 0.11 , Matematika 0.04 O visa kita taip pat skaiciuoti... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
01:58:20
| Nuoroda
a jei kb kazkur apie17,bet gal biski maziau,tj galima i m istot?pwz i kokias wadybas,na bet i uniwerus,ne i kolegijas,na i vf jauciu ne,bet o kaip su m?man atrodo galima,bet kaip jus manot?;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
02:18:24
| Nuoroda
Turi sansu istot i mokama ir net nemazai. Gal ne VU, gal net ne MRU, bet kazkur istotai tikrai. Is vis prasmes speliot nera, nebent del azartiniu sumetimu, kadangi po 20 ar kiek cia dienu viskas bus aisku. Svarbu suprast reforma dabar, o ne po laiko pradet rekt, kas cia? kas cia blet buvo? ASSS? ASSS neistojau? ainu paskaitysiu ka ten raso tam lape kur mama jau menesis ant saldytuvo pakabinus laiko. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
09:11:57
| Nuoroda
Katriu rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:
Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t.
absioliučiai tau pritariu. mano balas nors ir nemažas 19,40, bet man apmaudu, jeigu sustos blondinės ar dar ten kas ir reikės su jais mokytis, jau kažkaip galvojau po mokyklos galėsiu į normalią akademinę bendruomenę įsiliet, bet paskaičius studijos.lt pakraupstu
Žunot šnekat lyg čia visi debilai būtų susirinkę... pasitaikė keletas tinginčių pasidomėti ir viskas. juk visokių būna žmonių. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:17:10
| Nuoroda
Gal zinot ar yra sansu i VU TVM tarptautini versla VF istot? Mano kb 17,77 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:20:18
| Nuoroda
Dumpling rašė:
Gal zinot ar yra sansu i VU TVM tarptautini versla VF istot? Mano kb 17,77 Nu gal ir yra siokiu tokiu sansu krepseli gauti. Nezianu tik koks sios specialybes populerumas ir vf limitas VU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:37:29
| Nuoroda
Dumpling rašė:
Gal zinot ar yra sansu i VU TVM tarptautini versla VF istot? Mano kb 17,77 Jeigu bus taip, kad visu socialiniu studiju zmones tiesiog sustos i eile pagal savo balus,o vf vietu universitetiniuose studijose tiksliai nznau, bet gal apie 3100, gal daugiau, taj su 17.77 i vf tikrai nepakliusi... na bet tiksliai sakyti negaliu.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:45:12
| Nuoroda
Visiskas bullshit. Kaip galima su 18+ negaut krapso i socialinius? Kazka biskuti susvaigus panele ar vaikinas kur rase, kad 99% isitikinus kad negaus.. atsimerk. tai kas tavo manymu gaus krepsi? Galvoji visi 100 tukininkai vien i socialinius mokslus stos? ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:49:57
| Nuoroda
MartynasDee rašė:
Visiskas bullshit. Kaip galima su 18+ negaut krapso i socialinius? Kazka biskuti susvaigus panele ar vaikinas kur rase, kad 99% isitikinus kad negaus.. atsimerk. tai kas tavo manymu gaus krepsi? Galvoji visi 100 tukininkai vien i socialinius mokslus stos? ) Nieks nezino kokia ta vf riba bus, bet spejama kad 18+. Todel ta panele uz tave teisingiau sneka. O tavo argumentai vaikiski. Jei zmogus islaike istorija 90 - 100, tai yra labai didelis sansa, kad jis butent i socialinius stos arba humanitarinius, kur jo istorijos balas bus reiksmingesnis. As su 18.84 balu irgi nesu tikras del krepselio, nors tureciau gaut manau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:14:17
| Nuoroda
Mr.Lazy matau nusimanau apie tuos balus gal galetum mazdaug pasakyti kokio balo reix i tecnologinius ir ar imanoma gaut krepseli su 16.76? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:18:37
| Nuoroda
Justas24 rašė:
Mr.Lazy matau nusimanau apie tuos balus gal galetum mazdaug pasakyti kokio balo reix i tecnologinius ir ar imanoma gaut krepseli su 16.76? Imanoma. Prognozes tokios, kad soc mokslu balas krepseliui didziausias, tada humanitariniu, medicinos, fiziniu ir technologiniu. Ar kazkas panasaus. Manau, kad gausi ta krepseli. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:22:12
| Nuoroda
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:33:23
| Nuoroda
Justas24 rašė:
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. Paskola. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:35:56
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Justas24 rašė:
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. Paskola. paskolos ne uz ka neimciau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:36:26
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
Justas24 rašė:
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. Paskola. paskolos ne uz ka neimciau.. Kodel? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:39:57
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
Justas24 rašė:
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. Paskola. paskolos ne uz ka neimciau.. Kodel? nes bajges mokslus, negalesi normaliai kurti savo gyvenimo.. na mano tokia nuomone.. beto bankams ajsq tos paskolos lb apsimoka.. nes da procentu poto prideda, ir daug daugiau atgal gauna.. ir as isvis nesuprantu.. kodel tu taip gini ta reforma ir musu vyriausybe.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:47:25
| Nuoroda
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
Nastiona rašė:
Mr.Lazy rašė:
Justas24 rašė:
butu labai gerai nes i mokama nlb galeciau. Paskola. paskolos ne uz ka neimciau.. Kodel? nes bajges mokslus, negalesi normaliai kurti savo gyvenimo.. na mano tokia nuomone.. beto bankams ajsq tos paskolos lb apsimoka.. nes da procentu poto prideda, ir daug daugiau atgal gauna.. ir as isvis nesuprantu.. kodel tu taip gini ta reforma ir musu vyriausybe.. Juokini tu mane. Tai paskolos ir yra tokia esme, kad ja gaves veliau grazini su procentais. Kitaip nebutu prasmes bankams jas dalint. O sitos studentam skirtos paskolos bus su lengvatiniais procentais. Ir pasiskolines neturi grazinti kaip tu sakai "zymiai daugiau". Kiek ten uzaugs jei tarkim 5% per metus? O grazint gali per 10 metu berods. Tai tu pamastyk logiskai. Neimsi paskolos, nestudijuosi, dirbsi maksimoj gausi max kokia 1500lt. Paimsi paskola, studijuosi, gausi anksciau ar veliau darba geresni tikrai nei kasoj maksimos. Uzdirbsi kad ir 2-3k. Nuo tos algos atsiskaiciuos kokie 300lt kas menesi. Tai finale vistiek daugiau uzdirbsi nei kad nestudijaves. Cia taip labai jau primityviai mastant ir neziurint visos nematerialios naudos kuria tau studijos duoda. Todel stumkit savo alke vaizduote ir nuogirdas i sali ir geriau ismokit racionaliai mastyt, bei skaiciuot. O reforma ginu, nes ji skatina valstybes vystymasi ir gerina studiju kokybe bei gabiuju studentu galimybes. |
|
|