Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
09:24:20
| Nuoroda
oj ne ryt o pirmadieni |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
10:14:22
| Nuoroda
Trendy manau, kad tau bus sunku ir i vakarini istot, tikriausiai teks megautis sesijiniu nepamirskim, kad toks dar yra;D atrodo 150 i ji turi patekti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
10:16:37
| Nuoroda
Aiisty rašė:
Trendy manau, kad tau bus sunku ir i vakarini istot, tikriausiai teks megautis sesijiniu nepamirskim, kad toks dar yra;D atrodo 150 i ji turi patekti taigi ji istojo i NL o nl dalinasi tik i dienini ir vakarini:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
10:57:32
| Nuoroda
aj tikrai;D net geriau pasidare, galvojau, kad ir paciai gali tekt juo megautis;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
12:15:07
| Nuoroda
Sveiki, dar viena kolega čia įstojau į VU ekonomiką VF. mano KB 20,22. Kas norit susipažint galit rašyt į skype roli_na, facebook Karolina Bartos (ten lyg yra dvi tai aš juodaplaukė ), iš bėdos ir į one karoleetia. šiaip tikiuosi gaut bendrabutį tai gal ir kambariokė kieno pasitaikysiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
12:21:59
| Nuoroda
Ei, jeigu ten rimtai tokios ilgos eiles pas notarus tai atsibos laukti Gal kas nors zino ar galima pvz MRU pas notara pasitvirtinti atestata o poto vesti i VU ? Man iki MRU 5 minutes kelio pesciom bet kada galiu nueiti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
12:52:15
| Nuoroda
Laimis1990 - skype cia. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
13:29:18
| Nuoroda
Sveikuciai visi, busimieji ekonomistai . As taip pat istojau i ekonomika, bet esu garantuota, kad pakliusiu i vakarines studijas.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
13:52:42
| Nuoroda
Sveiki, na ka sian veziau dokumentus i VU, tai eiles is viso nebuvo, viska per penkias minutes pridaviau ir laimingas nuejau Reikejo jum visiem siandien vaziuot, nes pirmadieni bus ziauri eile |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
14:46:36
| Nuoroda
Sveiki, na ir nemažai jau mūsų čia, tai ir aš papildysiu šias gretas, jei kas norit pabendraut tai mano skype: dova... (su visais tais trim taškeliais), arba galite mane rast ir tam "populiariajam" pažinčių portale: [email protected] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
15:18:08
| Nuoroda
tomasjurcenko rašė:
Turint 18,60 konkursini bala - vf. Galite pradeti grauztis. ka cia kalbi? Mano 18,62 ir i m istojau... Ir daug tokiu maciau, kuriu balas didesnis nei mano ir irgi i mokama |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
17:44:59
| Nuoroda
sveiki na stai cia ir mano facebook: Rūta Puvačiauskaitė ;] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
18:10:14
| Nuoroda
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:04:19
| Nuoroda
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:08:23
| Nuoroda
Svfeiki padesiu Eiviltui atsakinet i jusu klausimus ;D pasakysiu viska, ka zinau :] [email protected] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:18:39
| Nuoroda
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:59:56
| Nuoroda
lunite rašė:
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau O kaip del pacios studiju kokybes, ir kelinta prasideda paskaitos kada baigiasi? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
20:05:28
| Nuoroda
o su kb 20,52 turėčiau į dieninį pakliūt? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
20:08:00
| Nuoroda
roundCampanula rašė:
o su kb 20,52 turėčiau į dieninį pakliūt? Tu gavai studiju krepseli, o visi studentai gave studiju krepseli studints tokiu metu kokiu jie patys nori, vat mokantys kaip as dar tures pakovoti del dieniniu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
22:40:21
| Nuoroda
PanevezioArmada rašė:
lunite rašė:
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau O kaip del pacios studiju kokybes, ir kelinta prasideda paskaitos kada baigiasi? sake paskaitos ir destytojai absoliuciai tie patys, o paskaitos buna nuo 6 iki 21,15, kartais jei speja ta pati kursa isejt kaip ir dieniniai tai paleidzia 20,30...vakariniam yra ismestos paskaitos kuriu visai nereikia tokiu kaip kuno kultura, o kursas visas tas pats |